Acuzații de viol în lumea vedetelor Buzz House. A fost Selly indiferent în fața unui abuz sexual? /video
Data actualizării:
Data publicării:
Conflictul din jurul filmului "Buzz House" pare să fi ajuns la cote explozive, odată cu dezvăluirile și acuzațiile care au început să iasă la iveală în spațiul public. Totul a început cu un scandal la petrecerea de ziua iubitei lui Selly, Smaranda Știrbu, unde tensiunile dintre protagoniștii filmului — Iorga și Adrian "Elicopter de Luptă" — și celebrul vlogger s-au acutizat. După acuzația de tentativă de viol săvârșită de patronul cabanei unde s-au desfășurat filmările și postările controversate ale scenaristului filmului, Selly reacționează.

Chiar dacă au lucrat împreună pentru Buzz House, relațiile nu ar fi mai fost la fel ca înainte după conflictul iscat la petrecerea Smarandei, așa că Iorga și Adrian "Elicopter de Luptă" s-ar fi „aliat” împotriva lui Selly: de aici și seria de dezvăluiri pe care le-a făcut de curând tânăra pe TikTok.

Acuzațiile Iorgăi despre tentativa de viol

Iorga a făcut declarații cutremurătoare pe TikTok, susținând că a fost victima unei tentative de agresiune sexuală din partea patronului cabanei unde echipa era cazată în timpul filmărilor: „Bătrânul mă trăgea să bem și am zis că nu. A venit la urechea mea și mi-a zis că: «Ție nu îți plac bărbații adevărați, că ție îți plac elicopterele». M-am făcut că nu-l aud (...). Omul ăla a venit peste mine în cameră: patronul a deschis ușa la cameră ca să mă violeze direct, ca să știți, și a venit Adrian și l-a luat la bătaie”, a declarat Iorga.

Acuzațiile la adresa proprietarului cabanei sunt foarte grave, Iorga relatând întâmplări în care acesta ar fi făcut avansuri nedorite către femeile cazate acolo, inclusiv către o femeie gravidă și către producătoarea filmului: „Era și o femeie gravidă și tot a avut glume cu ea, a avut glume și cu producătoarea: «Nu te lași și tu în colanți? Să te vedem și noi (...)». A doua zi mi-a zis dacă vreau să ne plimbăm cu mașina, după ce termin filmările. I-am zis: Auziți, nu știu ce părere v-ați făcut despre mine, dar nu e cazul. Și a spus că nu s-a gândit că sunt prostituată și a zis doar că și-ar dori (n.r., să ne plimbăm împreună cu mașina lui)”, a povestit Iorga pe TikTok.

Postările controversate ale scenaristului Radu Alexandru

În plus, Iorga a dezvăluit că unul dintre scenariști (Radu Alexandru, "piticigratis")  ar fi făcut publice mesaje controversate despre viol și pedofilie, ceea ce ar fi fost deja cireașa de pe tort.

Confruntat cu aceste afirmații, Radu Alexandru a respins vehement acuzațiile, declarând că nu se regăsește în mesajele respective și sugerând că acestea ar putea fi o încercare de a distrage atenția de la alte probleme: ”Elicopter s-a certat habar nu am cu cine, probabil cu oameni din producția filmului și s-a gândit să înceapă să arunce cu *** în toată lumea. Cumva m-a găsit pe mine și s-a apucat să explice cum a reparat el filmul, cum nu avea nicio glumă, cum toate glumele au venit de la el. Fiind prins cu minciuna, a dat-o cotită cum fac toți inapții prinși cu minciuna și a zis să facă un atac la persoană, astfel că a dezgropat un text de-al meu de acum 15 ani. Dacă era real o instigare la ceva sau o problemă în textul acela, îmi ziceau oamenii atunci. Nu trebuia să vă nașteți voi să treceți prin școala generală, să faceți 15 anișori și să descoperiți voi acum literatura veche. Să crezi că textul acela de beletristică exprimă intențiile mele, e aberant. În Ion este descris un viol. Îi dăm cancel lui Rebreanu că a scris despre viol într-o carte?”, a declarat Radu Alexandru.

Selly a reacționat în scandalul privind violul

Vloggerul a reacționat și a spus că nu era conștient de situația cu privire la Iorga, iar când ea i-a dezvăluit că patronul cabanei ar fi încercat să o violeze, a făcut tot ce a putut pentru a afla adevărul. Între timp, individul acuzat a negat vehement toate afirmațiile. Selly își exprimă regretul că a fost asociat cu o astfel de imagine, care nu corespunde caracterului său: ”Lucruri extraordinar de grave. Prejudiciul care mi-a fost adus... nici nu are rost să aducem în discuție. La acest resort, unde noi am stat o săptămână, a fost acest domn care este managerul locului. Acest om, în ceea ce o privește pe Iorga, mi s-a părut și mie că și-ar fi dorit să facă sex cu ea. Omul m-a întrebat de ea, că arată foarte bine".

"Eu nu am încercat să le fac lor vreo lipeală. Eu știam deja că acest om are bucurii la ea. I-am spus că nu are rost să o încerce cu această fată. Iorga nu era pe Buzz House, era la același hotel la care eram cazat în Cluj. Am vrut să iau micul dejun și a venit și Iorga. A apărut acest domn, l-am invitat să ia loc la masă. Omul, între cafele, m-a scos la o țigară și iar m-a întrebat de ea. Ulterior, omul a plecat, am luat-o pe Iorga cu mașina să o duc la Tarnița. În acel moment, Iorga nu mai era cazată la acea cabană. La petrecere înțeleg că el i-ar mai fi făcut niște avansuri (...). Eu am primit un telefon de la Iorga că a venit bărbatul peste ei. M-am dus la ei în cameră. Elicopter era foarte nervos. Nu am înțeles exact ce s-a întâmplat, ea ar fi spus pe live că a intrat peste ea să o violeze. Acest om, pe care l-am întrebat ce s-a întâmplat, mi-a spus că nici vorba de așa ceva”, a declarat Selly pe TikTok.

Reacția vloggerului în cazul postărilor controversate ale scenaristului

După ce au apărut dezvăluiri șocante făcute de Iorga și Adrian "Elicopter de Luptă", Selly s-a văzut în centrul unor acuzații grave referitoare la colaborarea sa cu Radu Alexandru, scenaristul filmului "Buzz House". Selly a luat o decizie rapidă și fermă: oprirea imediată a colaborării cu scenaristul incriminat.

Vloggerul a condamnat în termeni fermi conținutul mesajelor postate de Radu Alexandru și a subliniat că nu dorește să își asocieze imaginea cu persoane care promovează astfel de idei periculoase, precum pedofilia: ”Așa este, omul acela ce scrie pe blog... este scârbos, este ceva periculos. Ficțiune sau neficțiune, dacă a făcut sau nu ceva el. Ce scrie pe blog, nu că este scârbos, este periculos pentru societate. Ce a scris, ce el scria atunci. Nu știam că a scris lucrurile acelea”, a declarat Selly pe TikTok.

Decizia lui Selly de a pune capăt colaborării cu Radu Alexandru pare să fie una definitivă. Cu toate că scandalul continuă să facă valuri în mediul online, vloggerul rămâne hotărât în poziția sa, protejându-și imaginea și valorile personale în fața oricăror acuzații sau suspiciuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Deaconescu
Categorie: Vedete

Cea mai bună dietă pentru reducerea colesterolului ridicat

Controlul colesterolului prin intermediul unei...


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 6 - 12 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




pixel