Actorul Robert De Niro este extrem de mândru de fiica lui de câteva luni: „Sunt un tată de 80 de ani şi e grozav. Vreau să fiu cât de mult timp în preajmă”
Data actualizării:
Data publicării:
Actorul Robert De Niro a vorbit despre fiica sa de doar câteva luni într-un nou interviu şi a descris experienţa de a fi tată la vârsta de 80 de ani ca fiind „grozavă”, informează Reuters.

Actorul Robert De Niro, care deţine două statuete Oscar în palmares, a anunţat în luna mai anul trecut că a devenit, la vârsta de 79 de ani, pentru cea de-a şaptea oară tată. El a anunţat vestea emoţionantă în timpul unui interviu acordat pentru ET Canada în mai 2023. La momentul respectiv, actorul nu a specificat cine este mama bebeluşului, dar colega sa Kim Cattrall a confirmat la scurt timp după aceea că este vorba despre iubita lui, Tiffany Chen. În aceeaşi lună, De Niro a împărtăşit prima fotografie a fiicei sale cu Gayle King la CBS Mornings şi a precizat că bebeluşul a fost „planificat”.

Robert De Niro, care săptămâna aceasta a obţinut o nouă nominalizare din partea Academiei de film americane graţie rolului secundar din „Killers of the Flower Moon”, în regia lui Martin Scorsese, şi partenera lui, Tiffany Chen, şi-au botezat fiica Gia, potrivit relatărilor din presă. Numele ei întreg este Gia Virginia Chen-De Niro şi s-a născut la 6 aprilie 2023.

„Toate preocupările şi grijile mele pur şi simplu dispar atunci când mă uit la ea. Aşa că este nemaipomenit”, a declarat De Niro, vizibil emoţionat, într-un interviu pentru publicaţia AARP The Magazine, care se adresează unui public ţintă de peste 50 de ani din Statele Unite.

„Dar ea are un fel foarte adorabil de a te privi, care te absoarbe... Nu ştiu cum o să fie mai târziu, când o să fie mai mare, dar se gândeşte şi observă totul şi priveşte. Este foarte interesant. Aşa că, ştiţi ceva, sunt un tată de 80 de ani şi e minunat şi vreau să fiu cât de mult timp în preajmă... ca să mă bucur de ea”, a spus Robert De Niro.

Te-ar putea interesa: Robert De Niro a împlinit 80 de ani. Opt lucruri pe care nu le știai despre actorul premiat cu Oscar

Actorul Robert De Niro a devenit tată pentru prima dată în 1971, când a adoptat-o pe Drena, fiica primei sale soţii, Diahnne Abbott. Cei doi au avut un fiu, Raphael, împreună înainte de a divorţa. După aceea, De Niro a avut doi fii gemeni, Julian şi Aaron, cu fosta iubită Toukie Smith, şi o fiică, Helen Grace, şi un fiu, Elliot, cu fosta sa soţie Grace Hightower.

Actorul Robert De Niro a fost văzut pentru prima dată cu Tiffany Chen în august 2021, după ce s-a despărţit în noiembrie 2018 de fosta soţie Grace Hightower, scrie Agerpres.

Robert De Niro a împlinit 80 de ani pe 17 august 2023. Nu se ştie exact câţi ani are Tiffany Chen. Unele site-uri scriu că ea ar avea în prezent 46 de ani, însă potrivit https://www.celebsweek.com, ea s-ar fi născut în 1985 şi ar avea, deci, 38-39 de ani. 

Te-ar putea interesa și: Robert de Niro, acuzat de hărțuire și bullying. Își punea asistenta să-i facă masaj și să-i coasă nasturii la cămăși

Te-ar putea interesa și: Robert De Niro și-a ieșit din minți la tribunal: „Să-ți fie rușine!". Actorul este în plin scandal cu fosta sa asistentă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: International


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel