„O iubesc și îmi e dor de ea”. David Pușcaș, mesaj emoționant la TV în prag de sărbători pentru Luminița Anghel. Tânărul a izbucnit în lacrimi: „Sărbătorile sunt triste an de an”
Anca Țurcașiu nu este doar una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe de la noi din țară, ci și o gospodină desăvârșită. Vedeta îți surprinde în mod constant fanii cu rețete delicioase. De această dată, actrița le-a prezentat urmăritorilor săi un preparat perfect pentru perioada postului, dar care poate fi folosit și ca garnitură la friptură pentru masa de Crăciun.
„Rețeta mea perfectă pentru cei care țin post, pentru vegetarieni sau pentru o garnitură la friptură pentru masa de Crăciun”, a scris Anca Țurcașiu pe pagina sa de Instagram.
T-ar putea interesa și: Rețeta de clătite din foi de orez cu legume a Cristinei Cioran. Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a obține un preparat delicios: „Totul este foarte rapid” / Video
- Conopidă
- 2-3 linguri ulei de măsline
- Sare, după gust
- Piper, după gust
- Ceapă verde
- Usturoi verde
- 1 legătură mărar proaspăt
- 1 legătură pătrunjel proaspăt
- Fulgi de chili, după gust
T-ar putea interesa și: Cât costă cozonacii vânduți de Gabriela Cristea. Vedeta a împărtășit câteva trucuri pentru obținerea unui cozonac pufos și aromat
Pentru a pregăti acest preparat, se pune conopida într-o tavă, unde se adaugă sare, piper și ulei de măsline. Se amestecă bine, astfel încât fiecare buchețel să fie uniform acoperit cu condimente și ulei, apoi se pune tava la cuptor. Se coace până când conopida devine fragedă și ușor rumenită.
După ce conopida este gata, se scoate din cuptor și se adaugă deasupra felii de ceapă verde și usturoi, care sunt călite împreună cu mărar, pătrunjel, sare, piper și fulgi de chili. Aceste ingrediente adaugă un gust intens și o aromă deosebită preparatului.
T-ar putea interesa și: Carmen Brumă, rețetă delicioasă de chec fără zahăr, moștenită de la mama sa: „Am primit o grămadă de mesaje. Este foarte bun”
Rezultatul final este o garnitură delicioasă și savuroasă, perfectă pentru masa de Crăciun sau ca o opțiune sănătoasă în perioada postului. Anca Țurcașiu a menționat că a fost inspirată de rețetele de pe Instagram, dar a creat un preparat cu o notă personală, care poate încânta orice iubitor de mâncare sănătoasă și gustoasă.
„Iar sunt în bucătărie. Nu-mi vine să cred. Dar mi-a fost poftă de conopidă și bineînțeles că m-am inspirat de pe Instagram, dar am creat ceva foarte personal. Am copt conopidă la cuptor cu sare, ulei, piper și apoi am adăugat pe ea felii de ceapă verde, usturoi, mărar, pătrunjel, sare, piper și fulgi de chili, totul călit.
Nu știți cum este! Este o bunătate! Este o garnitură perfectă pentru masa de Crăciun. Eu fac pregătiri acum pentru masa de Crăciun. Sărbători fericite!”, a mai transmis Anca Țurcașiu pe pagina sa de Instagram.
Vezi această postare pe Instagram
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Retete
Roxana Ivanciu vine cu...
Celebra nutriționistă Mihaela...