Actrița Elvira Deatcu, martoră la ATACUL Turnurilor Gemene: Am tremurat șocați minute bune
Data publicării:
Elvira Deatcu povestește, cu groază, despre momentul în care s-au prăbușit Turnurile Gemene. Aceasta era împreună cu Carmen Tănase, în New York.

Elvira Deatcu este una dintre actrițele importante ale filmului românesc, remarcându-se în mai multe seriale, precum "Lacrimi de Iubire", "Vlad", "Pariu cu Viața". În cadrul unui interviu, actrița a dezvăluit faptul că a fost martora evenimentelor petrecute pe 11 septembrie 2001, în New York. Nu era singură, ci împreună cu prietena sa cea mai bună, Carmen Tănase. Chiar în ziua nefericitului eveniment, cele două își propuseseră să viziteze Turnurile Gemene, dar excursia s-a anulat, din diferite motive.

„Nu am să uit niciodată acea zi! Cum aș putea? Ne cazaserăm cu o seară înainte la un motel și în acea dimineață stăteam cu toții la cafea, în pijamale, pe iarbă. Ușile de la camere erau deschise și… un televizor pornit aiurea ne-a pus în față cu sinistra realitate. Am văzut „live” lovirea celui de-al doilea turn. Urma să plecăm și noi într-acolo, să vizităm.”, a povestit Elvira Deatcu, pentru Ego.ro.

Actrița a fost foarte afectată de acest eveniment

Evenimentul tragic, care a luat atunci viața a aproximativ 3.000 de persoane, a afectat-o foarte mult pe actrița care, număra zilele până când trebuia să ajungă în România. Mai mult, de atunci, Elvira Deatcu nu a mai acceptat niciodată un eveniment sau nu a mai călătorit în America, spune sursa citată.

„Ore în șir n-am prea gândit. După ce am tremurat șocați minute bune, ne-am strâns rapid bagajele și am plecat spre granița cu Canada. Acolo ar fi trebuit să jucăm, în a doua jumătate a lui septembrie. De abia la ora 16.00 am realizat că n-am sunat în țară. Și să le spunem familiilor că suntem în siguranț[.

Zborul de întoarcere era pe 28 septembrie. Am jucat în Canada, am revenit în SUA, unde am mai ținut câteva spectacole. A fost un turneu trist, chinuit”, a mai povestit actrița. 

Ce spune Carmen Tănase despre atentat 

„Noi am ajuns pe 10 septembrie la New York. Prietenii mei din America mă duseseră înainte la Turnuri, să văd toată priveliștea de sus, i-am promis unei prietene că o duc și eu pe ea, dacă avem liber, pe 11 septembrie. I-am zis clar: Fetiță, te duc să vezi miliarde de luminițe, dar seara”. Era un plan. Doar că dimineața a fost atentatul, ceva groaznic, abia la al doilea avion intrat în Turnuri am realizat că e atentat, la primul credeam că e un film american”, a povestit Carmen Tănase, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de pe Kanal D. 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: America  Carmen Tănase  Elvira Deatcu  sctrite  turnurile gemene 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel