Accident grav în timpul filmării unei scene din filmul „Cursa”. Anunțul făcut de Codin Maticiuc: „Implicate și vătămate au fost 3 persoane”
Data publicării:
Duminică seară, un accident nefericit a avut loc pe platourile de filmare ale producției „Cursa”, în urma căruia trei persoane au fost transportate de urgență la Spitalul Universitar de Urgență din Capitală. Anunțul oficial a fost făcut luni dimineață de Codin Maticiuc. 

Trei persoane au ajuns duminică seară la Spitalul Universitar de Urgență din Capitală, după un accident care a avut loc în timpul filmărilor unei scene din filmul „Cursa”. Incidentul a avut loc după ce şoferul unui bolid de lux ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat în gardul care separă șoseaua de linia de tramvai. Ulterior, potrivit martorilor, autoturismul a ricoșat într-o mașină a echipei de filmare care a ajuns în afara carosabilului şi s-a răsturnat.

Accident în timpul filmării unei scene din filmul „Cursa”. Anunțul făcut de Codin Maticiuc: „Implicate și vătămate au fost 3 persoane”

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Doina Cornea din Capitală, în jurul orei 22, în apropiere de Pasajul Basarab. Printre cei răniți se numără doi cascadori profesioniști și un cameraman. Codin Maticiuc a anunțat că toate cele trei persoane au fost evaluate medical și se află în afara oricărui pericol. Aceștia au fost supuși mai multor investigații medicale, iar starea lor este stabilă. Pagubele materiale sunt, însă, uriaşe. Actorul a subliniat că, în acest moment, sănătatea celor implicați este prioritară și a îndemnat publicul să nu se concentreze pe pagubele materiale sau pe progresul filmului. 

„În seara aceasta, în timpul filmărilor „Cursa”, a avut loc un accident între două mașini. Implicate și vătămate au fost 3 persoane, 2 cascadori profesioniști, din cea mai bună echipă de cascadori din România, și un cameraman. Suntem la Spitalul Universitar la Primiri Urgențe și vreau să vă anunț și mă bucur să vă anunț că sunt bine. Sunt în afara oricărui pericol.

Am trecut de CT-uri și de foarte multe teste. Sunt foarte bine. Mulțumim lui Dumnezeu! Nimic altceva nu contează. Vă rog să nu mai întrebați de pagube materiale, nu întrebați nici despre film. Contează doar oamenii, iar ei sunt bine!”, a spus Codin Maticiuc, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Radu Vâlcan, lucruri mai puțin știute despre provocările de la Insula Iubirii. Ce nu s-a văzut la TV

Filmul „Cursa” promite să aducă pe ecrane adrenalina și spectacolul caracteristice francizei „Fast and Furious”. Pentru această producție s-au alocat sume uriașe depășind chiar și bugetul pentru „Miami Bici 2”.

„Cele mai spectaculoase mașini, cele mai complexe cascadorii, cele mai mari mize și cei mai mulți cai putere fac din filmul „Cursa” cea mai îndrăzneață producție cinematografică din ultimii ani din România.

Bulevardele din București vor deveni piste periculoase, nopțile calde vor răsuna sub pedala de accelerație, iar adrenalina întrecerilor va fi asigurată de supermașini. Bolizii și cursele de stradă vor fi completate de o distribuție efervescență si o echipa de cascadori și șoferi profesioniști. Filmul își începe filmările in iulie 2024 si va fi lansat in cinematografele din România in toamna lui 2025”, se arată în descrierea filmului „Cursa”.

Te-ar putea interesa și: Greu de imaginat prin ce a trecut ispita Marcel ”Maluma” de la Insula Iubirii. Mărturii cutremurătoare: Aveam țurțur la nas - Video

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel