Actrița Anne Heche a murit, după ce a suferit un accident rutier grav, în urmă cu o săptămână
Data publicării:
 Actriţa americană Anne Heche a fost declarată moartă după ce a fost grav rănită într-un accident de maşină produs săptămâna trecută în Los Angeles, a anunţat vineri o purtătoare de cuvânt.

Actriţa, în vârstă de 53 de ani, se află în comă la spital de când a suferit un traumatism cerebral grav în urma unei coliziuni violente pe 5 august.

Pierzându-şi toate funcţiile cerebrale, Anne Heche ''este moartă din punct de vedere legal în conformitate cu legea californiană'', dar inima ei continuă să bată pentru a ajuta la donarea de organe, a declarat pentru AFP purtătoarea sa de cuvânt Holly Baird.

Anne Heche a apărut în mai multe filme în anii 1990, printre care "Six Days, Seven Nights" şi "Donnie Brasco". De asemenea, este cunoscută pentru rolul ei din telenovela "Another World", care i-a adus un premiu Daytime Emmy în 1991.

Actriţa se află în comă de când maşina sa s-a izbit de o casă cu două etaje din cartierul Mar Vista, "provocând daune structurale şi un incendiu de proporţii", potrivit Departamentului de pompieri din Los Angeles.

Departamentul de poliţie din Los Angeles a precizat joi, într-un comunicat, că va efectua teste de sânge asupra lui Heche şi că anchetatorii vor ''prezenta problema autorităţii judiciare corespunzătoare''. Cu toate acestea, poliţia nu a oferit detalii despre posibilele acţiuni în justiţie.

Presa locală a relatat joi că testele preliminare au fost pozitive la narcotice. Dar trebuie efectuate teste suplimentare pentru a se asigura că rezultatul pozitiv nu este legat de tratamentul medical.

TMZ, site specializat în difuzarea de informaţii despre celebrităţi, citează surse anonime ale poliţiei conform cărora Heche a fost testată pozitiv la cocaină şi fentanil, un opiaceu sintetic ultraputernic şi care creează dependenţă, folosit în unele tratamente.

 

***ORA 00:53 - Actriţa Anne Heche este "moartă din punct de vedere legal"

 

Actriţa americană Anne Heche este "moartă din punct de vedere legal" dar va rămâne conectată la aparatele de susţinere a vieţii pentru o posibilă donare de organe, au anunţat vineri reprezentanţii ei, relatează BBC.

Actriţa în vârstă de 53 de ani este în comă de o săptămână după ce a intrat cu maşina într-o casă din Los Angeles.

"Astăzi am pierdut o lumină strălucitoare, un suflet bun şi vesel", a anunţat familia sa într-un comunicat dat publicităţii vineri.

Anne Heche a jucat în filme precum "Volcano", "Donnie Brasco" şi remake-ul din 1998 al filmului "Psycho".

Potrivit Departamentului de Pompieri din Los Angeles (LAFD), vehiculul în care se afla "a fost cuprins de un incendiu de proporţii", pentru stingerea căruia au fost necesari 59 de pompieri. Casa cu două etaje în care a intrat cu maşina a devenit "de nelocuit" în urma impactului.

Pe lângă faptul că a suferit arsuri, actriţa are o "leziune cerebrală anoxică severă", a precizat familia sa.

Un reprezentant a declarat că actriţa este "moartă din punct de vedere legal", dar a precizat că ea va continua să fie menţinută la aparatele de susţinere a vieţii temporar pentru a se verifica dacă este compatibilă cu vreo persoană care are nevoie de organele ei viabile.

"Anne ne va lipsi profund dar ea trăieşte în continuare prin fiii ei minunaţi, prin opera ei şi prin militantismul ei pasionat", a mai menţionat familia ei în comunicat, potrivit Agerpres.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International
Tagurile articolului:   accident  anne heche  deces 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel