12 filme de Crăciun, câte unul pentru fiecare zodie. Personajul care te reprezintă
Data actualizării:
Data publicării:
Vă prezentăm 12 filme celebre de Crăciun, câte unul pentru fiecare zodie.

1. Berbec: Singur acasă (1990)

"Asta e ridicol. Numai un pămpălău s-ar ascunde sub pat. Iar eu nu pot fi un pămpălău. Eu sunt bărbatul casei." Citatul lui Kevin este modul perfect de a descrie Berbecul (20 martie-20 aprilie). Aceste semne de foc nu se tem niciodată să se apere pe ei înșiși și pe cei apropiați. Și nu numai că se protejează pe ei înșiși, dar te pot "distruge" și pe tine, dacă ai curajul să te pui cu ei. Așadar, fii mereu atent cu Berbecii, altfel ai șansa să sfârșești la fel ca Harry și Marv. 

 

 

2. Taur: Ultima vacanță (2006) - Last Holiday 

Când Georgia Byrd află că mai are doar câteva săptămâni de trăit, în loc să lase "boala" să o tragă în jos, ea alege cu curaj să își trăiască viața la maxim, împlinindu-și visele. Iar aceasta este o hotărâre obișnuită pentru Taur (20 aprilie - 20 mai). Această zodie pare timidă și conștientă de sine, dar au o putere interioară care îi aduce mai aproape de obiectivele lor și nu renunță niciodată.

 
 

3. Gemeni: The Holiday (2006)

The Holiday este filmul de Crăciun perfect pentru  Gemeni (20 mai-20 iunie), deoarece prezintă două lumi cu stiluri de viață și personalități complet diferite. Și acesta este lucrul despre acest semn de aer cu o personalitate divizată - niciodată nu poți descrie Gemenii într-un singur fel, deoarece întotdeauna există ceva mai mult în caracterul lor. Și uneori filme ca acesta pot aduce lupta lor interioară la un echilibru. 


4. Rac: Love Actually (2003)

Nu este niciun secret că Racul (20 iunie - 20 iulie) este cel mai sentimental semn din întregul zodiac. Ei pot lăcrima din orice lucru mărunt. Nu se tem să își arate sentimentele și de aceea alegerea lor ideală este cel mai emoționant film de Crăciun din toate timpurile. În Love Actually, vedem o mulțime de povești diferite, momente fericite și triste, care acoperă întregul spectru al emoțiilor noastre. Aduceți batistele! 

 

5. Leo: Elf (2003)

Există un film de Crăciun mai vesel decât Elf? Buddy este unul dintre acele personaje care te inspiră să fii mai curajos, mai amuzant, să-ți asumi riscuri și să te bucuri de viață. La fel și Leii (20 iulie - 20 august). Întotdeauna te simți ca o versiune mai bună a ta odată ce ești cu acest semn de foc al verii. Leii nu reușesc niciodată să îi contamineze pe cei din jurul lor cu energia lor veselă și luminoasă. Același lucru se poate spune și despre Elf. Este filmul care te va înveseli întotdeauna, indiferent de situație. 

 

 

6. Fecioară: Crăciunul cu Kranks (2004) - Christmas with the Kranks

Fecioarele (20 august - 20 septembrie) sunt personaje destul de complicate și interesante de analizat. Pe de o parte, sunt foarte încăpățânați, la fel ca Luther Krank, care s-a hotărât să nu sărbătorească Crăciunul și a refuzat să facă un pas înapoi de la decizia sa, indiferent de situație. Pe de altă parte, Fecioarele sunt cu adevărat grijulii și vor fi mereu acolo pentru a te ajuta fără să aștepte nimic în schimb, lucru pe care îl vedem în exemplul vecinilor lui Krank, care, în ciuda atitudinii reci din partea lui Luther, fac totul pentru a crea petrecerea de Crăciun perfectă pentru el și familia sa.

 


7. Balanță: The Santa Clause (1994)

Balanțele (20 septembrie - 20 octombrie) au totul despre echilibru; asta este ceea ce încearcă să caute în viața lor. Cu toate acestea, sunt destul de indecise și pot părea reci și indiferente. Dar, în realitate, au o inimă mare și le pasă de toată lumea. Și dacă te gândești bine, același lucru se poate spune și despre Scott Calvin. La începutul filmului, el poate părea un pic arogant, dar pe parcursul filmului îl vedem transformându-se în adevăratul său sine, acceptând viața așa cum este ea. 

 
 
8. Scorpion: How the Grinch Stole Christmas (2000)

Dacă întrebi oamenii: "Care este cel mai rău semn zodiacal?", mulți dintre ei vor spune probabil că Scorpionul (20 octombrie-20 noiembrie), fără să explice măcar de ce. Acest semn de apă este cel mai neapreciat și neînțeles, la fel ca Grinch. Cu siguranță știa cum să se protejeze, iar oamenii considerau natura sa supraprotectoare ca fiind malefică, în timp ce în adâncul sufletului său, era un om grijuliu, la fel ca toți ceilalți. 

 


9. Săgetător: Deck the Halls (2006)

La fel ca vecinii competitivi, care încercau să își decoreze casele cu cât mai multe luminițe festive, și Săgetătorul (20 noiembrie-20 decembrie) adoră să fie cel mai tare. Ei urăsc tot ceea ce este obișnuit și banal, preferând culorile strălucitoare și luxul și vor face tot ce este nevoie pentru a le obține - chiar dacă contul lor bancar nu le permite acest lucru. În plus, deseori își lasă emoțiile să preia controlul și pot spune sau face lucruri fără să gândească rațional. Nu vă amintește asta de Steve și Buddy și de rivalitatea lor nebună? 

 

10. Capricorn: A Christmas Carol (2009)

Nu este nicio surpriză faptul că cel mai zgârcit și conservator semn zodiacal este reprezentat de celebrul personaj rece și lacom de Crăciun. Scrooge era destul de materialist și iubea rutina vieții sale, fără să vrea să iasă din zona sa de confort. El credea că acesta era singurul mod corect de a trăi și nu putea accepta pe nimeni care avea o viziune diferită asupra lumii. Capricornii (20 decembrie - 20 ianuarie) pot fi la fel; cu toate acestea, pot, de asemenea, să își dea seama de greșelile lor și să dorească sincer să se schimbe, așa cum a făcut omul care a inventat "bah humbug".

 
 
 

11. Vărsător: The Polar Express (2004)

În ciuda faptului că  el crede în destin, Vărsătorul (20 ianuarie-20 februarie) este destul de sceptic. Nu vor crede în nimic, decât dacă este dovedit de ei înșiși. Băiatul erou a fost exact la fel. El nu voia să fie înșelat și avea nevoie să vadă pentru a crede. De-a lungul filmului, el învață să-și lărgească orizonturile, iar o simplă experiență a fost suficientă pentru ca el să creadă pentru tot restul vieții sale. Și Vărsătorii își pot schimba cu ușurință părerea dacă primesc toate răspunsurile la întrebările lor. 


 

12. Pești: Serendipity (2001)

Peștii (20 februarie - 20 martie) sunt cel mai intuitiv și misterios semn, așa că nu e de mirare de ce alegerea pentru filmul de Crăciun perfect pentru ei este Serendipity. Ei încearcă să se lase purtați de valul vieții, sunt atenți la semne și au încredere în instinctul lor. Uneori, Peștii pot alege calea greșită, precum personajele principale, care, în ciuda faptului că își doreau să fie împreună, au mers mai departe cu alte persoane. Dar dacă rămân fideli lor înșiși, vor găsi întotdeauna calea de întoarcere, așa cum cele două mănuși negre s-au unit în cele din urmă. 

 
 
 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: berbec  craciun  filme  zodiac  zodii 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel