A murit Kenneth Mitchell, actorul din Star Trek și Captain Marvel. Problema de sănătate care i-a adus sfârșitul, la doar 49 de ani
Data publicării:
Actorul canadian, Kenneth Mitchell, care a interpretat mai multe personaje din Star Trek, a murit la doar 49 de ani. 

Actorul canadian Kenneth Mitchell, cunoscut pentru rolurile din Star Trek: Discovery și din filmul Marvel Captain Marvel, a murit în urma unor complicații cauzate de scleroza laterală amiotrofică, sau ALS.Mitchell, care avea 49 de ani, a murit sâmbătă, potrivit unei declarații publicate pe contul său verificat de Instagram.

A murit Kenneth Mitchell, actorul din Star Trek și Captain Marvel

"Cu inimile îndurerate anunțăm decesul lui Kenneth Alexander Mitchell, tată iubit, soț, frate, unchi, fiu și prieten drag pentru mulți", se arată în declarație.

"Timp de cinci ani și jumătate, Ken s-a confruntat cu o serie de provocări îngrozitoare din cauza sclerozei laterale amiotrofice. Și, în cea mai autentică manieră Ken, a reușit să se ridice deasupra fiecăreia dintre ele cu grație și cu angajamentul de a trăi o viață plină și plină de bucurie în fiecare moment", a adăugat comunicatul.

"A trăit după principiile că fiecare zi este un dar și că nu mergem niciodată singuri. Viața lui este un exemplu strălucitor despre cât de plin poate fi cineva atunci când trăiește cu dragoste, compasiune, umor, incluziune și comunitate", a continuat comunicatul.

Într-o declarație publicată pe site-ul oficial Star Trek, franciza a deplâns, de asemenea, moartea actorului care a interpretat mai multe roluri în Star Trek: Discovery, printre care Klingonii Kol, Kol-Sha și Tenavik, precum și Aurellio.

"Întreaga familie Star Trek transmite condoleanțe familiei lui Mitchell, prietenilor, celor dragi și fanilor din întreaga lume", a adăugat acesta, potrivit theguardian.com

Pe lângă rolurile din Star Trek, Mitchell a mai jucat, printre altele, în filmul Marvel Captain Marvel, precum și în serialul de televiziune post-apocaliptic Jericho.

Mitchell a fost lăsat în viață de soția sa Susan May Pratt și de cei doi copii ai lor și a cerut ca orice donații să fie direcționate către cercetarea în domeniul ALS sau în sprijinul copiilor săi, se mai arată în comunicatul de pe Instagram.

Cu o medie de 5.000 de persoane diagnosticate în fiecare an în SUA, SLA este o boală neurodegenerativă progresivă care afectează celulele nervoase din creier și măduva spinării. Simptomele includ dificultăți de mers, vorbire greoaie, precum și slăbiciune musculară care, în cele din urmă, afectează mestecatul, înghițirea, vorbirea și respirația.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”




pixel