3 mesaje de la îngeri pentru toate zodiile în luna decembrie
Îngerii îți livrează mesaje unice și speciale în ultima lună a anului 2022. Iată ce cale îți arată și cum închei acest ciclu, pentru un nou început!

Datorită sărbătorilor care urmează, mesajele îngerilor au legătură și cu spiritualitatea. Sunt trei mesaje esențiale, pe care merită să le reții, care se aplică tuturor zodiilor și ascendentelor.

1. Primul mesaj al îngerilor pentru luna decembrie 2022 este acesta: Probabil că te simți împovărat și mereu ocupat. Ar trebui să revii la tine însuți, să te conectezi cu sinele și să nu fugi de această întâlnire esențială. Ca să începi cu bine noul an, îngerii îți spun să scapi de poverile și de grijile pe care le-ai acumulat pe parcursul timpului. Chiar dacă au apărut probleme sau necazuri, acesta nu trebuie să devină un mod de viață. Mai ales într-un moment atât de important, când urmează 2023 și ai putea să începi totul de la zero. Încearcă să nu schimbi atât de mult ce se întâmplă în exteriorul tău, ci în interior. Fă pace cu tine însuți și încearcă să închei acest capitol, al suferinței, indiferent de momentele prin care ai trecut.

2. Al doilea mesaj al îngerilor pentru decembrie începe cu următoarea afirmație: Întreabă-te care este mesajul tău pentru cei din jur. Ce vrei să spui lumii? Poate ai avut nevoie să stai mai retras și să nu pui pe tavă acest mesaj, dar va face diferența. Poate este vorba despre un dar pe care l-ai ținut prea mult ascuns și acum merită să-l expui în fața tuturor. Vei vedea că te simți chiar eliberat și mândru că poți să împărtășești cu alții ideile tale mărețe. Dacă nu ții neapărat să faci asta, este o lună bună pentru a începe un proces de vindecare, indiferent de zodie sau de ascendent. Totul ca să pășești cu bine în 2023.

 

Citește continuarea pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 02 dec 2022, 18:05

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Sursa foto: Stephan Pelger și Carmen Iohannis, facebook

Gestul făcut de Carmen Iohannis care l-a dezamăgit cumplit pe Stephan Pelger: „I-am creat o grămadă de rochii...”

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”