Actrița Nuami Dinescu, mesaj sfâșietor în memoria Cristinei Țopescu: „Un om trăiește atâta vreme cât vorbim despre el, cât nu-l uităm”
Data actualizării:
Data publicării:
Au trecut doi ani de la moartea Cristinei Țopescu, iar prietena sa, Nuami Dinescu, a transmis un mesaj sfâșietor în memoria acesteia.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare, în data de 12 ianuarie 2020, în casa sa din Tunari, judeţul Ilfov. Apropiații regretatei jurnaliste nu au mai luat legătura cu ea timp de 3 săptămâni, iar ulterior o vecină a anunțat autoritățile că prezentatoarea de știri nu a mai fost văzută. Din nefericire, Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare.

 

La doi ani de la decesul regretatei jurnaliste, actrița Nuami Dinescu, prietena ei, a făcut mărturisiti emoționante despre prezentatoare. Cele două au avut o relație foarte strânsă și împărtășeau aceeași dragoste pentru animale. 

Roxana Iliescu, dezvăluiri dureroase despre Cristina Țopescu, la doi ani de la moartea jurnalistei: "În ultima discuție, mi-a făcut o promisiune"


„Au trecut deja doi ani de când Cristina e un colț de stea ori un fir de iarba în Univers. Sunt convinsa că Dumnezeu are  masurile lui dumnezeiești cu care ne cântareste viață, și  știe ce am făcut cu talanții pe care ni i-a dat.  Cristina a avut mulți talanți pe care i-a investit, cu care a salvat vieți, cu care a ajutat oameni, copii, copiii necăjiți despre care îmi spunea îndurerată mereu că-s asemeni câinilor fară stăpâni, fară nici o șansă, daca nu se străduiește  nimeni să-i scoață din mediile nocive, din sărăcie și din neșansă. 

Obișnuim să spunem că un om trăiește atâta vreme cât vorbim despre el, cât nu-l uitam. Cristina e și vă fi mereu în viața mea și în gândurile mele și, uneori,  îmi vine să pun mana pe telefon să o sun și să-i povestesc câte ceva care ar bucura-o, că tare mult s-a zbătut Cristina pentru mine. Nimănui nu i-a pasat de mine cum i-a pasat Cristinei. Nimănui. Nimeni nu s a zbătut pentru mine cum a făcut-o ea. Nimeni. Cum aș putea să uit? Cum? Cum să uit discuțiile noastre de ore întregi după care parca ni se întrezărea un fir de lumina? Cum să uit câta încredere avea ea în mine? Cum să uit cu câta mila se uita la câinele meu cu trei picioare, la Fifi, care nu mai era deloc așa tinerel și abia mergea? Mila și lacrimile ei când vedea durerea și neputință, strădania ei, lupta ei, ocara îndurată adesea pentru slăbiciunea ei fata de cei fară glas, toate astea, cred, i le le-a pus Dumnezeu pe cintarul Lui și, daca e un colt de Rai undeva, eu sper că El să-i fi găsit și ei un loc. 


Îmi vine să o sun de câte ori sint la Mona la adăpost pentru că a rămas acolo o cățelușă pe care a scos-o Mona când a rugat-o Cristina și, evident, cățelușă îi poarta numele. Îmi vin să o sun să-i povestesc ce fac când filmez de la 8 dimineața, să vorbim despre proiectul ei cu căinii salvatori... Realizez, însă, brusc că nu am cum să o sun și parca îmi ia în nou sufletul foc când mă gindesc la capătul drumului ei în viață asta. Și focul sta acolo aprins citeva zile pină ne îndepărtam de ziua asta și cu încă o zi, încă o zi... se mai domolește, apoi, fară să uit, că omului i-a dat Dumnezeu, uneori, un strop de putere să supraviețuiască.  
Atâtea pierderi în doi ani, atâtea pierderi, atâtea bucăți din inima s-au rupt...
Draga Cristina, uite, să știi tu că  pe aicea lumea e cam întoarsă pe dos și o să treacă multa vreme, probabil, până om putea să ne regăsim un numitor comun. Cine mai știe?  Ne suntem tare străini unii, altora, tie nu ți-ar fi plăcut cum suntem azi, tu mereu căutai să aplanezi confilcte, tu aveai răbdare și bunătate să vorbești și să-i imblinzesti și pe cei care vorbeau cu ușurință despre lucruri grele și dureroase pentru tine. 


Nu stiu unde iți odihnește trupul tău care a ars în viață exact că și în moarte, că o stea întoarsă prea mult spre lumina, însă sufletului tău bun,  aș vrea să-i spun că ne dor de tine, că mult bine ai mai fi făcut desi tie ți se părea că nu e mare lucru,  că tot ce ai putut să faci, ai făcut și a rămas bine făcut.  Să te odihnești în pace, Cristina, suflet rar!”, a scris Nuami Dinescu pe rețelele de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cristina topescu  nuami dinescu 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel