A murit James Michael Tyler, actorul care l-a interpretat pe Gunther în Friends
Data publicării:
Actorul James Michael Tyler, în vârstă de 59 de ani, s-a stins din viață duminică. 

James Michael Tyler,cunoscut pentru rolul lui Gunther, managerul de la Central Perk în serialul de succes Friends, a murit la vârsta de 59 de ani.

Într-un interviu acordat postului NBC în iunie 2021, Tyler a anunțat că avea cancer de prostată în stadiul 4, diagnosticat în 2018.

"Lumea îl cunoștea ca Gunther... dar cei dragi lui Michael l-au cunoscut ca actor, muzician, susținător al conștientizării cancerului și soț iubitor", a precizat familia sa într-un comunicat. "Michael a iubit muzica live, încurajarea echipei sale Clemson Tigers și se afla adesea în aventuri distractive și neplanificate. Dacă îl întâlneai o dată, îți făceai un prieten pe viață".

Colegii săi din Friends, Jennifer Aniston și Courteney Cox, i-au adus un omagiu simpaticului barman

"Friends nu ar fi fost la fel fără tine. Îți mulțumim pentru râsul pe care l-ai adus în serial și în viețile noastre. Ne vei lipsi atât de mult", a spus Aniston, care a jucat rolul iubirii neîmpărtășite a lui Gunther în serial, într-o postare pe Instagram.

 

 "Dimensiunea recunoștinței pe care ai adus-o în cameră și pe care ai arătat-o în fiecare zi pe platou este dimensiunea recunoștinței pe care o am pentru că te-am cunoscut. Odihnește-te în pace James", a transmis Courtney Cox.

În luna mai, Tyler apăruse în serialul Friends: The Reunion, dar nu a putut participa în persoană din cauza problemelor sale de sănătate. Apărând în schimb prin Zoom, el a spus: "Au fost cei mai memorabili 10 ani din viața mea, sincer.

'Nu am nicio idee despre ce face Ross din Friends în acest moment': David Schwimmer.
David Schwimmer: 'Am fost un chelner care patina pe role'

"Nu mi-aș fi putut imagina o experiență mai bună. Toți acești băieți au fost fantastici și a fost o plăcere să lucrez cu ei. M-am simțit foarte, foarte special."


Tyler a spus că nu și-a dezvăluit boala până atunci pentru că: "Nu am vrut să fie ceva de genul "Oh, și apropo, Gunther are cancer", potrivit The Guardian.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Michael Tyler (@slate_michael)

 


Omagii s-au revărsat pe rețelele de socializare, unii amintindu-și de actor ca fiind "al șaptelea prieten" datorită prezenței sale regulate în emisiunea de succes.

Kevin Bright, fost producător executiv al serialului Friends, a scris pe Twitter: "James Michael Tyler Tyler, Gunther al nostru, a decedat noaptea trecută. A fost o persoană incredibilă care și-a petrecut ultimele zile ajutându-i pe alții. Dumnezeu să te binecuvânteze James, Gunther trăiește pentru totdeauna".

Scenaristul și producătorul Jeffrey Klarik, care a creat și produs serialul Episodes împreună cu actorul Matt LeBlanc de la Friends, a deplâns dispariția lui Tyler ca pe o "zi foarte tristă".

"A fost un om adorabil, adorabil. Astăzi este o zi foarte tristă", a scris regizorul pe Twitter. Partenerul lui Klarik, David Crane, a fost, de asemenea, co-creatorul serialului Friends.


Pagina oficială de Twitter Friends a transmis un mesaj din partea studiourilor de televiziune Warner Bros. Television Studios, scriind: "Warner Bros. Television deplânge pierderea lui James Michael Tyler, un actor iubit și parte integrantă a familiei noastre FRIENDS. Gândurile noastre sunt alături de familia, prietenii, colegii și fanii săi".

Tyler a mai apărut în Sabrina the Teenage Witch, Scrubs și într-un episod al serialului Episodes de la BBC. Dar era cel mai bine cunoscut pentru rolul său din Friends și a apărut în mod regulat la evenimentele fanilor de când serialul s-a încheiat.

Gunther a fost un favorit ferm al fanilor în Friends, datorită modului său de a spune fără perdea atât replicile, cât și cafeaua - și a iubirii sale neîmpărtășite pentru personajul lui Aniston, Rachel Green.

În cele din urmă și-a recunoscut sentimentele în final, când a aflat că Rachel urma să se mute la Paris. Ea îi răspunde: "Și eu te iubesc... probabil nu în același mod. Dar când voi fi într-o cafenea la o cafea și voi vedea un bărbat cu părul mai strălucitor decât soarele, mă voi gândi la tine".


Alte momente notabile includ o scenă în care Phoebe se află într-o situație jenantă după ce Robert, un bărbat cu care se întâlnește, poartă o pereche de pantaloni scurți de gimnastică în interiorul cafenelei.


"Hei, amice. Ăsta e un loc de familie. Pune șoarecele înapoi în casă", spune Gunther, scutind-o pe Phoebe de rușinea de a-i spune ea însăși.

Într-o altă scenă memorabilă, Gunther are fantezia de a o invita pe Rachel în oraș, doar pentru a vedea cum un alt bărbat se năpustește asupra ei.

Furios, Gunther pleacă de la cameră în timp ce se aud zgomote puternice de prăbușire în culise. După ce se întoarce, Gunther spune: "Am scăpat o ceașcă".

Tyler a fost distribuit inițial în timp ce lucra ca barman la cafeneaua Bourgeois Pig din Los Angeles. Cu toate acestea, el nu a avut nicio replică de dialog în serial până când nu a avut 33 de apariții, potrivit cărții din 2019, Generation Friends: An Inside Look at the Show That Defined a Television Era, de Saul Austerlitz. Din cele 236 de episoade, Tyler a apărut în 150.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: cancer prostata  friends  gunther  james michael tyler 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel