"A fost renașterea mea". Magda Catone, despre nașterea fiului său: Am așteptat aproape 13 ani
Data publicării:
Magda Catone a vorbit, în cadrul unui interviu, despre dificultățile pe care le-a întâmpinat, când și-a dorit să rămână însărcinată.

Îndrăgita actriță Magda Catone a fost invitată în platoul de televiziune A7tv, unde a povestit despre dificultatea pe care a avut-o, în momentul în care a dorit să facă un copil, dar și despre fericirea pe care i-a adus-o acesta, în momentul în care a venit pe lume.

"Maternitatea mi-a schimbat viața esențial. A fost renașterea mea, pentru că sunt foarte multe lucruri pe care le înțelegi altfel atunci, le prețuiești altfel și a fost un timp de așteptare. Această răbdare pentru mine a fost de aproape 13 ani. Din momentul în care m-am căsătorit, am știut că vrem să avem copii, eram un cuplu fericit și am decis asupra acestui lucru și așteptarea asta a fost destul de neașteptată, 13 ani dar, cum ziceam, Dumnezeu a avut milă de noi și ne-a dat copilul ăsta care ne-a schimbat și viața, ne-a schimbat perspectiva, ne-a îmbogățit, în primul rând.", a spus Magda Catone, pentru A7tv.

Actrița nu este de acord cu înseminarea artificială

Totodată, marea actriță consideră că Dumnezeu este cel care trebuie să aleagă dacă vei avea sau nu un copil, așa cum a făcut-o în cazul ei, chiar dacă a avut de așteptat câțiva ani pentru acest lucru.

"Este o amprentă, o bucurie, un cadou, o minune, o bogăție pe care ți-o dă Dumnezeu și despre care, foarte mulți oameni nu-și dau seama despre ea. Văd acum că există politica asta a femeilor care se înseminează, vor să aibă neapărat un copil a lor. Totuși, trebuie să alegi și această decizie a lui Dumnezeu, de-a fi în imposibilitatea de a avea copii. Această taină trebuie neapărat respectată, pentru că multe lucruri poate să facă omul cu știința, dar minunea pe care o adaugă Dumnezeu este inegalabilă.", a continuat aceasta.

Cum a ales actrița numele fiului ei

"Bunicul lui purta numele ăsta. Era un italian, care a venit la începutul 1920-1930 în România  pentru că în Italia era sărăcie și a venit să muncească aici și se numea Carlo și ca să-l românizez a devenit Carol. Sunt apropiată de Carol și de generația lui și am atins-o mergând la facultate, să fac masteratul de regie. Am avut multe de învățat și îmi pare rău că n-am accesat de mai de mult lucrul acesta.", a adăugat actrița.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actriță  magda catone 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel