Acesta este cel mai deștept semn zodiacal, potrivit astrologilor. Topul celor mai inteligente zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Există un semn zodiacal care este mai deștept decât restul, spun astrologii.

Cei mai deștepți oameni din lume au multe trăsături în comun: sunt inteligenți nativ, au cu ușurință idei și, adesea, au o puternică etică a muncii care îi conduce spre succes. Aceste calități îi pot ajuta să creeze noi invenții, să scrie capodopere audio sau vizuale sau să înființeze companii care schimbă lumea. Dar v-ați întrebat vreodată de ce unii oameni sunt mai geniali decât alții? S-ar putea ca astrologia să aibă ceva de-a face cu asta.

 


6. Capricorn

Capricornii nu seamănă cu nimeni altcineva. Chiar dacă etica lor puternică de muncă și dorința arzătoare de a-și atinge obiectivele pot fi puțin intimidante, există o metodă în nebunia lor.

"Ei gândesc pe termen lung, planifică meticulos și rareori iau decizii impulsive", spune Raquel Rodriguez, astrolog la Nomadrs. "Inteligența lor este practică și întemeiată, ceea ce se vede adesea în capacitatea lor de a naviga în situații complexe și de a obține succese notabile în carieră."

 

5. Balanță

Prietenul tău Balanță probabil că are mereu capul într-o carte sau vizitează muzeul local. Datorită acestei curiozități înnăscute, au o bază de cunoștințe pe o serie de subiecte.

"Ei pot avea un dar pentru inteligență care se manifestă prin creativitate, cum ar fi înțelegerea cu ușurință a teoriei muzicii sau a artelor vizuale", explică astrologul de relații Anna Kovach.

Ca să nu mai vorbim de faptul că acest semn este un talentat conversator - ceea ce înseamnă că sunt mereu de vorbă cu ceilalți, ceea ce, la rândul său, le extinde intelectul. Deși s-ar putea să nu fie cei mai buni la matematică sau știință, inteligența Balanței nu este una cu care să te joci.

 

4. Fecioară


Acest semn muncitor, de încredere și predispus la perfecționism este guvernat de Mercur, planeta comunicării și a gândirii. Fecioarele tind să preia cu ușurință noțiunile academice și au un nivel practic de inteligență care le face să fie foarte bune la a da sfaturi. Dar nici nu se termină aici.
"Întotdeauna le spun clienților mei că energia Fecioarei este foarte asemănătoare cu obținerea unei resurse primare", spune cititorul profesionist de tarot și astrologul Crescent. "Tot ceea ce învață, trebuie să își dea seama singuri sau trebuie să știe de ce se află în spatele ei."


3. Scorpion


Scorpionii pot fi liniștiți și stau în spate, dar nu lăsa asta să te păcălească. Aceste semne de apă extrem de perceptive știu tot timpul ce se întâmplă cu toată lumea și cu totul.

"Inteligența Scorpionilor este profundă și investigativă", spune Rodriguez. "Ei nu se mulțumesc cu explicații la nivel de suprafață și sunt pricepuți să descopere adevăruri ascunse."

Ei se pot concentra pentru perioade lungi de timp și lucrează bine în situații care necesită examinări mai profunde sau gândire critică.

 


2. Gemeni

Acest semn zodiacal reține mereu informații noi - fie că asta înseamnă să coboare în vizuina iepurelui de pe internet pe un subiect care a fost menționat pe scurt la birou sau să învețe tot ce este de știut despre o companie la care intenționează să depună o cerere de angajare.

"Este ca și cum ar putea absorbi și lega rapid informațiile, ceea ce îi face incredibil de adaptabili și versatili", spune Rodriguez. La fel ca Balanța, ei excelează, de asemenea, la comunicare și au un puternic simț al conștientizării a ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Așadar, de ce nu sunt ei cel mai inteligent semn zodiacal? Potrivit lui Kovach, "Persoanele născute sub acest semn sunt atât de ușor de distras încât tind să se deprindă cu subiecte de interes, mai degrabă decât să se implice până la punctul de a dezvolta expertiză". Cu alte cuvinte, sunt niște meseriași de toate felurile și maeștri în nimic.


1. Vărsător

Vărsătorul este, fără îndoială, cel mai inteligent semn zodiacal. Ei sunt guvernați de Uranus - planeta inovației, a creativității și a conștiinței extinse. Din acest motiv, acest semn de aer face mai mult decât să proceseze pur și simplu fapte și să le scuipe înapoi: Ei analizează, înțeleg și construiesc pe baza acelor informații.

"Sunt inovatori, excentrici și, destul de des, înaintea timpului lor", spune Kovach. "Ei înțeleg cum funcționează tendințele de la orizont și pot vedea o viziune a viitorului pe care alții nu o pot aprecia imediat... De asemenea, sunt suficient de îndrăzneți pentru a-și asuma riscuri, ceea ce îi conduce adesea la descoperiri."

Vărsătorii au o busolă morală puternică și își folosesc aceste talente intelectuale pentru a-i ajuta pe alții și pentru a face lumea mai bună, potrivit BestofLifeonline. 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: balanta  capricorn  gemeni  inteligent  scorpion  Varsator  zodiac  Zodie 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...