Actrița Nuami Dinescu, incident neplăcut într-un taxi. Ce a pățit vedeta: „M-am enervat, eu nu am făcut nimic greșit”
Data publicării:
Actrița Nuami Dinescu s-a enervat cumplit din cauza unui șofer de taxi. Ce s-a întâmplat cu vedeta?

Nuami Dinescu a trăit un incident neplăcut cu un șofer de taxi. Din cauza unor probleme de sănătate, actrița a fost nevoită să meargă cu pisica la medicul veterinar. Pentru a ajunge rapid, aceasta a luat un taxi, dar nu s-a gândit că sșoferul nu observase că are cu ea o pisică și că îl va deranja atât de tare. La mijlocul drumului, între cei doi s-a iscat o imensă ceartă. Actrița le-a povestit fanilor de pe rețele de socializare toată pățania. 


„Sunt la a doua tură de tratament, acum cu Zara, pentru că, de ce mi-a fost frica nu am scăpat, și ea are heliobacter pilori. E greu tratamentul pentru om darămite pentru o pisica. Azi mi-am luat o sapuneala zdravănă de la un taximetrist care abia la jumătatea drumului s-a prins ca am pisica, când a început Zara sa scârțâie. Mi-a zis ca era de bun simt să-i spun ca am pisica. Pai nu m-ați văzut? Nu, de unde să știu eu ca în geanta aia e pisică. Pai e geanta de transport, are 2 părți cu plasa, se vede de la o  posta. Și dacă eu am urcat și dv nu ați zis nimic, eu ce trebuia sa fac? Sa-mi spuneți, domnule, uite am o pisica, va rog, mă luați și pe mine? Cum adică sa va rog sa ma luati, ce ma duceți degeaba? Dv. oferiți un serviciu, eu va plătesc, end of story. Nu înțeleg. Poate eram alergic zice el, om la aproximativ 60 de ani, înalt, solid, bine îmbrăcat, cred ca făcea taxi de hobby ca habar nu avea cum se ajunge la destinație, a trebuit sa i spun eu pe unde sa o ia, de parca nu fusese în viața lui pe str.ing.Zablovski.

 

Ca el are dreptul sa refuze cursa. Poate asa e, zic, dar dacă eu am urcat, dv. nu ați zis nimic, eu trebuia sa va spun, totuși asa, hodoronc tronc, știți, am o pisica în geanta, unde ma duc și, eventual, sa va dau și codul pin? Și dacă erați alergic imediat ați fi început sa strănutați, sa va curgă lacrimile, sa va mănânce pielea... Spuneți-mi cu ce va deranjează pisica asta. E în cușcă de transport, nu e un fir de par, e la mine în brațe... Un bun simt al meu cu care nu știu ce sa fac, m-a oprit să-i spun ca fuma când eu m-am urcat în mașină, mirosea a tutun și era și geamul închis. Nu i-am zis ca de aia nu m-a văzut, l-am întrebat cu ce îl deranjează, concret. Ca dacă fac comanda pe aplicație acolo da, scriu ca am pisica in cușcă, unu singur a respins cursa, restul au fost foarte de treaba. Ba, unii mi-au zis sa-i deschid fermoarul un pic, ca e stresata. Deci se poate. Mi-a zis intr-un târziu, gata, doamna, înfrânt probabil, că i-am răspuns la toate aberatiile cu argumente logice.

 


Sa fii șofer de taxi e o meserie onorabila. E mare lucru sa te urci într-un taxi și sa nu te umpli de spume. Nu vreau să-mi recomandați alternative ca nu despre asta e vorba. E vorba despre oameni și despre educație și bun simt și multe altele. Da, m-am enervat, eu nu am făcut nimic greșit, nu e vina mea ca tu ești ocupat să-ți stingi tigara și nu te uiți la client. Care, în cazul de față, era o femeie de 1,55 cu o pisică într-o geanta. I-am lăsat și șpagă, după ce i-am spus ca o să sun la dispecerat sa întreb care e procedura. Nu i-am luat indicativul, nu intenționez sa sun nicăieri, dar mi s-a făcut asa o silă... Vocea i s-a înmuiat când i-am zis apăsat, de 2 ori că sun acolo. Sper sa nu ne mai vedem niciodată”, a scris Nuami Dinescu. 


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: incident  nuami dinescu  taxi 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel