11 vedete în situații „penibile”. Momentele pe care ar vrea să le șteargă DEFINITIV
Și vedetele au parte de unele momente haioase sau chiar penibile. Iată 11 vedete care știu cum să facă haz de necaz. 

Noi le-am întrebat, vedetele au răspuns: Care a fost cel mai penibil/amuzant moment din viața ta?

Iată ce au completat celebritățile din România în ORACOLUL VEDETELOR. 


Andreea Marin:

„Penibil nu prea s-a întâmplat. Haios și cu emoții, căderea pe scările Surprizelor în direct, alunecând de sus până jos chiar la începutul emisiunii, într-o zi de 1 aprilie. Am avut o căderea elegantă, aș spune, nu a fost caraghioasă, m-am ridicat imediat și am spus ceva ce inspirația mi-a servit pe moment: "Bun găsit, e prima păcăleală de azi!" Publicul a reacționat minunat, întâi cu un gest de a se ridica să mă ajute, apoi, văzând redresarea, cu aplauze și zâmbete de bucurie. Dealtfel, eu sunt genul de om căruia îi place hazul de necaz, pe care îl prefer în loc de dramă sau victimizare”, ne-a declarat Andreea Marin. (Vezi aici ce a mai completat în Oracolul Vedetelor)


Elena Gheorghe:

„La un eveniment foarte important, mi s-a rupt rochia la spate, cu 10 minute înainte sa termin concertul. A trebuit sa rămân concentrată și pe momentul live, să țin microfonul cu o mâna și rochia  cu cealaltă mână (și totuși, norocul meu era că aveam boxeri- pantaloni scurți ) , astfel încât să nu atrag atenția. Atunci am simțit că-mi cade cerul în cap, dar am continuat, cu toată emoția (care nu era una constructivă) și stângăcia mișcărilor, care nu mai erau unele normale și firești, în pas cu muzica ritmată pe care o cântam, cu dansuri menite să acopere momentul jenant. A fost, da, un moment penibil”, recunoaște Elena Gheorghe. (Vezi aici ce a mai completat în Oracolul Vedetelor)

BIANCA DRĂGUȘANU:

„Am mai multe momente de genul acesta. Am mers odată într-un magazin de haine, unde cunoșteam managerul, și am început să o mângâi pe burtă și să spun „Vai, felicitări!”, iar ea mi-a zis: „Nu sunt gravidă, am doar burtă”.
Acum vreo 10-12 ani, am prezentat o gală, pe scena unui teatru. Eu îmi fac rochiile extrem de strâmte, nici nu pot să respir în ele. Și în momentul în care am urcat pe scenă, după prima treaptă pe care am pășit, mi s-a rupt rochia în fund. Aveam o ditamai gaura. Am urcat pe scenă, am prezentat, am dat premiile, iar la coborâre, am mers în lateral, nu puteam să mâ întorc cu spatele, că era rochia ruptă. Am fost caraghioasă, că lumea se uita, râdea. Cât a crăpat, s-a și auzit. Apoi, am ajuns acasă și am scris pe Instagram: „Fac niște rochii atât de minunate încât ți se rup în fund când ți-e lumea mai dragă””, ne-a mărturisit Bianca Drăgușanu. (Vezi aici ce a mai completat în Oracolul Vedetelor)

Irina Margareta Nistor:

„Prin anii 80, ieșeam din metrou, mă duceam spre televiziune și o doamnă pe stradă, căreia i-am mulțumit, mi-a spus că mi-am pus fusta pe dos. Foarte curând a devenit o modă, sigur nu datorită mie, dar vazduhista cum sunt se mai întâmplă, mai cu un cercel de-un fel, lansăm mode”, ne-a povestit Irina Margareta Nistor. (Vezi aici ce a mai completat în Oracolul Vedetelor)


Tudor Ionescu:

„Și acum îmi amintesc și îmi e rușine :)), undeva în Nordul Franței, am căzut de trei ori pe același om în timpul aceluiași concert, pentru că nu se vedea delimitarea scenei și luminile mă orbeau, efectiv nu îmi imaginez ce a fost în mintea acelui om”, a recunoscut Tudor Ionescu. (Vezi aici ce a mai completat în Oracolul Vedetelor)

Ciprian Marica:

„Sunt un tip vesel și viața mi-a oferit sansa să mă bucur de multe momente nostime. Pe cele penibile încerc să le țin în trecut. Dar fiindcă trebuie să dau un răspuns, cel mai penibil moment care-mi vine în minte a fost când un antrenor din străinătate a folosit expresia "jucăm cu țiganii ăia" când pregătea un joc împotriva unei echipe românești. M-a afectat rău tare și am reacționat, chiar dacă el a încercat apoi să spună că a fost o glumă”, ne-a declarat Ciprian Marica. (Vezi aici ce a mai completat în Oracolul Vedetelor)

Cristina Vasiu:

„Hmm, sunt mult situații penibile din viața mea pe care le-am întâlnit, în diverse contexte, lângă oameni nepotriviți, pentru care m-am consumat inutil până când am tratat lucrurile cu umor, fară importanță și mi-am dat seama cât de sănătos este râsul. Cu siguranță se întâmplă des, să vă întâlniți cu cineva, să nu știți de unde să îl luați, să nu îi știți numele și să fiți nevoiți să vă purtați normal, că și cum ați cunoaște acea persoană. Mi s-a întâmplat recent și a fost funny!”, recunoaște Crristina Vasiu. (Vezi aici ce a mai completat în Oracolul Vedetelor)

Paula Seling:

„Nu știu... Dar acum. Îmi vine în minte momentul în care, în direct, i-am răspuns la telefon soțului care mi-a spus să mă șterg că am ruj pe dinți”, a mărturisit Paula Seling. (Vezi aici ce a mai completat în Oracolul Vedetelor)

INNA:

”Am căzut odată pe scenă în timpul unui concert”, ne-a mărturisit INNA. (Vezi aici ce a mai completat în Oracolul Vedetelor)

Randi:

„Oh, câte au fost! Cred că în momentul în care eram pe scenă, se filma și am uitat versurile piesei “Visător”! Atunci a fost unul dintre momentele acelea jenante”, a spus Randi. (Vezi aici ce a mai completat în Oracolul Vedetelor)

 Paul Surugiu - Fuego:

„Am fugit întotdeauna de penibil și am încercat să mă țin cât mai departe de el. Un moment penibil, jenant, a fost atunci când am căzut sub scenă, acum mulți ani, undeva la Dej. M-am avântat pe scenă, era și furtună și nu am observat că în mijlocul ei era un soi de gol, ca o fosă! Și uite așa, în timpul cântării, efectiv am zburat dedesubt, dar am continuat să cânt și am început să râd, povestindu-le oamenilor ce frumos e acolo, sub scenă! Noroc că nu m-am lovit, dar a fost destul de penibil!”, ne-a mărturisit Fuego. (Vezi aici ce a mai completat în Oracolul Vedetelor)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Georgiana Ioniţă | Dată: 19 feb 2022, 10:43

Captură video Youtube/ Sunrise

Porecla pe care Meghan Markle o avea la palat. Așa era numită Ducesa de Sussex de către angajați

Sursa foto: Dezbracatu, Instagram

Dezbrăcatu de la „Cronica cârcotașilor” a primit o factură uriașă la curent electric: „Este enorm”. Cât a avut de plătit prezentatorul / EXCLUSIV

Cristian Tudor Popescu, Facebook, Captură video Youtube

Cristian Tudor Popescu îl jignește dur pe Alexandru Arșinel: „Nu făcea să râdă decât curcile. A atârnat în meserie de fusta Stelei Popescu”

Părintele Calistrat, Facebook/ captură video Youtube/ AntenaSport

Anamaria Prodan, atac dur la adresa Părintelui Calistrat: „Rușine Bisericii Ortodoxe Române. Ce să învățăm noi de la asemenea preoți?”

Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Era unul dintre cei mai bogați actori

Alendru Arșinel, captură video Youtube TV

Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces

Sursa foto: Adela Popescu, Instagram

Adela Popescu, probleme cu bona din Republica Dominicană: „Mi s-a schimbat copilul”. Ce a pățit vedeta

Kate Middleton, captură video Youtube/ ITV News

Hainele la care Kate Middleton trebuie să renunțe, din cauza noului titlu: „Va deveni mai formală și mai potrivită pentru poziția ei”

Sursa foto: Connect-R și parintele Visarion, captură TV/ colaj foto

Ce spune Connect-R despre cazul preotului Visarion, acuzat de hărțuire sexuală și viol: "Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți!"

Sursa foto: Tudor Chirila și Andreea Esca, facebook, colaj foto

Tudor Chirilă a recunoscut. Artistul a fost îndrăgostit de Andreea Esca: “Această dragoste a rămas neîmplinită”

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat copilul. Primele imagini de la eveniment / FOTO

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, ipostază de infarct, în limuzină: „Faci furori peste tot”. Cum s-a fotografiat artista