Actorul Jonathan Majors, găsit vinovat de agresarea fostei iubite. Actorul a fost exclus din viitoarele producţii Marvel
Data publicării:
Actorul american Jonathan Majors, o vedetă în ascensiune la Hollywood, a fost găsit vinovat, luni, de agresarea unei foste iubite, la finalul unui proces desfăşurat la New York care îl va costa rolul de personaj negativ în filmele Marvel.

Actorul în vârstă de 34 de ani, cunoscut din "Creed III" şi pentru interpretarea răufăcătorului Kang în universul Marvel, a fost găsit vinovat de agresiune de gradul trei, nivelul cel mai puţin grav pentru acest tip de acuzaţie, şi de hărţuire, de către un juriu format din şase persoane. El a fost achitat pentru alte două capete de acuzare.

Sentinţa sa, care ar putea fi de până la un an de închisoare, va fi pronunţată pe 6 februarie, însă franciza Marvel a decis deja să nu mai colaboreze cu actorul, au anunţat mass-media americane. O sursă apropiată cazului a confirmat această informaţie pentru AFP.

Actorul fusese arestat pe 25 martie, după o ceartă într-o maşină cu fosta sa iubită, Grace Jabbari, care a depus mărturie în timpul procesului la tribunalul din Manhattan.

Potrivit mărturiei acesteia, actorul ar fi atacat-o pentru a-şi recupera telefonul după un început de ceartă într-o maşină, apucând-o violent de braţ şi lovind-o la cap. Avocaţii lui Jonathan Majors au pledat pentru nevinovăţia totală a acestuia.

Pentru procurorul districtului Manhattan, Alvin Bragg, procesul a demonstrat, dimpotrivă, că Jonathan Majors "se obişnuise" să exercite "presiuni psihologice şi emoţionale" asupra iubitei sale, ceea ce a dus la agresiunea din 30 martie.

Ajuns în atenţia publicului după rolul din "The last black man in San Francisco" (2019), Majors a jucat şi în filmul "Da 5 Bloods (2020), de Spike Lee, apoi în serialul "Lovecraft Country" de pe HBO şi în "Creed III", continuarea seriei "Rocky".

El a intrat apoi în universul Marvel, cu serialul "Loki" şi cu filmul "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", în care l-a interpretat pe maleficul Kang.

El urma să apară în două viitoare filme ale francizei "Avengers", înaintea procesului - "Avengers: The Kang Dinasty" şi "Avengers: Secret Wars", realtează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International

Cea mai bună dietă pentru reducerea colesterolului ridicat

Controlul colesterolului prin intermediul unei...


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 6 - 12 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




pixel