A lăsat să i se vadă tot! Andreea Bălan, înfășurată într-un prosop de baie, fără lenjerie intimă
Data publicării:
Andreea Bălan a încins imaginația tuturor, prin ultima ipostază în care s-a afișat în spațiul public.

Andreea Bălan este una dintre cele mai râvnite femei din showbizul românesc, la momentul actual. Vedeta este singură de aproximativ doi ani, de când a pus punct căsniciei cu tatăl fetițelor sale, George Burcea. Chiar dacă bărbatul și-a refăcut rapid viața, trăind o poveste de dragoste frumoasă cu Viviana Sposub, celebra solistă nu pare că lasă pe cineva să intre în viața ei atât de ușor. Cu toate acestea, Andreea Bălan postează extrem de provocator pe rețelele de socializare, lucru ce o face să fie constant în centrul atenției admiratorilor ei. Cea mai recentă ipostază în care vedeta s-a fotografiat pe Instagram a uimit pe toată lumea. Cântăreața s-a pozat în baie, înfășurată doar într-un prosop alb, lung. Surpriza tuturor a fost faptul că solista nu a optat și pentru lenjerie intimă, lucru care a pus pe jar imaginația tuturor.

„Ziua mea se termina întotdeauna cu o baie fierbinte. Ziua ta cum se termina?”, a scris Andreea Bălan, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Andreea Bălan, LECȚIE pentru fetele ei: „Nu vor crește niște fetițe care cred că li se cuvine totul. Își strâng bănuții lor”

 

De ce nu și-a refăcut Andreea Bălan viața

Andreea Bălan și George Burcea au pus capăt relației lor de iubire în urmă cu aproximativ doi ani. Chiar dacă divorțul a fost presărat de mai multe scandaluri și conversații controversate, aceștia trebuie să țină în continuare legătura, întrucât au împreună și două fetițe. Cu toate acestea, fostul partener al solistei și-a refăcut deja viața alături de Viviana Sposub, lângă care pare că trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste. În acest sens, toată lumea este curioasă să afle când își va găsi și Andreea Bălan un posibil viitor soț. Invitată în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, aceasta a spus lucrurilor pe nume și a dezvăluit care este motivul pentru care nu se afișează deocamdată cu niciun bărbat.

„După ce te desparți de tatăl copiilor, o femeie, cu copii, își refaci mai greu viața, decât tatăl. Copiii sunt la tine, ca mamă, locuiești cu ei. Ca să-ți faci o altă relație este mai dificil, pentru că bărbatul trebuie să te ia cu tot ce ai tu, de la copii, la mamă sau la bone, e un bagaj mare, pe care doar un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Durează acest proces. Tații pleacă, se duc, văd copii un weekend, două și își refac viața mai ușor, copii vin doar în vizită. La mame e mai greu și am decis să nu mai expun încercările mele”, a spus Andreea Bălan în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

Andreea Bălan, decizie radicală, în legătură cu fiicele sale: „Le-am mutat”. Clara și Ella nu mai învață la privat

 

 

„Durează puțin mai mult procesul ăsta și nu e atât de simplu”

Andreea Bălan spune că nu-și va alege doar un iubit oarecare, ci și un tată pentru cele două fetițe ale sale. Astfel, bărbatul din viața ei va trebuie să fie un adevărat exemplu pentru Ella și Clara. Tocmai din această auză, procesul durează mai mult, decât a durat în cazul lui George Burcea, explică ea. 

„Poți să-ți refaci viața, doar că este mai dificil, pentru că eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de șapte ori cu cine ies la date sau cu cine continui o relație, pentru că mă proiectez în viitor și mă întreb ce învață fetele mele de la bărbatul respectiv. La un moment dat, peste un an, doi sau trei va locui cu fetele mele, va trebui să fie un exemplu pentru ele. Trebuie să se accepte reciproc. Durează puțin mai mult procesul ăsta și nu e atât de simplu, față de un tată care nu locuiește cu copiii.”, a mai completat Andreea Bălan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Balan  goala  silueta 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel