Știri
Showbiz
Exclusiv
Lifestyle
Oracolul Vedetelor
Evenimente
Tehnologie
Actualitate
Politică
Economie
Social
Externe
Horoscop
Vremea
Sport
Vedete
Internațional
Sănătate
Diete
Rețete
Călătorii
Teatru - Operă
Cinematografie
Expoziții
Carte
Artă
Nonconformiste
Telefoane mobile
Generația Web
Rețele sociale
Atacuri cibernetice
Retete
Chef Joseph Hadad, rețete de cocktailuri calde: „Este una dintre cele mai des comandate băuturi în sezonul rece”
Cum obții cele mai bune legume la cuptor. Chef Joseph Hadad: „Această rețetă ușoară le dă gust și savoare”
Florin Dumitrescu, rețetă inedită de paste Carbonara, fără smântănă: „Dacă vreți să faceți acasă cele mai bune paste. Preferatele mele”
Cătălin Scărlătescu, rețetă inedită de murături: „Așa le punea bunica mea. Ăsta e secretul”
Sirop natural de tuse. Lidia Fecioru: „Câte cinci linguriţe pe zi, chiar şi înainte de culcare”
Rețetă virală pe TikTok: Parizer de pui, făcut în casă. Află cum poți obține un preparat delicios, fără conservanți / VIDEO
Amestecă acest aliment din frigider cu crema ta hidratantă și vei arăta cu zece ani mai tânără
Ingredientul care frăgezește imediat carnea. Chef Joseph Hadad: „Este esențial în marinarea cărnurilor”
Sorin Bontea, rețetă de paste Carbonara. Secretul pentru a obține un preparat original ca în Italia
Ce cantitate de carne trebuie să consumăm la o masă. Chef Joseph Hadad: „Multe din gospodine merg pe sistemul de măsurare „ochiometric”
Lidia Fecioru, leac pentru creșterea fertilității: „Pentru cuplurile care îşi doresc copii”
Chef Joseph Hadad, rețetă inedită de legume la cuptor: „Trucul este să îi așezați cu tăietura în jos. Vor prinde o crustă delicioasă”
Cum poți refolosi cozonacul uscat, rămas de la masa de Crăciun. Trei rețete simple, dar extrem de delicioase
Pește la cuptor, perfect de savurat în prima zi din an. Secretul lui Sorin Bontea, pentru un gust unic
EXCLUSIV
Salvo Lo Castro, rețetă de curcan festiv, pentru masa de Revelion: „Cel mai bun curcan din viața ta” / EXCLUSIV
Chef Joseph Hadad, trucuri pentru masa de Revelion: „Îi va da o aromă foarte plăcută”. Condimentul magic pentru preparatele din carne
Cătălin Scărlătescu, rețetă de sarmale tradiționale. Ingredientul secret folosit de bucătarul chef, pentru un gust unic
EXCLUSIV
Mirela Vaida, rețetă specială de cozonac moldovenesc: „Acesta e cozonacul din copilăria mea. Îmi place să fie felia galbenă, mare” / EXCLUSIV
Desert delicios pentru Ajunul Crăciunului: Scutecele Domnului
Scutecele Domnului”, „Julfă”,...
Anna Lesko, rețetă specială de COZONAC cu vișine și nucă: „Așa îmi place să arate. Multă umplutură și mai puțină cocă”
EXCLUSIV
Mirela Vaida, rețetă de ciorbă de perișoare: „Facem un borș bogat, ca în zona Moldovei”. Ingredientul secret folosit de prezentatoare
EXCLUSIV
Mirela Vaida, rețetă de sarmale moldovenești. Secretul inedit folosit de prezentatoare: „Pentru a da savoarea asta. După gustul din copilărie” / EXCLUSIV
Cum se gătesc corect friptura și cârnații. Greșeala pe care ai făcut-o până acum. Ce să faci să-ți iasă friptura FRAGEDĂ pentru Crăciun
Beneficiile spanacului. Cum ar trebui preparat. Bilic: De la Popeye-marinarul toată lumea știe
Lidia Fecioru, leac pentru creșterea imunității: „E foarte vechi, se făcea la mănăstiri”
Bioenergoterapeutul Lidia...
EXCLUSIV
Chef Salvo Lo Castro, rețetă inedită de creveți: „În America sunt extrem de mâncați. O rețetă prin care completăm masa de Crăciun”
Chef Joseph Hadad, trucuri din restaurantele italienești: „Considerați-l ca pe un condiment, nu ca pe un ingredient principal”
EXCLUSIV
Salvo Lo Castro, rețetă de mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu. Secretul inedit folosit de chef: „Atunci se frăgezește. Un gust deosebit” / EXCLUSIV
Sofia Vicoveanca, ingredientul inedit pe care îl pune în ciorbă: „Vă spun rețeta! Este un borș acru”
Rețetă de mâncare rapidă: Sote de legume. Chef Joseph Hadad: „Ceva rapid și gustos, inspirat din mâncărurile asiatice”
1
2
3
4
5
>
»