Acuzații de viol în lumea vedetelor Buzz House. A fost Selly indiferent în fața unui abuz sexual? /video
Data actualizării:
Data publicării:
Conflictul din jurul filmului "Buzz House" pare să fi ajuns la cote explozive, odată cu dezvăluirile și acuzațiile care au început să iasă la iveală în spațiul public. Totul a început cu un scandal la petrecerea de ziua iubitei lui Selly, Smaranda Știrbu, unde tensiunile dintre protagoniștii filmului — Iorga și Adrian "Elicopter de Luptă" — și celebrul vlogger s-au acutizat. După acuzația de tentativă de viol săvârșită de patronul cabanei unde s-au desfășurat filmările și postările controversate ale scenaristului filmului, Selly reacționează.

Chiar dacă au lucrat împreună pentru Buzz House, relațiile nu ar fi mai fost la fel ca înainte după conflictul iscat la petrecerea Smarandei, așa că Iorga și Adrian "Elicopter de Luptă" s-ar fi „aliat” împotriva lui Selly: de aici și seria de dezvăluiri pe care le-a făcut de curând tânăra pe TikTok.

Acuzațiile Iorgăi despre tentativa de viol

Iorga a făcut declarații cutremurătoare pe TikTok, susținând că a fost victima unei tentative de agresiune sexuală din partea patronului cabanei unde echipa era cazată în timpul filmărilor: „Bătrânul mă trăgea să bem și am zis că nu. A venit la urechea mea și mi-a zis că: «Ție nu îți plac bărbații adevărați, că ție îți plac elicopterele». M-am făcut că nu-l aud (...). Omul ăla a venit peste mine în cameră: patronul a deschis ușa la cameră ca să mă violeze direct, ca să știți, și a venit Adrian și l-a luat la bătaie”, a declarat Iorga.

Acuzațiile la adresa proprietarului cabanei sunt foarte grave, Iorga relatând întâmplări în care acesta ar fi făcut avansuri nedorite către femeile cazate acolo, inclusiv către o femeie gravidă și către producătoarea filmului: „Era și o femeie gravidă și tot a avut glume cu ea, a avut glume și cu producătoarea: «Nu te lași și tu în colanți? Să te vedem și noi (...)». A doua zi mi-a zis dacă vreau să ne plimbăm cu mașina, după ce termin filmările. I-am zis: Auziți, nu știu ce părere v-ați făcut despre mine, dar nu e cazul. Și a spus că nu s-a gândit că sunt prostituată și a zis doar că și-ar dori (n.r., să ne plimbăm împreună cu mașina lui)”, a povestit Iorga pe TikTok.

Postările controversate ale scenaristului Radu Alexandru

În plus, Iorga a dezvăluit că unul dintre scenariști (Radu Alexandru, "piticigratis")  ar fi făcut publice mesaje controversate despre viol și pedofilie, ceea ce ar fi fost deja cireașa de pe tort.

Confruntat cu aceste afirmații, Radu Alexandru a respins vehement acuzațiile, declarând că nu se regăsește în mesajele respective și sugerând că acestea ar putea fi o încercare de a distrage atenția de la alte probleme: ”Elicopter s-a certat habar nu am cu cine, probabil cu oameni din producția filmului și s-a gândit să înceapă să arunce cu *** în toată lumea. Cumva m-a găsit pe mine și s-a apucat să explice cum a reparat el filmul, cum nu avea nicio glumă, cum toate glumele au venit de la el. Fiind prins cu minciuna, a dat-o cotită cum fac toți inapții prinși cu minciuna și a zis să facă un atac la persoană, astfel că a dezgropat un text de-al meu de acum 15 ani. Dacă era real o instigare la ceva sau o problemă în textul acela, îmi ziceau oamenii atunci. Nu trebuia să vă nașteți voi să treceți prin școala generală, să faceți 15 anișori și să descoperiți voi acum literatura veche. Să crezi că textul acela de beletristică exprimă intențiile mele, e aberant. În Ion este descris un viol. Îi dăm cancel lui Rebreanu că a scris despre viol într-o carte?”, a declarat Radu Alexandru.

Youtube video image

Selly a reacționat în scandalul privind violul

Vloggerul a reacționat și a spus că nu era conștient de situația cu privire la Iorga, iar când ea i-a dezvăluit că patronul cabanei ar fi încercat să o violeze, a făcut tot ce a putut pentru a afla adevărul. Între timp, individul acuzat a negat vehement toate afirmațiile. Selly își exprimă regretul că a fost asociat cu o astfel de imagine, care nu corespunde caracterului său: ”Lucruri extraordinar de grave. Prejudiciul care mi-a fost adus... nici nu are rost să aducem în discuție. La acest resort, unde noi am stat o săptămână, a fost acest domn care este managerul locului. Acest om, în ceea ce o privește pe Iorga, mi s-a părut și mie că și-ar fi dorit să facă sex cu ea. Omul m-a întrebat de ea, că arată foarte bine".

"Eu nu am încercat să le fac lor vreo lipeală. Eu știam deja că acest om are bucurii la ea. I-am spus că nu are rost să o încerce cu această fată. Iorga nu era pe Buzz House, era la același hotel la care eram cazat în Cluj. Am vrut să iau micul dejun și a venit și Iorga. A apărut acest domn, l-am invitat să ia loc la masă. Omul, între cafele, m-a scos la o țigară și iar m-a întrebat de ea. Ulterior, omul a plecat, am luat-o pe Iorga cu mașina să o duc la Tarnița. În acel moment, Iorga nu mai era cazată la acea cabană. La petrecere înțeleg că el i-ar mai fi făcut niște avansuri (...). Eu am primit un telefon de la Iorga că a venit bărbatul peste ei. M-am dus la ei în cameră. Elicopter era foarte nervos. Nu am înțeles exact ce s-a întâmplat, ea ar fi spus pe live că a intrat peste ea să o violeze. Acest om, pe care l-am întrebat ce s-a întâmplat, mi-a spus că nici vorba de așa ceva”, a declarat Selly pe TikTok.

Reacția vloggerului în cazul postărilor controversate ale scenaristului

După ce au apărut dezvăluiri șocante făcute de Iorga și Adrian "Elicopter de Luptă", Selly s-a văzut în centrul unor acuzații grave referitoare la colaborarea sa cu Radu Alexandru, scenaristul filmului "Buzz House". Selly a luat o decizie rapidă și fermă: oprirea imediată a colaborării cu scenaristul incriminat.

Vloggerul a condamnat în termeni fermi conținutul mesajelor postate de Radu Alexandru și a subliniat că nu dorește să își asocieze imaginea cu persoane care promovează astfel de idei periculoase, precum pedofilia: ”Așa este, omul acela ce scrie pe blog... este scârbos, este ceva periculos. Ficțiune sau neficțiune, dacă a făcut sau nu ceva el. Ce scrie pe blog, nu că este scârbos, este periculos pentru societate. Ce a scris, ce el scria atunci. Nu știam că a scris lucrurile acelea”, a declarat Selly pe TikTok.

Decizia lui Selly de a pune capăt colaborării cu Radu Alexandru pare să fie una definitivă. Cu toate că scandalul continuă să facă valuri în mediul online, vloggerul rămâne hotărât în poziția sa, protejându-și imaginea și valorile personale în fața oricăror acuzații sau suspiciuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Deaconescu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, foto Facebook

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au spus „adio”, după 1 an și 3 luni de căsnicie. Adevăratul motiv al despărțirii: „Am decis să punem punct aici relației”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face

Fotografie de la fauxels: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/om-oameni-munce-te-munca-3184328/

De ce se îmbracă profesorii în fuste. Este o mișcare la nivel global. Cum arată situația în Spania

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru vara aceasta. Zodia care va câștiga foarte mulți bani până la sfârșitul lunii august




pixel