2023, anul divorțurilor în showbiz-ul românesc. Carmen Harra, avertisment: „Urmează ani de încercare. Din 100 de mariaje mai mult de 100 se termină cu divorț”
Data publicării:
Carmen Harra lansează un avertisment înspăimântător pentru cuplurile celebre. Potrivit clarvăzătoarei, în 2023 căsniciile vor fi pune la grele încercări. 

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni pentru 2023, printre care și câteva legate de planul amoros. Celebra clarvăzătoare spune că relațiile sunt tot mai dificile în ultima vreme și că 2023 vine cu mari provocări pentru cei căsătoriți. Avertismentul vizează, în special, cuplurile celebre, acestea având în acest an mai multe obstacole de depășit decât în trecut. 

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru cuplurile din showbiz-ul românesc

Carmen Harra a făcut previziuni pentru anul 2023. Clarvăzătoarea a spus totul despre cuplurile care vor divorța anul viitor.

Carmen Harra a vorbit despre ce ne așteaptă în Noul An. Clarvăzătoarea sustiune că și anul 2023 va aduce divorțuri în showbiz-ul românesc, dar și în cel internațional.

„Divorțuri sunt întodeauna, din 100 de mariaje mai mult de 100 se termină cu divorț. Se schimbă partenerii mult mai ușor acum. Ar trebui să rămânem așa cum am trăit odată să avem un singur partener și atunci am evita divorțurile.

Da, din nefericire urmează ani de încercare, totul constă în atitudine, în cum răspunzi vieții și cum te înmagazinezi ca să poți trece peste toate încercările pe care fiecare an ni-l aduce. Hai să ne imaginăm un an superb, anul lui Dumnezeu, este un an mult mai bun, un an inteligent, magic, care ne aduce foarte multe surprize”, a declarat Carmen Harra pentru Antena Stars.

 

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: 

 

Carmen Harra dezvăluie că a prezis destrămarea unor cupluri celebre, cu ani în urmă. 

Multe vedete se înghesuie să se căsătorească „la minut”, în Las Vegas, în capela lui Elvis. 

Invitată în emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV, Carmen Harra a vorbit despre uniunile care au loc în această capelă și spune că acest loc ar aduce ghinion tinerilor însurăței. Mai mult, ea a analizat și câteva uniuni ale unor vedete din  România, care, în final, au ajuns la divorț. 

Mariaje sortite eșecului. Carmen Harra: „Sunt căsătorii temporare, care nu rezistă”. Motivul pentru care s-au despărțit câteva cupluri celebre

Care sunt vedetele din România care s-au căsătorit în capela lui Elvis din Las Vegas și au divorțat

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit religios în Las Vegas, în capela preferată a vedetelor de la Hollywood. Mariajul lor nu a durat. 

 

„Ei sunt o relație temporară. Sunt doi oameni care se cunosc, la un moment dat, în viață. Pot să se căsătorească, dacă vor, dar relația lor nu are cum să dureze. Iar eu am spus de multe ori asta, despre ei doi, că relația lor nu va dura”, a explicat Carmen Harra, în emisiunea de la Prima Tv.  

 


Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

 

În capela din Las Vegas s-au cununat, în 2004, și Adriana Bahmuțeanu cu Silviu Prigoană. Nici mariajul lor nu a durat, ba chiar s-a terminat cu scandal. 

„Același lucru i l-am spus și lui Bahmuțeanu, în 2007 sau în 2008, că se va despărți. Și există această înregistrare, dintr-o emisiune a ei, când am venit în România, după 17 ani și am fost invitată la ea și m-a întrebat dacă rămâne cu Prigoană. I-am spus - absolut nu. O să divorțezi de el. Asta era la 4 ani după căsătoria lor și iată că s-a întâmplat. Ba mai mult, am avertizat-o că relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost, în special pentru ea. Și iată, exact ceea ce s-a întâmplat”, a mai spus celebra clarvăzătoare

 

Oana Zăvoranu și Pepe

Oana Zăvoranu și Pepe au visat și ei la o ceremonie în Las Vegas, la recomandarea nașului lor, Silviu Prigoană. Nici pentru ei capela lui Elvis nu a fost cu noroc. 

Același prognostic l-a avut și pentru cuplul Oana Zăvoranu și Pepe

 

„La fel. Tot eu le-am spus că o să divorțeze”, a arătat aceasta.

Vezi aici mai multe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: carmen harra  divort  divorturi  show biz  vedete 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel