Trucul Cristinei Șișcanu prin care să faci ouă poșate perfecte: „Ce frumos e. A ieșit superb”
Data actualizării:
Data publicării:
Cristina Șișcanu a dezvăluit un truc simplu și eficient pentru a face ouă poșate perfecte.

Cristina Șișcanu împărtășește adesea urmăritorilor săi din mediul online rețete delicioase și ușor de preparat, inspirându-i să încerce noi preparate în bucătărie sau noi tehnici culinare. Recent, ea a dezvăluit un truc simplu pentru a face ouă poșate perfecte, o tehnică care promite să transforme micul dejun într-o experiență culinară plăcută și rapidă. Într-o postare pe Instagram, prezentatoarea TV a detaliat pașii simpli pe care îi urmează.

Te-ar putea interesa și: Cum prepară Cristina Șișcanu hrișca. Rețeta rapidă, sănătoasă și delicioasă a prezentatoarei TV: „Este eficientă în procesul de slăbire și foarte bună”

Ingrediente

- Ouă

- Apă

- 1 lingură de oțet

- Sare (opțional)

Te-ar putea interesa și: Cristina Șișcanu, remediu naturist pentru tuse. Se prepară din doar câteva ingrediente: „Adulții iau 3 linguri pe zi, între mese, iar copiii 3 lingurițe”

Ingrediente pentru garnitură (opțional)

- Castraveți

- Roșii

- Bruschete

Te-ar putea interesa și: Vlăduța Lupău, rețetă delicioasă de prăjitură cu biscuiți, banane și ciocolată: „E super rapidă și făcută cu puține ingrediente” / Video

Mod de preparare

Pentru a începe prepararea ouălor poșate, umple o oală mică cu apă și adaugă o lingură de oțet alb. Pune oala la foc și așteaptă să ajungă la punctul de fierbere. Folosește un tel pentru a amesteca apa din oală, creând un vârtej în mijlocul acesteia înainte de a pune oul la fiert. Sparge apoi un ou într-un castron mic și pune-l în oală. Asigură-te că ai creat vârtejul înainte de a adăuga oul. Această tehnică va ajuta albușul să se învârtească în jurul gălbenușului, formând un ou poșat uniform. 

Lasă oul să fiarbă timp de 3-4 minute, în funcție de preferințele tale. Dacă dorești un gălbenuș mai moale, 3 minute sunt suficiente, iar pentru un gălbenuș mai tare, poți lăsa oul 4-5 minute. După timpul de gătire, folosește o lingură cu fante pentru a scoate oul poșat din apă. Servește oul poșat imediat, alături de legume proaspete. Această combinație face din ouăle poșate o alegere ideală pentru un mic dejun sănătos și delicios.

„Fac ouă poșate, mai întâi unul pentru mine, apoi unul pentru Mădălin. Am pus apă la fiert, o lingură de oțet în ea. Nu pun sare, că nu vreau. Am pus oul într-un castron. Creez un vârtej în apă și dăm drumul oului. Luăm oul, e gata, ce frumos e. A ieșit superb. Îl pun aici, lângă castraveți, roșii, bruschețe, iar acesta este micul dejun pentru mine. Și lui Mădălin îi voi face fix la fel”, a spus Cristina Șișcanu, pe pagina sa de Facebook.

Ouăle poșate sunt nu doar delicioase, dar și foarte sănătoase. Acestea sunt o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate, vitamine și minerale, iar metoda de gătire la abur păstrează nutrienții esențiali. Prin urmare, pregătirea ouălor poșate poate fi o opțiune perfectă pentru un mic dejun nutritiv. În plus, prin tehnica simplă prezentată de Cristina Șișcanu, oricine poate deveni expert în gătitul ouălor poșate, transformând mesele zilnice într-o experiență culinară plăcută și eficientă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Retete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”




pixel