Actorul Vlad Logigan, reacție vehementă după poza cu profesorul în fustă
Data publicării:
Actorul Vlad Logigan a avut o reacție în cazul profesorului care a fost fotografiat într-o fustă.

Actorul Vlad Logigan a reacționat vehement în cazul profesorului de la Universitatea București (U.B.) care a fost fotografiat purtând o fustă. El a continuat să sublinieze ipocrizia și superficialitatea discuțiilor publice, subliniind că problemele reale din sistemul educațional sunt trecute cu vederea.

 

„Un lector univ de la U.B. s-a dus în comisie îmbrăcat cu haine de femeie. N-ar fi nimic de zis dar nu se mai opresc ăștia la tv că oumaigad. UB transmite că nu a venit indecent și universitatea nu are un cod de îmbrăcaminte. Cel mai important, studenții lui spun că e un profesor foarte bun.

 

Ne scandalizăm că un om se simte bine în fustă în timp ce e un profesor foarte bun, dar nu se scandalizează nimeni că la examenul de titularizare profesori de ieri jumătate au picat, foarte mulți au luat sub nota 5, și ce mă intrigă cel mai tare e că nota minimă e 7. Șapteee! Nu 9, nu 8.90, ci 7!! Contează cine ne educă copiii? Profesorii de azi, ne place sau nu, sunt oglinda societății de mâine”, a scris actorul Vlad Logigan pe Facebook.

 

Mesajul lui Vlad Logigan a atras rapid atenția pe rețelele sociale, stârnind numeroase reacții și discuții despre prioritățile sistemului educațional și despre libertatea de exprimare.

 

Rezultate titularizare

 

Un număr de 11.928 de candidaţi (41,9%) dintre cei care au susţinut proba scrisă la titularizare pe 17 iulie au obţinut note peste 7, iar 74 au luat nota 10.

Ministerul Educaţiei a publicat marţi primele rezultate înregistrate la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul preuniversitar, sesiunea 2024.

Pentru a obţine statutul de titular, angajare pe perioadă nedeterminată, candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Potrivit Ministerului Educaţiei, la examenul de titularizare din acest an au fost prezenţi 31.237 de candidaţi (86,48%) din totalul celor 35.971 cu drept de participare. Un număr de 2.669 de candidaţi dintre cei prezenţi s-au retras în condiţiile prevăzute de metodologie, iar 49 au fost eliminaţi din examen, dintre care 11 pentru fraudă/tentative de fraudă.

Un număr de 28.519 lucrări au fost transmise la centrele de evaluare, dintre care 51 au fost anulate. Ca urmare, au fost evaluate lucrările a 28.468 de candidaţi.

Dintre cei 28.468 de candidaţi cu note, 11.928 (41,9%) au obţinut peste 7 (dintre aceştia, 74 de candidaţi au obţinut nota 10) - număr în uşoară creştere, comparativ cu anul trecut: 11.448 de candidaţi (între care şi 127 cu note de 10).

Conform ministerului, 10.629 de candidaţi au obţinut note între 5 şi 6,99, consemnându-se o creştere semnificativă (37,34) faţă de anul trecut - 7.978 (33,45%).

Contestaţiile pot fi depuse în cursul zilei de marţi la sediile Inspectoratelor şcolare judeţene sau prin mijloace electronice (la adresele comunicate public de fiecare inspectorat şcolar) până la ora 21,00, respectiv miercuri, 24 iulie, până la ora 12,00.

Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 31 iulie.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în şedinţele publice organizate de Inspectoratele şcolare în perioada 1 - 6 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Stiri


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel