Acuzații grave la adresa rapperului Sean 'Diddy' Combs. Fosta iubită a artistului susține că acesta ar fi supus-o la abuzuri fizice repetate, sclavie sexuală şi viol
Data publicării:
Rapperul Sean 'Diddy' Combs, acuzat de trafic sexual şi viol de fosta iubită

Cântăreaţa R&B Cassandra Ventura l-a acţionat joi în judecată pe Sean 'Diddy' Combs, într-un tribunal federal, acuzându-l pe rapperul care i-a fost iubit şi cu a cărui casă de discuri a semnat un contract, că ar fi supus-o la abuzuri fizice repetate, sclavie sexuală şi viol, informează Reuters.

Una dintre acuzaţiile centrale formulate împotriva lui Combs de Ventura, cunoscută sub numele de scenă Cassie, se referă la faptul că acesta ar fi forţat-o să participe la acte sexuale cu mai mulţi lucrători sexuali angajaţi de rapperul care apoi privea şi filma întâlnirile.

În cadrul procesului, intentat la tribunalul districtual din Manhattan, cântăreaţa îl mai acuză pe Combs şi că a agresat-o fizic repetat în decursul relaţiei lor romantice şi profesionale care a durat 10 ani, precum şi că a controlat-o prin intimidare, oferindu-i droguri şi alcool.

Ventura, în vârstă de 37 de ani, îl acuză pe Combs că ar fi violat-o în 2018 pe când relaţia lor se apropia de sfârşit, iar ea i-a adus la cunoştinţă intenţia de a se despărţi de el.

Avocatul lui Combs, Ben Brafman, a publicat un comunicat în care spune că rapperul ''neagă vehement toate aceste acuzaţii ofensatoare şi scandaloase''.

Brafman a spus că Ventura a recurs la un proces ''presărat cu minciuni nefondate şi scandaloase'' în urma tentativei eşuate de a-l şantaja pe Combs pentru plata a 30 de milioane de dolari după ce l-a ameninţat că va scrie o carte despre relaţia lor, care îi va afecta reputaţia.

Combs, în vârstă de 54 de ani, fondatorul casei de discuri Bad Boy Records, este unul dintre cei mai influenţi producători din industria hip-hop, un cântăreţ de succes, precum şi impresarul propriei linii vestimentare, Sean John.

Revista Forbes l-a clasat în 2017 drept cel mai bine plătit muzician din lume, înregistrând câştiguri estimate la 130 de milioane de dolari anual.

În documentele depuse în justiţie, Combs, cunoscut anterior sub numele de scenă P. Diddy, Puff Daddy şi Diddy, este prezentat ca o persoană imprevizibilă şi obsedată de control, cu un comportament violent îndreptat spre Ventura şi alte persoane.

Potrivit documentelor, Ventura l-a cunoscut pe Combs la sfârşitul anului 2005, pe când ea avea 19 ani, iar el 37, a semnat peste câteva luni un contract pentru 10 albume cu Bad Boy Records şi a început o relaţie romantică cu rapperul câţiva ani mai târziu.

Reclamanta nu solicită o sumă anume drept daune. În schimb, potrivit documentelor, Ventura solicită ''dreptate pentru un deceniu din viaţa ei de care Combs a privat-o ameninţând-o cu violenţa, droguri în exces, abuz fizic şi psihologic, precum şi sclavie sexuală''.

Sunt invocate violări ale reglementărilor împotriva traficului sexual şi traficului de fiinţe umane din legislaţia federală, precum şi din legislaţia statelor New York şi California, notează Agerpres.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: cassandra ventura  diddy  viol 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitiv

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...