Actorul Sali Levent, din Pariu cu viața, și-ar fi bătut fără milă soția, la două luni de la nuntă. Dalia a ajuns de urgență la spital / Foto
Data actualizării:
Data publicării:
Este scandal de proporții în showbizul românesc! Actorul Sali Levent, cunoscut pentru rolul din serialulul Pariu cu viața, și-ar fi bătut fără milă soția, la 2 luni de la nuntă. Dalia a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi fost snopită în bătaie de propriul soț.

În urmă cu două luni, pe 2 august 2024, actorul Sali Levent s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Ali Dalia. Cei doi au spus marele „DA” și au devenit oficial soț și soție. După nuntă, Sali Levent a postat imagini emoționante în care el și soția sa își arătau mâinile împreună, mândri de verighetele pe care le purtau. Totul părea numai lapte și miere în relația lor, însă dezvăluirile cutremurătoare făcute de cea cu care urma să-și petreacă tot restul vieții au scos la iveală o realitate dureroasă.

Te-ar putea interesa și: Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video

Actorul Sali Levent, din Pariu cu viața, și-ar fi bătut fără milă soția, la două luni de la nuntă. Dalia a ajuns de urgență la spital

Dalia ar fi fost bătută fără milă de cel care i-a devenit soț în urmă cu două luni. După ce a suferit aceste agresiuni, nu a vrut să mai tacă și a dezvăluit în mediul online prin ce a trecut. Dalia a povestit că incidentul violent ar fi avut loc în urmă cu două seri, când soțul ei ar fi supus-o la abuzuri fizice. Într-o postare emoționantă pe Instagram, Dalia a afirmat că Sali Levent a lovit-o în repetate rânduri cu capul de cotiera mașinii, în timp ce ea îi cerea să se oprească. 

„Aceasta postare este adresată «criminalului» pentru care mi-am irosit un an din viață. Actorul vostru, diavolul realității mele. Ieri seară, în mașina ta m-ai lovit cu brutalitate cu capul de cotiera mașinii, de repetate ori în timp ce îți plângeam să te oprești, nu m-ai lăsat să cobor din mașină. Explicându-te, că faci asta pentru că nu mă uit în ochii tăi când vorbești cu mine. Am fost ridicată de urgență la spital, cu traume. EȘTI UN DIAVOL, UN NEMILOS. NICIO FEMEIE NU MERITÃ ASTA! NU M-AM GÂNDIT VREODATĂ CĂ UN OM POATE SĂ FACĂ AȘA CEVA, CU SÂNGE RECE! NE VEDEM ÎN INSTANȚĂ. Măsoară-ți puterea cu un bărbat! Nu există un motiv pentru care să bați o femeie până a ajunge la spital”, a scris Dalia, pe pagina sa de Instagram.

„M-a sugrumat, m-a amenințat că vrea să intre în stâlp să ne omoare pe amândoi”

La scurt timp după incidentul violent, Sali Levent și-ar fi cerut scuze, ar fi sărutat-o pe frunte pe soția sa, însă ulterior a continuat să o agreseze, lovind-o din nou cu capul de cotiera mașinii. După ce nu ar fi reușit să o lovească așa cum dorea, ar fi coborât din mașină și ar strâns-o de gât. Traumele prin care ar fi trecut nu s-au oprit aici. Ulterior, actorul s-ar fi urcat în mașină, ar fi călcat pedala de accelerație și ar fi amenințat-o pe soția sa că va intra într-un sâlp.

După aceste evenimente cutremurătoare, Dalia a fost transportată de urgență la spital, unde a fost supusă unor investigații amănunțite pentru a evalua leziunile suferite. A efectuat un tomograf și radiografii, medicii confirmând traume serioase. Această experiență traumatizantă a determinat-o să vorbească deschis despre abuzurile prin care a trecut, în speranța de a ajuta alte femei să conștientizeze gravitatea situațiilor de violență domestică și să nu rămână tăcute.

„Nu puteam să ies din mașina lui. Mă dădea cu capul de cotieră de nenumărate ori. Încercam să-l opresc. Am început să plâng, să-i spun să înceteze, că mă speria. O făcea și mai tare, apoi și-a cerut scuze de la mine. Mi-a pupat fruntea și a zis că nu a realizat ce a făcut, apoi a dat din nou. După ce și-a cerut scuze că a dat în mine, a făcut-o din nou. Doar eu știu cum am putut să ies din mașina aia. (...) Nu mă așteptam vreodată că o persoană poate să facă unei femei o asemenea chestie cu brutalitate. N-ai avut sânge, n-ai avut milă în tine?

Nu mă gândeam că o să fie amenințată că mi se arde casa, că o să fiu amenințată cu familia mea. Eu nu puteam  să iau telefon să sun pe cineva să spun că sunt bătută. A coborât din mașină pentru că nu putea să dea atât de bine în mine. M-a sugrumat, m-a amenințat că vrea să intre în stâlp să ne omoare pe amândoi. (...) Am ajuns acasă, am vomat, m-a lovit la cap foarte tare în zona cefei, părinții m-au adus la spital. Am fost băgată în CT, tomograf, radiografii. Am trăit o traumă. (...) Am primit poze cu el și cu alta, timp în care a doua zi aveam logodna cu el. Am cerut să nu intre prostituate în casă, să nu accept bătaia, să nu accept înjurăturile. Eu nu am trăit în asemenea mediu”, a mărturisit Dalia, într-un live făcut pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor




pixel