4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?
Data publicării:
Zodiile care și-ar putea întâlni destinul amoros pe 20 septembrie.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Pe măsură ce Soarele intră în semnul zodiacal al Balanței, viața ta romantică capătă importanță, iar tu simți nevoia să explorezi dinamica dintre "eu" și "noi" în relația ta. Această perioadă va fi puternică pentru tine în anii ce vor urma, deoarece ciclul actual al eclipselor începe în semnul tău zodiacal, Berbec, și în Balanță, ceea ce amplifică această temă și te îndeamnă să găsești un echilibru între dorințele tale personale și cele ale partenerului tău.

Soarele guvernează acțiunile și alegerile tale exterioare și începe să strălucească doar o săptămână înainte de Luna Plină în Berbec, care va evidenția din nou echilibrul dintre semnul tău zodiacal și Balanță. Totodată, aceasta creează o nouă poveste între sectorul tău personal și relația ta romantică.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Ești una dintre cele mai romantice și misterioase semne zodiacale, în special în ceea ce privește dragostea, deoarece ești perceput diferit de partenerul tău. Ești o persoană pe care ei nu reușesc să o înțeleagă pe deplin sau să o uite, chiar dacă devin un fost partener. Nu este vorba doar despre romanticism, ci și despre modul în care iubești. Ai calități din fiecare alt semn zodiacal și ești un semn mutabil, ceea ce înseamnă că poți fi mai empatic decât alții. Din acest motiv, ai tendința de a iubi exact așa cum partenerul tău a avut întotdeauna nevoie, chiar dacă nu au exprimat-o ei înșiși, creând astfel o conexiune profundă și intimă.

Întoarce-te la capacitatea ta înnăscută de a iubi în mod diferit și onorează romantismul și autenticitatea pe care le aduci în dragoste, lăsând spațiu pentru ca partenerul tău să-și dezvăluie inima în fața ta. Răbdarea este cu adevărat una dintre virtuțile tale cele mai evidente, și prin onorarea acestei abilități, vei asigura că primești tot ceea ce îți dorești și meriți din dragoste, în timp ce îmbrățișezi sincronia divină a conexiunii tale romantice. Continuă să fii tu însuți; acesta este tot ce trebuie să faci pentru a îmbunătăți această sferă a vieții tale, deoarece vibrezi cu adevărat în energia iubirii necondiționate.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Relația ta romantică reprezintă o sursă de bucurie și semnificație în viața ta, deoarece adesea deschide noi oportunități pentru tine. În funcție de persoana cu care alegi să te asociezi în această viață, se vor contura multe din căile disponibile pentru tine. Alegerea ta depinde și de valoarea ta interioară și de faptul dacă cauți o relație care să se simtă bine la nivelul sufletului tău sau doar să arate bine în ochii lumii exterioare.

Pe măsură ce Saturn a progresat prin retrogradarea sa în Pești, ai îmbrățișat mai mult dorința ta interioară de a găsi un scop în viața ta, atât în domeniul profesional, cât și în cel personal. Ai căutat un sens mai profund pentru tine și pentru relația ta, deoarece ai nevoie ca ea să fie mai mult decât simple întâlniri romantice, ci să servească un scop mai înalt pentru sufletul tău. Aceasta a creat o bază pentru o relație nouă sau pentru a întări legătura unei relații existente. Încă mai explorezi și încerci să descoperi cum să obții acest lucru.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

În timp ce există sezoane pe care colectivitatea le parcurge din punct de vedere astrologic. În mare parte a acestui an, ai reînviat visele tale interioare, obiectivele și identitatea ta, înțelegând că nu poți renunța la ceea ce îți dorești cel mai mult în viață pentru a face pe plac altora sau pentru a avea grijă de cei pe care îi iubești. Parte din această experiență înseamnă să înveți că odată ce pendulul se îndreaptă într-o direcție, inevitabil va trebui să găsească un echilibru între cele două extreme.

Perioada Soarelui în Balanță îți oferă ocazia de a găsi echilibrul între a te simți copleșit de dragoste și a te alege pe tine cu atâta hotărâre încât să nu mai rămână loc pentru altcineva să te iubească. Acesta este un aspect important al călătoriei tale, iar această perioadă astrologică te va ajuta să găsești acest echilibru, dar asta nu înseamnă că munca ta se va încheia. Este doar un pas crucial, iar acum, când energia Balanței te îndeamnă să te concentrezi mai mult pe casă și familie, folosește această oportunitate pentru a vedea că nu trebuie să te pierzi în numele iubirii.


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: dragoste  horoscop  horoscop 20 septembrie  horoscop bani  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...