A oferit 1.000 de dolari unui străin pentru a se asigura că soacra nu îi va strica nunta. De ce a recurs mireasa la acest gest
Data actualizării:
Data publicării:
O viitoare mireasă a șocat pe toată lumea după ce a făcut un anunț în care căuta să angajeze un străin pentru a „scăpa” de soacra sa în ziua nunții.

O femeie din Statele Unite ale Americii a uimit pe toată lumea după ce a publicat un anunț inedit. Mai exact, femeia a anunțat că oferă 1000 de dolari unui străin care să o ajute să scape de socra ei în ziua nunții. Potrivit acesteia, soacra ei are o personalitate narcisistă și îi era frică să nu îi strice nuntă, motiv pentru care voia să angajeze pe cineva care să îi distragă atenția.

Anunțul de 1.000 de dolari avea titlul „Wedding Date Wanted for Mother-in-Law” (Caut întâlnire pentru soacra mea), potrivit Insider. Aceasta voia ca soacra ei să fie distrasă de bărbatul angajat de ea pentru a nu crea tensiuni în timpul nunții.

„Caut un partener pentru soacra mea, de vineri seară până sâmbătă seara pentru o nuntă din Hudson Valley, în luna august,” scria anunțul. „Are nevoie de atenție constantă și să fie supervizată. Probabil va purta alb și va încerca să pornească drame mici - jobul tău e să o distragi și să previi acele confruntări. O flatezi pentru două zile și câștigi ușor 1.000 de dolari.”, a fost anunțul făcut de mireasă.

 

În anunțul făcut de mireasă, aceasta avea și câteva cerințe. Mai exact, aceasta își dorea ca bărbatul  „să poată menține o conversație”, „dansator bun” și „are propriul costum pe care îl poate purta”. Totodată, aceasta a menționat și că „experiența cu persoanele narcisiste e un plus” pentru candidați.

Dincolo de suma oferită, mireasa a promis și mâncare, transport, subiecte de discuție și informații despre soacră pentru potențialul candidat. În plus, mireasa oferea și o cameră de hotel.

„Trimite o poză cu tine și o mică descriere în care ai inclus interesele/calificările tale. Trebuie să ne permiți și să verificăm trecutul tău, ca să ne asigurăm că facem totul în siguranță”.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Stiri
Tagurile articolului: mireasa  nunta  soacra 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel