Acestea sunt cele mai „antipatice” zodii. Își fac prieteni cu greu și sunt extrem de dificile
Aceste semne zodiacale sunt cele mai puțin populare, în opinia astrologilor, care afirmă că sunt extrem de dificile în comunicarea cu prietenii.

Unii oameni nu sunt aici pentru a-și face prieteni. Preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu au nevoie să fie în centrul atenției. Așa că este logic că, de obicei, nu sunt primii pe lista de invitați a nimănui. Din fericire, nu simt nevoia să se conformeze normei, așa că faptul că nu se potrivesc în totalitate nu îi deranjează. Poate că pur și simplu preferă propria companie, dar astrologia ar putea juca, de asemenea, un rol, potrivit BestLife.


6. Taur

Taurii sunt oameni destul de pașnici, dar când vine vorba de popularitatea lor, încăpățânarea lor se poate întoarce împotriva lor. "Fiind un semn fix, nu sunt dispuși să fie flexibili sau adaptabili în situațiile sociale, ceea ce îi poate face să pară prea plictisitori, previzibili sau dezinteresați", spune Ryan Marquardt, astrolog și fondator al Ryan's Astrology.
Aceste semne de pământ au o opinie despre orice - chiar și atunci când nu sunt bine versați în subiect - și vor rămâne fermi în convingerile lor. Ei nu sunt deschiși să audă puncte de vedere alternative, ceea ce poate da cu siguranță o impresie proastă oamenilor.

Taurii pot fi, de asemenea, prea rigizi cu interesele și rutinele lor pentru a se deranja să țină pasul cu valurile și tendințele sociale în schimbare, așa că le poate fi greu să găsească un teren comun cu alte persoane, spune Marquardt pentru Best Life.

 

5. Rac

Racii sunt guvernați de Lună, ceea ce le conferă vasta lor profunzime emoțională și intuiția ascuțită. Dar ei pot fi, de asemenea, capricioși și volatili, ceea ce poate îndepărta oamenii.

Deși le place să aibă grijă de ceilalți, "elementul lor de apă îi poate face profund sensibili la mediul înconjurător și se pot simți copleșiți de emoțiile lor sau de emoțiile celor din jur", spune Rachel Clare, astrolog profesionist la Mystic Sense.
Ei au nevoia de a fi necesari și plăcuți, dar pot părea uneori lipicioși sau prea atașați - chiar și cu persoane pe care abia le cunosc.

 

4. Pești

Peștii pot fi nepopulari pentru că adesea oamenii nu reușesc să îi observe. Ei petrec mult timp în propria lor lume mică și s-ar putea să nu fie pe deplin în momentul prezent.

"Introspecția constantă este, de obicei, o trăsătură artistică grozavă, dar pentru mulți oameni care nu împărtășesc această calitate, par doar distanți și ciudați", spune Marquardt. Peștiii pot părea abordabili, dar de multe ori oamenii se străduiesc să își dea seama ce să spună sau să discute cu ei - ceea ce poate lăsa ambele persoane cu un sentiment de neliniște.
"Peștii au un mod amuzant de a-și lăsa gândurile și cuvintele să alunece în subiecte complet diferite la mijlocul frazei - este greu să te conectezi cu cineva care pare atât de detașat", spune Marquardt.


3. Fecioară

Fecioarele sunt cunoscute pentru că sunt mai practice decât oricine altcineva și, fiind un semn de pământ, sunt, de asemenea, incredibil de ancorate în pământ. Le place să aibă dreptate și îți vor face cunoscut acest lucru cu orice ocazie - dar nimănui nu-i place un atotștiutor.

"Sunt concentrați pe rezultate și au tendința de a fi foarte stăpâni pe ei, dar acest lucru îi poate face să pară un pic prea serioși sau încrâncenați pentru unii", spune Clare. În plus, modalitatea lor fixă înseamnă că nu sunt mari amatori de schimbare. Nu le place să se extindă din zona lor de confort și nu vor fi cei care încearcă să-și facă noi prieteni.
Cu Mercur ca guvernator, planeta comunicării și a intelectului, Fecioara are un dar pentru organizare, dar ar putea părea uneori distantă sau prea analitică. "Se pot lăsa prinși în perfecționism, ceea ce nu le aduce niciun favor în departamentul de popularitate", spune Clare.

2. Scorpion

Fiind un semn de apă care este cunoscut pentru că are o latură mai întunecată, Scorpionul poate fi un pic cam mult pentru unii oameni. Intensitatea lor poate fi, ei bine, intensă, mai ales dacă nu îi cunoști cu adevărat.

"Scorpionii au, de asemenea, tendința de a-și ține ascunse adevăratele sentimente și pot fi percepuți ca fiind secretoși și rezervați, ceea ce poate face dificilă apropierea celorlalți de ei", spune Clare. Din această cauză, ei nu se potrivesc exact cu nota populară. De cele mai multe ori, probabil că oamenii fug mai degrabă de ei decât să se apropie de ei.


1. Vărsător

Vărsătorul este o enigmă pentru că se pot înțelege cu adevărat cu diverse tipuri de oameni, dar preferă să funcționeze de unul singur. Personalitatea lor excentrică (nu întotdeauna ușor de înțeles) și tendințele lor de izolare sunt cele care îi fac să fie cel mai nepopular semn zodiacal.

Marquardt menționează că, dacă trebuie să lucreze în grup, vor fi plăcuți, dar vor degaja și o energie care strigă "Totuși, aș prefera să nu fiu aici". Deși nu sunt neapărat nepoliticoși, nici oamenii nu stau la coadă pentru a stabili legături cu ei.

Acești oameni au, de asemenea, tendința de a se răzvrăti împotriva a tot ceea ce este convențional - și uneori oamenii vor doar un sentiment de normalitate. Vărsătorii își poartă ciudățeniile cu onoare, totuși, și nu au nevoie ca ceilalți oameni să îi placă.

Data: 28 mai 2023, 21:01
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: fecioara  pesti  rac  scorpion  semne zodiacale  taur  Varsator  zodii 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorieMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...