„Pe mine nu mă aștepta nimeni” Giani Kiriță, despre traumele din copilărie: „Plecam singur”
Giani Kiriță și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai dureroase momente din copilărie.

Giani Kiriță nu mai are nevoie de nicio prezentare. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuți foști mari fotbaliști ai României și un bărbat apreciat de milioane de români. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că sportivul a avut o copilărie grea. 

Invitat în podcast-ul „Ameritat cu Nasrin”, Giani Kiriță a povestit că tatăl său nu venea niciodată la meciurile lui și întotdeuna pleca singur, când toți copiii erau așteptați de către tații lor. Acest lucru l-a marcat profund pe acesta și spune că încă trăiește cu acea imagine în minte.

Giani Kiriță: „Partea asta paternă mi-am luat-o din echipă și din unchii mei”

Giani Kiriță a recunoscut că i-a lipsit parte paternă, însă și-a umplut golurile cu ajutorul echipei, dar și a unchilor săi. Mai mult decât atât, sportivul a precizat că nu a spus niciodată cuvântul „tată”, în 45 de ani.

„Este o traumă pe care o am și acum și este din copilărie. Fă un exercițiu de imaginație. Să te duci la un meci de fotball unde tații își așteaptă copiii și pe mine nu mă aștepta nimeni. Pentru mine a rămas imaginea aia. Plecam singur. Partea asta paternă mi-am luat-o din echipă și din unchii mei. Am aproape 45 de ani și nu am zis „tată„ niciodată. Pentru mine nu există tata, deși mi-aș fi dorit, ca oricare alt copil.”, a povestit Giani Kiriță în podcast-ul Ameritat cu Nasrin.

Care este cel mai mare viciu al lui Giani Kiriță

 Sportivul este cunoscut și pentru numeroase apariții televizate, una dintre ele fiind chiar Exatlon de la Kanal D. 

Am fost peste tot, la „Șerifi de România”, la Nea Marin, „Exatlon”.. Am avut și emisiunea mea la Kanal D, ceea ce m-a bucurat enorm, chiar a fost o experiență incredibilă, să fii invitat, după care să fii prezentator, e diferența de la cer la pământ și a trebuit să mă mulez. N-am luat cursuri de dicție, am fost spontan, cum sunt eu.”, a declarat Giani Kiriță  pentru click.ro

Recent, fostul sportiv a declarat care este marea lui dependență. Nu, nu este vorba despre alcool sau jocuri de noroc, ci despre fumat. Totodată, Giani Kiriță a mai vorbit despre marea lui iubire, sportul, pe care-l consideră un „viciu” și despre femei și petreceri, două dintre cele mai mari plăceri ale sale.

„De aproximativ 15 ani. Am devenit dependent. Îmi amintesc de primele trabucuri pe care le-am pufăit și mă apucă nostalgia. Alea pe care le-am furat de la Mister (n.r. Cornel Dinu) în cantonament. Acum, prietenii își dau seama că Giani e într-o încăpere după mirosul de trabuc, care a devenit ca o ștampilă a mea.

Sportul e viciul meu. Joc de câțiva ani tenis de câmp, la sală merg regulat și la fotbal cu băieții… Cred că femeile frumoase sunt un viciu. Nu pot să neg că îmi plac. Mă înconjor de femei frumoase, îmi place tot timpul să stau lângă ele. Nu pot să spun că am o relație stabilă.„, a spus Giani Kiriță pentru Click!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Romina Băluță | Dată: 24 iun 2022, 12:38

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare