2023: Faceţi curat peste tot! În dulapuri, în beci, în relaţii şi în gânduri. Jupiter vine cu lecţii pentru Tauri
Tauri, sunteţi nişte norocoşi! Jupiter vine să vă creeze noi oportunităţi în 2023. Voi doar trebuie să fiţi pregătiţi de oaspeţi şi să-l primiţi cu casa curată şi luminoasă!

În 2023 taurii trebuie să înceapă să-şi facă curăţenie în viaţă, în casă, în familie, în relaţii şi, nu în ultimul rând, în interior, în sentimente, în gânduri şi trăiri. "Casa a 12-a are foarte multe valenţe, dar cea mai importantă pe care trebuie să o reţii este că trebuie să înveţi să pierzi lucruri ca să faci loc altor lucruri noi. Şi, din fericire, Jupiter în tranzit în casa a 12-a e bun. Adică... acea curăţenie, acele pierderi nu vor fi atât de apăsătoare, vei rămâne cu puţină încredere şi speranţă. Dar, dacă vrei ca în 2023 să o duci mai bine ca în 2022, până-n mai trebuie să faci curăţenie. În dulapuri, în beci, în grădină, în jurul tău, la serviciu, efectiv în toate cotloanele vieţii tale. Jupiter zice - Hai să-ţi dau nişte lecţii legate de trecut, legate de traume, legate de dependenţe, de obiceiuri proaste! În prima parte a anului chiar trebuie să faci curăţenie! E nevoie să te şi vindeci! Pentru că Jupiter are pretenţia să înveţi să mănânci mai sănătos, să dormi mai bine, să renunţi la relaţii toxice personale şi profesionale... efectiv te ajută să evadezi astfel încât să te pregăteşti.

De pe 16 mai până la finalul lui 2023 Jupiter, Marele Benefic, intră în semnul tău. Gândeşte-te aşa: cu cât ai făcut mai multă curăţenie în prima parte a anului, cu atât vei primi mai multe. Cu cât te ai făcut că n-ai văzut un colţişor sau ai mai lăsat puţin praf pe acolo, Jupiter nu are unde să se instaleze. Jupiter vrea să amplifice. Amplifică şi ce-i bun şi rău. Jupiter "zice": De-asta îmi arăţi că vrei? Asta îţi dau!

Vestea bună este că Jupiter va şi retrograda. Iar acest lucru se va întâmpla de pe 4 septembrie până pe 31 decembrie. Ne ajută să ne facem telemele serios şi să le şi rezolvăm. De exemplu, Jupiter vine şi îţi dă curajul să-ţi cumperi casa mult visată, să schimbi locul de muncă, să începi o şcoală, să pleci din ţară sau să te întorci în ţară. Jupiter îţi dă încrederea aia de care ai nevoie ca să faci ceva măreţ în viaţă. Dar atenţie! Dacă viaţa ta e putredă şi are lipsuri pe ici pe colo, Jupiter va veni şi va "putrezi" mai mult acele lucruri", a spus astrologul Daniela Simulescu, în emisiunea de la DC News.

 

Citește continuarea pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 22 noi 2022, 11:31

Foto Freepik

Horoscop CHINEZESC 2023. Anul Iepurelui de Apă. Previziuni pentru toate zodiile

Mihaela Bilic, foto Arhiva Personală

Ce mănâncă Mihaela Bilic de Crăciun. Trucurile celebrului nutriționist: „Răsfățul suprem este salata de boeuf, de care nu mă pot sătura”

Sfantul Andrei, foto creștinortodox.ro

Sfântul Andrei. Tradiții și obiceiuri. Ce trebuie să faci pe 30 noiembrie 2022

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

„Minte că are un copil cu Smiley”. Acuzațiile șocante primite de Gina Pistol. Cum a reacționat prezentatoarea

Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

Ceaiul care te ajută să nu mai mergi des la toaletă. Lidia Fecioru: "Rezultatele se văd după două luni"

Andreea Bălan, Dana Budeanu/ captură video Youtube, Instagram

Dana Budeanu o face praf pe Andreea Bălan: „Copiii vor cere despăgubiri la 18 ani” / VIDEO

Florin Piersic Jr./ Florin Piersic. Foto Instagram

Florin Piersic și fiul său nu mai „comunică”. Gestul care a dus la ruptura dintre cei doi: „El a venit și a făcut cumva bășcălie. M-a șocat gestul”

Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca, îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Cristina Demetrescu, captură Video PRO TV

Horoscop DECEMBRIE 2022. Cristina Demetrescu: „Este momentul adevărului”. Zodiile norocoase ale lunii

Carmen Harra, Foto Facebook

Carmen Harra, avertisment pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete”

Dan Negru și Fuego, Kanal D

Dan Negru, motivul pentru care Fuego îl sună mereu. Prezentatorul TV l-a dat de gol: „N-am prea zis-o, dar o zic acum, la televizor!”

Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram

Andreea Bălan a îmbrăcat rochia de mireasă: „Sunt o mireasă frumoasă. Mie îmi place să iubesc”

3 mesaje de la îngeri pentru toate zodiile în luna decembrie

Îngerii îți livrează mesaje unice și speciale în ultima...