„Am trecut printr-o depresie cruntă. Îmi era frică de abandon” Iulia Sabbagh, momente de coșmar, după ce a aflat că fiul ei are autism/ VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Iulia Sabbagh a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre cele mai grele momente din viața sa. 

Iulia Sabbagh, soția celebrului jurnalist, Chirstian Sabbagh, a fost invitata Rominei Băluță, în cadrul emisiunii „Oracolul vedetelor”, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa.

 Iulia Sabbagh, momente de coșmar, după ce a aflat că fiul ei are autism

Iulia Sabbagh este o femeie împlinită. Are un soț minunat și doi copii cu care se mândrește. Cu toate astea, soția lui Christian Sabbagh a trecut prin momente de coșmar, după ce fiul său a primit un diagnostic neașteptat TSA (Tulburare de Spectru Autism). Acesta recunoaște că a avut un șoc și chiar s-a confruntat cu o depresie cruntă în acele momente. Iulia recunoaște că nu știa cum va reacționa soțul său și îi er frică să nu o abandoneze. 

„Eu primisem diagnosticul undeva în luna septembrie, în urmă cu doi ani, și îmi era foarte frică și teamă de cum va primi soțul meu vestea, pentru că mulți tătici abandonează lupta acesta, nu vor să lupte și îmi era frică de abandon din partea lui. Atunci am ajuns să mă închid în mine, am trecut printr-o depresie cruntă, îmi era frică să expun toată povestea asta. Mă gândeam că este copilul lui Christian Sabbagh și cum o să perceapă oamenii, mai ales că sunt și mulți răutăcioși, chiar dacă este vorba de un copil. Mă gândeam dacă o să fie o rușine pentru Christian Sabbagh”, ne-a mărturisit soția lui Christian Sabbagh.

Vezi și:Christian Sabbagh, motivul pentru care a divorțat de fostele soții: „Inevitabil apar certuri. Se creează un mediu tensionat, nociv pentru copil”

Iulia Sabbagh: „Abia atunci a aflat și soțul meu de ce eram cu starea aceea psihică”

Iulia Sabbagh recunoaște că ajunsese să aibă foarte multe gânduri și o deranja absolut orice. Soția celebrului jurnalist recunoaște că de acolo a plecat și scandalul care a apărut în presă vizavi de violența domestică. Vedeta susține că nu a fost vorba de violență, ci de anumite stări pe care le avea din cauza depresiei cu care se confruntă. Ulterior, în ciuda gândurilor pe care le avea, Christian Sabbagh a înțeles prin ce stări trece soția sa, astfel că i-a fost tot timpul alături și  a susținut-o necondiționat. 

„Aveam foarte multe gânduri și ajunsesem să mă deranjeze orice. Și dacă mă întreba Christian de o farfurie, de exemplu, o vedeam ca pe o jignire. De acolo a pornit și acel scandal care a tot bubuit în presă că a fost violență în familie, nu a fost violență, pur și simplu eu ridicam tonul la orice. Important este că a trecut și abia atunci a aflat și soțul meu de ce eram cu starea aceea psihică. I-am spus să mă ierte, dar copilul nostru este special, nu știam cum o să fie. Mă bucur că m-a înțeles, pentru că mă iubește. Eu aveam acea problemă și trebuia să mă susțină și mă susține în continuare. Este greu, nu pot să spun că este ușor. Să trăiești în casă cu autismul nu este ușor, dar dacă lupți, reușești și mă bucur de fiecare pas pe care îl face George și asta e tot ce contează”, a declarat Iulia Sabbagh, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Urmărește interviul integral mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel