Abundență și vești bune pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Pericole pentru Taur și Scorpion. Valabil până pe 28 octombrie
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce în prim-plan vești legate de intrarea lui Jupiter în semnul Berbecului de pe 11 mai până pe 28 octombrie. Dacă unele zodii se vor bucura de multe daruri, altele trebuie să sporească atenția, căci Jupiter amplifică și ce este bine, dar și ce este nociv și nevindecat. 

Jupiter este Zeus, este planeta considerată Marele Benefic. Orice atinge, umflă. Fie că este ceva bun, fie că este ceva rău. Tranzitul lui prin primul semn al zodiacului (11 mai-28 octombrie) va schimba viața într-un mod pozitiv pentru semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță sau Capricorn), și va atrage atenția altor semne. Oricum, orice criză apărută pe tranzitul lui Jupiter se demonstrează întotdeauna a fi o mare oportunitate. Doar că trebuie să ieși din postura de victimă pentru a culege toate beneficiile lui.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru Berbeci se anunță o serie nesfârșită de oportunități, intrarea lui Jupiter în semnul vostru va fi ca o gură de aer proaspăt, ca o „ieșire de la naftalină”, spune astrologul Daniela Simulescu. Aveți grijă pentru că Jupiter prin expansiunea sa, ar putea să vă facă să vă îngrășați, așa că puțină grijă aici și faceți mult sport. Însă distracții și șanse aveți cât cuprinde. Bucurați-vă, vara asta vine cu o mulțime de ocazii, întindeți mâinile și prindeți-le!

Rac/ Ascendent în Rac

Din punct de vedere profesional, aveți toate șansele să dați lovitura, vin proiecte de unde nici nu vă așteptați, însă trebuie să puneți puțin umărul la lucru. Pe de altă parte, în planul personal, s-ar putea ivi o cerere în căsătorie sau oficializarea unei relații. Chiar dacă vi se va părea că aveți foarte multe de făcut, nu vă faceți griji, lucrurile vor merge ca pe roate în direcția dorită de voi. Veți avea succes.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Cunoașteți oameni, ieșiți la întâlniri, flirtați, aveți fluturi în stomac. Sunteți într-un ciclu al cunoașterii de sine, dar și al cunoașterii de persoane noi, atractive, posibili pretendenți. Nu exagerați cu încrederea în ei, păstrați puțin distanța până îi cunoașteți mai bine. Dacă sunteți la polul opus și vreți să scăpați de o relație, da, acum este momentul. Jupiter în Berbec vă ajută și în acest caz și veți avea curajul necesar pentru a scăpa din impas. Atenție la infidelități pentru cei care au relații care merg bine, tentații sunt la tot pasul. 

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel