„Am visat că a murit și a doua zi am aflat că are cancer”. Cristina Spătar, dezvăluiri cutremurătoare despre mama sa
Data publicării:
Cristina Spătar a făcut dezvăluiri dureroase despre mama sa. 

Cristina Spătar și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri dureroase din copilărie. Mai exact, mama artistei a fost răpusă de o boală nemiloasă, cancer. Cristina Spătar a povestit  cum a aflat de boala mamei sale și a mărturisit că în acele momente și-ar fi dorit chiar să fie în locul ei, pentru a nu trece prin suferința cauzată de decesul celei care i-a dat viață.

Cristina Spătar: „Am avut o premoniție”

Artista a povestit că a avut o premoniție înainte ca mama sa să afle că se confruntă cu o boală nemiloasă.  Mai exact, vedeta a visat că mama sa murise, iar în momentul în care s-a trezit s-a dus la ea în cameră și a rugat-o să meargă la medic, mai ales că se simțea foarte rău în ultima perioadă. 

„Cel mai frică mi-a fost când am aflat că mama are cancer. Numai asta visam. Am avut o premoniție înainte să afle ce are. Am visat că a murit, am văzut mașina cu flori, cum sunt înmormântările la țară. Ea se simțea rău și eu știam asta, avea deja probleme cu colonul și eu am rugat o să meargă la doctor dar muncea și nu avea timp, nu s-a dus când trebuia.

La 3 dimineața, după ce am visat-o, m-am dus la ea plângând în hohote și rugând-o să mergem a doua zi la medic. Așa a aflat că are cancer și în ’94 a început calvarul, aveam 22 de ani. Am înțeles că nu mai sunt șanse, că are metastaze, nu-mi doream decât să mor eu în locul ei, să nu trăiesc experiența asta, să n-o văd în groapă. Mi-a fost frică să nu-mi pierd mama și să nu divorțez și ce ce mi-a fost frică nu am scăpat.”, a povestit Cristina Spătar, pentru Fanatik.ro.

 

În urmă cu un an, tatăl artistei s-a stins din viață

Cristina Spătar și-a pierdut și tatăl, în urmă cu un an. Vedeta a mărturisit că bărbatul a suferit enorm după pierderea mamei sale și a încercat să îi fie alături. 

„Anul trecut l-am îngropat pe tata…și tot mă gândesc că duritatea asta n-a mers deloc. Dacă avea de ce să fie așa, poate era ok. Dar el a încercat să facă militărie cu noi și, la un moment dat, ne-am îndepărtat de el. Unde eram fete și vroia el să fim cuminți…cine știe ce-o fi fost în mintea lui. Mi-era milă de el. Tata a fost strungar în Onești, un muncitor foarte apreciat, era foarte căutat de oameni. Ne zicea că ne iubește, mai ales după ce am plecat de acasă. A suferit mult după ce a murit mama, l-am ajutat până în ultima zi a vieții lui.”, a mai povestit Cristina Spătar pentru aceeași sursă.

Cristina Spătar, semne BIZARE după moartea mamei sale

Recent, vedeta a vorbit despre pierderea mamei sale, dar și despre smenele pe care le primește de la cea care i-a dat viață. Vedeta a mărturisit că o visează des pe mama ei, care îi oferă sfaturi și o avertizează în legătură cu situațiile în care se află. 

„Am visat-o, îți dai seama, ca orice copil care își pierde mama. Când o visez, mă avertizează de situații dificile, urmează ceva dificil în viața mea. Trebuie să fiu mai atentă, nu știu... așa e, chiar am observat când o visez pe ea, am parte de experiențe puțin plăcute sau sunt situații mai delicate”, a mărturisit Cristina Spătar, în cadrul emisiunii Star News.

Ce semne primește Cristina Spătar de la mama ei

Chiar dacă nu mai este lângă ea fizic, Cristina Spatar a mărturisit că o simte aproape pe mama sa și de fiecare dată când trece prin situații grele se roagă la Dumnezeu și se gândește la cea care i-a dat viață. 

„În orice situație delicată, mă rog lui Dumnezeu și, ulterior, vorbesc cu ea, că știu că ea mă ajută și m-a ajutat toți anii ăștia când mi-a fost mai greu. Ea nu a fost o mamă oarecare, a fost o mamă... foarte blândă, caldă, o mamă adevărată, nu pot să explic. Blândețea întruchipată era mama mea”, a adăugat artista.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   cristina spatar  deces  mama 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel