„Vindeam ziare la metrou”. Povestea mai puțin știută a lui Andi Moisescu. Cum a ajuns să lucreze la radio
Data actualizării:
Data publicării:
Andi Moisescu a povestit cum a ajuns să lucreze la radio, dar și peripețiile prin care a trecut. 

Andi Moisescu a muncit mult pentru a ajunge să aibă cariera de azi. Drumul omului de televiziune nu a fost deloc ușor, iar începutul este demn de un scenariu de film. Andi Moisescu nu se ferește să spună că a plecat de jos. Vedeta nu provine dintr-o familie înstărită, astfel că a fost nevoit să muncească pentru a se întreține încă din adolescență. Primul job al său a fost acela de vânzător de ziare, la metrou. 

 Povestea mai puțin știută a lui Andi Moisescu

Invitat în podcast-ul „Aproximativ Discutii” cu Gojira, Andi Moisescu a povestit cum a ajuns să lucreze la radio, dar și cum vindea ziare la metrou pentru a face bani ca să meargă la mare. 

„Când m-am dus și am dat concurs să intru la radio, nu am spus acasă. Eu vindeam ziare la metrou, în Piața Romană ca să fac bani, să pot să plec la mare, pentru mama nu avea de unde să îmi dea nici să trec strada, dar să plec la mare, clar nu. Am auzit că este concurs de Dj și nu am spus la nimeni. M-am trezit eu pur si simplu, m-am îmbrăcat frumos și m-am dus la radio. M-am prezentat cu buletinul, am dat test de cultură generală, test de cultură muzicală și probă practică.

Am luat cele trei probe, am fost admis, am plecat în vacanță o săptămână, cu banii ăia de pe ziare. Când m-am întors din vacanță, ăia de la radio mi-au spus că nu își amintesc de mine. Atunci mi-a căzut cerul în cap. Directorul de atunci, cu care sunt prieten și astăzi, mi-a zis că nu își mai aduce aminte de mine că am dat concursul la ei. Dădusem cu el și testul de cultură muzicală. M-a pus să bag muzică în noaptea aia ca să vadă dacă mă descurc. 

M-am dus acasă super dezamăgit. Eu credeam că mi s-a împlinit visul, pe care n-am avut niciodată curajul să-l mărturisesc. Și când credeam că visul a devenit realitate, de fapt el nu există?! Eram atât de dezamăgit și parcă nu mă mai interesa nimic. Am intrat în emisie fără niciun trac. După ce am început să pun vreo trei piese, pe care le-am prezentat așa nervos, suna telefonul non-stop. Nu am vrut să răspund la telefon, dar era directorul să-mi spună că este foarte bine. Așa am intrat eu la radio. ”, a povestit Andi Moisescu pentru sursa menționată mai sus. 

Andi Moisescu: „Am început să câștig și mai mulți bani decât câștiga săraca mama”

„Cu toate astea, tot nu am spus acasă. Au început să mă pună de serviciu noaptea și s-au sesizat ai mei că plec noaptea. Le-am spus că am dat un concurs la un post de radio. Încă nu împlinisem 18 ani. M-au luat ai mei că vine clasa a-12-a, că trebuie să dau la facultate. Le-am promis că e totul ok, că o să intru la facultate. Cu greu s-a tolerat această situație, această abatere de la disciplină. 

Probabil au început să asculte și au văzut că este decent ceea ce fac, am început să câștig și mai mulți bani decât câștiga săraca mama și atunci au zis că nu este chiar așa rău ce se întâmplă. Cu toate astea, încă puneau presiune cu facultatea. În anul trei sau patru, am ajuns director de programe la radio și mi-au zis ai mei că este foarte bine, dar iar ziceau de facultate. ”, a mai spus Andi Moisescu. 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   andi moisescu  radio 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel