3 zodii care atrag bogăția astăzi, 20 octombrie 2024: Beneficiile și prosperitatea le vor apărea în cale
Data actualizării:
Data publicării:
Duminică, 20 octombrie 2024, trei zodii atrag bogăția. Iată care sunt acestea!

Berbec

Tranzitul Lunii în careu cu Saturn este renumit pentru felul în care ne ajută să ne amintim de unde am plecat și cât de mult am evoluat de atunci. Este un moment care ne aduce modestie, dar și putere, pentru că ne amintește că putem face mai mult.

Nu te deranjează acest lucru, fiind o persoană cu adevărat progresistă. Când vine vorba de a învăța lucruri noi și de a accepta noi provocări, ești mereu deschis. Această zi de duminică îți aduce beneficii considerabile, deoarece îți dai seama în sfârșit cât de puternic ești.

Această putere o poți folosi pentru a atrage bogăție și prosperitate. Întotdeauna ai știut că ai în tine această capacitate și că cheia succesului constă în iubirea de sine, respectul de sine și abilitatea de a te adapta. Tranzitul Lunii în careu cu Saturn te plasează exact în locul potrivit pentru a atrage bogăția către tine, iar lecțiile învățate în această zi nu le vei uita prea curând.

Te-ar putea interesa și: Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Leu

Când ți se spune că nu poți face ceva, primul tău instinct este să răspunzi acestei gândiri limitative cu un „da” categoric. Asta înseamnă că te confrunți cu provocări și uneori simți că nu vei reuși.

Tocmai de aceea, atunci când vei reuși, așa cum o vei face în această zi, vei simți nu doar mândrie față de tine, ci și recunoștință față de univers pentru că te-a favorizat într-un mod atât de unic și satisfăcător. Ai capacitatea de a atrage situații care îți vor aduce bani și noroc.

Este un talent pe care îl ai și îți priește bine. Nu te stresezi cu lucruri minore, iar dacă ai nevoie de ceva, parcă îl materializezi prin simpla voință, deoarece știi că controlezi puterile manifestării, iar cu acest talent, generezi noroc în tot ceea ce ține de finanțe.

Te-ar putea interesa și: Andreea Raicu, surpriză spectaculoasă de ziua de naștere a mamei sale. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta

Săgetător

Unul dintre principalele motive pentru care reușești să atragi bogăția este faptul că ai înțeles ce înseamnă aceasta în viața ta. Te ajută să-ți faci viața mai ușoară, și atât. Este un instrument valoros în trusa ta de unelte, dar nu este totul, astfel că universul îți trimite bogăția în abundență.

Lipsa ta de atașament față de bani permite universului să colaboreze cu tine, fără a exista o luptă între dorințele tale și realitate. Nu ți-e frică să rămâi fără bani chiar și atunci când nu ai, reușești să navighezi prin viață în echilibru. Poți atrage bogăția și siguranța deoarece nu ceri cu disperare, ci te adaptezi, la fel ca Luna, iar când banii îți vin în cale, îți deschizi mâinile și îi primești cu recunoștință, scrie YourTango.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Horoscop



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Susa foto: Ozana Barabancea, Spectacola

Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă. Abia acum s-a aflat ce i-a spus femeia înainte să înceapă relația: „Mi-a zis foarte vulgar” / Video

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursa foto: Simona Trașcă, instagram

Simona Trașcă, dezvăluiri despre fiul ei, inginer în Canada. Cum se înțelege vedeta cu nora

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel