3 semne zodiacale care nu vor să se îndrăgostească pe 16 aprilie 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Există câteva semne zodiacale care refuză să se mai îndrăgostească.

Ori de câte ori are loc o Lună Plină, este vorba de fapt de Soarele opus Lunii. Acest lucru aduce tot felul de emoții, iar trei semne zodiacale care vor să fie pe cont propriu, ar putea decide că nu mai este loc pentru dragoste, începând cu 16 aprilie 2022.

Tot ceea ce face ca o persoană să se îndepărteze de iubire sau de dorința de a fi într-o relație este cu siguranță ceva ce vine ca urmare a faptului că a fost rănită întruna, înainte de această decizie. Dragostea este dură.

Cele trei zodii care vor refuza să se mai îndrăgostească

1. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai destule pe cap, încât dacă decizi că nu îți convine să începi o nouă relație amoroasă, atunci așa să fie. Îți trăiești viața după regulile tale, iar dragostea te-a învățat că nu întotdeauna funcționează bine.

Ceea ce se întâmplă de fapt este că îți prețuiești liniștea mult mai mult decât îți dorești avantajele de a fi îndrăgostit; în acest moment al vieții tale, ești bine cu cine ești și nu simți nevoia să dai năvală.

Soarele opus Lunii lucrează asupra simțului tău de fantezie; în acest moment, preferi să rămâi la distracția care există în mintea ta, decât să te implici cu o ființă umană reală.

Oamenii te obosesc cu adevărat și, deși te-ai distrat - și încă ai putea continua să o faci la o dată ulterioară, acum este momentul potrivit pentru tine.

2. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În primul rând, nu ai timp să te îndrăgostești nici dacă ai vrea, așa că acesta este lucrul numărul unu de care nu trebuie să te preocupi, chiar acum. Iubirea e grozavă, bănuiești tu. Dar este ceva pentru care vrei să-ți irosești viața? Pentru că așa o vezi tu.

În momentul de față, viața ta merge bine și nu ai nevoie ca actul de revoltă al iubirii să interfereze cu progresul tău sau cu liniștea ta sufletească.

3. Pești (19 februarie - 10 martie)

Soarele opus Lunii are o influență specială asupra ta. Îți dă forță, iar această forță nu poate fi definită decât ca ceva independent; ai nevoie de timpul tău doar pentru tine și nu ești dispus să împarți. Acest lucru este bun pentru că clarifică orice zonă tulbure.

Știi cine ești și ce vrei, iar în acest moment, ceea ce vrei este să nu te îndrăgostești și să nu dai totul de la tine. De fapt, te simți de-a dreptul egoist în această privință, iar acesta este un lucru bun. Pentru prima dată după foarte mult timp, te-ai împăcat cu ideea că nu ai cu adevărat nicio dorință de îndrăgostire sau chiar de iubire în sine.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  iubire  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel