Prăjitură cu mere, fără zahăr și făină. Rețeta delicioasă recomandată de Carmen Brumă: „Este prietenoasă cu silueta. Conține multe proteine și fibre” / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Carmen Brumă a împărtășit cu urmăritorii săi de pe reţelele sociale o rețetă de prăjitură cu mere, fără zahăr și făină. Este bogată în proteine și fibre, făcând-o o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de ceva dulce fără a-și compromite silueta.

Carmen Brumă își surprinde frecvent urmăritorii din mediul online cu rețete savuroase, trucuri utile și informații valoroase destinate femeilor care doresc să se mențină în formă, indiferent de vârstă sau de obiectivele personale. Recent, nutriționista a împărtășit o rețetă nouă, ușor de realizat și extrem de delicioasă, perfectă pentru cei care doresc să adopte o alimentație sănătoasă, fără a compromite silueta.

Prăjitură cu mere, fără zahăr și făină. Rețeta delicioasă recomandată de Carmen Brumă: „Este prietenoasă cu silueta. Conține multe proteine și fibre” 

De această dată, Carmen Brumă le-a dezvăluit fanilor ei o rețetă de prăjitură cu mere, fără zahăr și făină. Nutriționista a explicat că preparatul este bogat în proteine și fibre, ceea ce îl face prietenos cu silueta. 

„Prăjitură cu mere, fără zahăr și făină prietenoasă cu silueta. O am de obicei în frigider pentru situațiile în care mi se face poftă de ceva dulce. O porționez în felii de 150 de grame. Prăjitura conține multe proteine și fibre”, a spus Carmen Brumă, în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Ce bine arată. Nu ai cum să nu mănânci așa ceva” / Video

Ingrediente

3 ouă

125 grame iaurt

3 lingurițe îndulcitor

3 cupe pudră proteică fără zahăr

1 lingură tărâțe de psyllium

2 linguri fulgi de hrișcă

3 mere tăiate în cuburi mici

Scorțișoară

Se lasă la cuptor aproximativ la 200 de grade

Te-ar putea interesa și: Laurei Cosoi, rețetă delicioasă de supă de găină: „Gustul ei mă urmărește de mică” / Video

Mod de preparare

Pentru a prepara prăjitura cu mere, fără zahăr și făină, începe prin a preîncălzi cuptorul la 200 de grade Celsius. Într-un bol mare, bate ouăle cu iaurtul și îndulcitorul până obții o compoziție omogenă. Apoi, adaugă pudra proteică, tărâțele de psyllium și fulgii de hrișcă, amestecând bine. Pune cuburile de mere și scorțișoara, amestecând ușor pentru a le distribui uniform.

Pregătește o tavă tapetată cu hârtie de copt, toarnă compoziția în tavă și nivelează suprafața, apoi coace prăjitura până devine aurie. După ce este gata, scoate prăjitura din cuptor și las-o să se răcească câteva minute în tavă. După ce s-a răcit complet, porționează în felii de 150 de grame și păstrează-le într-o caserolă la frigider pentru a fi consumate ulterior. Această prăjitură este nu doar delicioasă, ci și sănătoasă, perfectă pentru momentele în care ai poftă de ceva dulce!

„Am pus 3 ouă, niște îndulcitor, iaurt. Am amestecat totul, apoi am pus 3 cupe de pudră proteică fără zahăr, cu aromă de caramel. Apoi am pus o lingură de tărâțe cu psyllium, fulgi de hrișcă. Am amestecat totul și am adăugat 3 mere tăiate cubulețe, plus scorțișoară cât cuprinde. Am băgat totul la cuptor într-o tavă cu hârtie de copt. Are gust de turtă dulce. O porționez în felii de 150 de grame și le țin la frigider într-o caserolă și când mi se face poftă de dulce apelez la o felie”, a mai precizat Carmen Brumă, în mediul online.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Retete



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Captură video: YouTube/Canal33

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin

Captură video: YouTube/AntenaStars

Avocatul Adrian Cuculis, foc și pară pe Dan Capatos: „De 15 ani de când fac emisiuni publice nu mi s-a întâmplat asta. Nu uita că vorbești cu un avocat!”

Sursă foto: Freepik

Fructul bogat în proteine care crește masa muscular și ajută la întărirea oaselor

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Iuliana Tudor, gafă în direct la TV. L-a avut invitat în emisiune pe Petre Roman, dar nu a știut cine este: „Nu am putut să-i rostesc numele” / Video




pixel