3 mesaje de la îngeri pentru toate zodiile în luna decembrie
Îngerii îți livrează mesaje unice și speciale în ultima lună a anului 2022. Iată ce cale îți arată și cum închei acest ciclu, pentru un nou început!

Datorită sărbătorilor care urmează, mesajele îngerilor au legătură și cu spiritualitatea. Sunt trei mesaje esențiale, pe care merită să le reții, care se aplică tuturor zodiilor și ascendentelor.

1. Primul mesaj al îngerilor pentru luna decembrie 2022 este acesta: Probabil că te simți împovărat și mereu ocupat. Ar trebui să revii la tine însuți, să te conectezi cu sinele și să nu fugi de această întâlnire esențială. Ca să începi cu bine noul an, îngerii îți spun să scapi de poverile și de grijile pe care le-ai acumulat pe parcursul timpului. Chiar dacă au apărut probleme sau necazuri, acesta nu trebuie să devină un mod de viață. Mai ales într-un moment atât de important, când urmează 2023 și ai putea să începi totul de la zero. Încearcă să nu schimbi atât de mult ce se întâmplă în exteriorul tău, ci în interior. Fă pace cu tine însuți și încearcă să închei acest capitol, al suferinței, indiferent de momentele prin care ai trecut.

2. Al doilea mesaj al îngerilor pentru decembrie începe cu următoarea afirmație: Întreabă-te care este mesajul tău pentru cei din jur. Ce vrei să spui lumii? Poate ai avut nevoie să stai mai retras și să nu pui pe tavă acest mesaj, dar va face diferența. Poate este vorba despre un dar pe care l-ai ținut prea mult ascuns și acum merită să-l expui în fața tuturor. Vei vedea că te simți chiar eliberat și mândru că poți să împărtășești cu alții ideile tale mărețe. Dacă nu ții neapărat să faci asta, este o lună bună pentru a începe un proces de vindecare, indiferent de zodie sau de ascendent. Totul ca să pășești cu bine în 2023.

 

Citește continuarea pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 02 dec 2022, 18:05

Carmen Harra, captură video YouTube

Carmen Harra, noi previziuni pentru anul 2023: „Începutul ultimilor 10 ani fatidici”

Marian Golea, captură video Youtube

Horoscop Chinezesc 2023. Marian Golea, previziuni pentru toate zodiile: „Anul ăsta nu este formidabil. Plin de trădări, minciuni, de reprezentări proaste”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop RUNE 30 ianuarie – 5 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: pexels.com

Horoscop. Ce îți spun îngerii tăi păzitori, în funcție de zodie? Mesajul lor pentru luna februarie

Sanda Ionescu, captură video Youtube

Sanda Ionescu, previziuni astrale pentru luna februarie 2023. Cum se manifestă iubirea, în funcție de ascendent

Foto Freepik

Horoscopul lunii februarie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

„Îmi e și rușine să recunosc”. Cu ce dependență se confruntă Ioana Ginghină: „A fost și este dăunător”

Carmen Harra, Foto Facebook

Carmen Harra, previziuni cu privire la situația din Marea Britanie: „Poate ieși la lumină faptul că Harry nu este copilul lui Charles”

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Reacția Vioricăi de la Clejani, după cazul femeii ucise de câini în București: „Lăsați bietele animale în pace! Nu au vină cu siguranță!”

Ianis Hagi și Elena, viitoarea sa soție. Foto Instagram

Ianis Hagi s-a logodit. Fiul lui Gică Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena: „Sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto

Anul Nou Chinezesc 2023. Mihai Voropchievici: "Ne îndeamnă să fim atenţi la toate oportunităţile care apar în jurul nostru"

Foto Freepik

Horoscop, joi, 26 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile