2023, anul infidelităților în showbiz. Daniela Simulescu, previziuni sumbre pentru cuplurile celebre: „Divorțuri și scandaluri amoroase” / EXCLUSIV
Daniela Simulescu, redactor șef ASTROSENS și astrolog DC News, vine cu vești îngrijorătoare pentru cuplurile „șubrede” din showbiz-ul românesc. Potrivit astrologului, anul 2023 aduce mari schimbări în relații. 

Astrologul Daniela Simulescu, redactor șef ASTROSENS, a făcut o analiză a peisajului amoros al anului 2023, iar rezultatele nu sunt încurajatoare. Deși ar putea fi numit „anul iubirii”, 2023 ar putea fi definit prin „prea multă iubire”, având în vedere infidelitățile de care am putea auzi în câteva luni. 

Potrivit astrologului, din vara lui 2023 ne putem aștepta la știri despre infidelități, divorțuri, despărțiri, aventuri scurte, idile intense și scandaluri amoroase. 

 

„Vara și toamna lui 2023 vor fi împânzite cu vești despre infidelități, divorțuri, despărțiri, aventuri scurte, idile intense și scandaluri amoroase. De ce? Venus, planeta iubirii și a plăcerii, va fi retrogradă în perioada 23 iulie - 4 septembrie. Dar vă rog să țineți cont de faptul că influența acestui eveniment se va simți de fapt începând cu 5 iunie și terminând cu 9 octombrie. Semnul Leului este cel mai aprins, înflăcărat, pasional, extravagant. Dacă nu ai trăit niciodată o dragoste de-o vară, ei bine, în 2023 ai această “șansă”! Atenție totuși că, din punctul de vedere al astrologiei, pe durata retrogradării lui Venus, dragostea durează trei luni. Cu alte cuvinte, vom auzi la tot pasul de oameni care vor să își părăsească partenerii pentru aventuri care încep într-un mod extraordinar, și care riscă să se termine dezastruos. Sau de cazuri în care unii și alții vor să se întoarcă la foști parteneri crezând că aceștia s-au schimbat. 
Și cum Venus va face conjuncție cu Lilith (Luna Neagră) și careu cu Uranus, scandalurile nu vor întârzia să apară! Și exact de la cine nu te aștepți! Atât în ceea ce privește anturajul tău, cât și în ceea ce privește media din România”, a declarat astrologul Daniela Simulescu pentru Spectacola. 

Despărțirile care au marcat deja anul 2023

Deși anul abia a început, iar previziunile Danielei Simulescu vizează vara anului 2023, scandalurile amoroase din showbiz și-au făcut deja simțită prezenta:

 

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit cu scandal, la mai puțin de un an de la împăcarea de după divorț. 

Alex Bodi și Ema Uta, un alt cuplu care s-a destrămat la începutul anului

Francisca Dulceanu și Bogdan Lățescu și-au spus „adio”. 

 

 

Previziuni generale pentru anul 2023

 

Astrologul Daniela Simulescu vă oferă Horoscopul 2023. Astrologul punctează felul în care debutează anul, mișcările planetei acțiunii, Marte, cum anume ne va afecta trecerea lui Jupiter în Taur, dar și retrogradarea lui Venus din vară. Să nu uităm nici de tranzitul lui Saturn în Pești, care cu siguranță va muta anumite sfere de influență în viețile noastre, ale tuturor. Sau de scurta vizită a lui Pluto prin Vărsător care promite schimbări în mentalul colectiv. 

HOROSCOP 2023, PREVIZIUNI PENTRU FIECARE ZODIE/ ASCENDENT

Horoscop Berbec/ Ascendent în Berbec 2023

Dacă la începutul lui 2022, te sfătuiam să faci un pas în spate, de data aceasta nu mai este cazul! La începutul lui 2023, te invit să faci un pas către schimbare, oricare ar fi el cât de mic. Și nu contează în ce direcție. Pot fi chiar mai multe! 2023 debutează cu Marte, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă. Și va fi așa până pe 12 ianuarie, dar va avea efecte până pe 25 martie. Dar am o veste bună. Marte, fie retrograd fie direct, va face un aspect armonios cu Jupiter, Marele Benefic. Cu alte cuvinte, îți trebuie doar o idee, un gând sau o discuție să pui lucrurile în mișcare. 

 

Citește pe ASTROSENS previziunile pentru fiecare zodie

Data: 15 feb 2023, 14:52
Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: daniela simulescu  horoscop  infidelitate  showbiz  vedete  zodii 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale,...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...