Actorii din Clanul, surpriză de proporții pentru Andra. Carmen Tănase, Maria Obretin și Lia Bugnar au urcat pe scena „Tradițional 2”, din Germania
Data publicării:
Andra a avut parte de o surpriză de proporții, în cadrul propriului concert ce a avut loc în Germania.

Andra a susținut pe 6 aprilie la Stuttgart un concert așteptat de toții românii plecați peste hotare, care, timp de câteva ore, au putut să-și audă limba natală pe marea scenă pe care a urcat îndrăgita solistă, dar unde s-au putut bucura și de un playlist plin de melodii și momente tradiționale. Totuși, nu doar publicul a avut parte de foarte multe surprize, ci și însăși artista, care a rămas fără cuvinte în momentul în care nume mari din industria cinematografică au urcat pe scenă, alături de ea. Este vorba despre Carmen Tănase, Maria Obretin și Lia Bugnar, actori în „Clanul”, dar și de Marius Manole. Vedeta a depășit însă rapid emoțiile și le-a cerut celor patru să interpreteze o melodie specială alături de ea. Carmen Tănase nu a ezitat nicio secundă și a început imediat să fredoneze versurile.

„Cum adică, ați venit și nu cântați? Carmen, am cântat împreună. Veți fi ajutați, vă promit. Puneți „cui nu-i place dragostea”, o cântăm împreună. Știu că nu era în program, dar o cântăm.”, a spus Andra în timpul concertului.

„S-a terminat concertul, gata.”, a adăugat Carmen Tănase.

„Mă uit la tot ceea ce faceți, la munca voatră, sunt extrem de bucuroasă că ați urcat pe aceeași scenă cu mine. Mă înclin în fața voastră, sunt bucuroasă că suntem în același loc împreună. Vă iubesc tare.”, mai spune Andra.

Citește și: Anamaria Prodan redeschide scandalul cu Reghe. Acuzațiile pe care i le aduce: „Te împrumuți prin oraș pe la lume și te ascunzi când trebuie să dai înapoi”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

„O surpriză de neuitat la “Tradițional 2” în Germania!”

Chiar dacă părea că momentul a fost unul cât se poate de pregătit, întrucât interpretarea a fost una de excepție, Andra nu știa faptul că colegii săi de breaslă îi vor fi alături într-o seară atât de importantă pentru ea, motiv pentru care și-a dorit să le mulțumească și ulterior, printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Intagram. 

„O surpriză de neuitat la “Tradițional 2” în Germania! Am avut onoarea să urce pe scenă niște talente extraordinare: Carmen Tănase, Marius Manole, Maria Obretin și Lia Bugnar, acești actori remarcabili care au strălucit cu câteva ore înainte într-o piesă de teatru, tot la Stuttgart. Emoția a fost la cote maxime pe scenă. Mulțumim pentru momentul senzațional de care s-au bucurat cei prezenți!”, le-a transmis ulterior artista fanilor săi. 

Citește și: Salariul Andreei Esca, dezvăluit de Bobonete: „Eu atât zic că ia”

Andra, record în Londra, la Arena Wembley

Nu este primul concert de anul acesta pe care celebra noastră artista îl organizează pentru românii plecați în străinătate. În urmă cu câteva săptămâni, Andra avea să concerteze la Londra, pe Arena Wembley, unde rpmânca a stabilit și un nou record.  Aceasta a reușit să umple spațiul uriaș din Anglia, adunând la spectacol 12.500 de oameni, evenimentul fiind sold-out.

Astfel, Andra a primit atunci de la administratorilor Wembley Arena și o plachetă specială, pentru faptul că aceasta este primul artist principal care a reușit să umple Arena Wembley.

VEZI și: Ilie Șerbănescu a murit. George Simion: România e de azi mai săracă. Ieri primise Sfânta Împărtășanie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel