Acuzațiile pe care fiica Anamariei Prodan, Sarah, i le aduce lui Reghecampf: „M-a dezamăgit foarte tare”
Data actualizării:
Data publicării:
Sarah Dumitrescu a dezvăluit ce sentimente au trecut-o când Laurențiu Reghecampf a decis să pună punct căsniciei cu mama sa.

Nu doar Anamaria Prodan a fost dezamăgită de modul în care Laurențiu Reghecampf a părăsit căminul conjugal și și-a refăcut viața, ci și fiica impresarei, Sarah, care l-a văzut pe acesta ani buni de zile drept tatăl său. Sportiva povestește cum s-a simțit abandonată de Reghe și a fost extrem de rănită de cuvintele pe care acesta le-a rostit în anumite intervenții publice pe care le-a avut. Chiar dacă au trăit aproximativ 15 ani drept o familie extrem de fericită, fiica impresarei susține că bărbatul nu le-a mai căutat, după divorț, lucru la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

„Eşti tatăl meu vitreg, tu ar trebui să mă cauţi. Adică tu m-ai crescut, tu ar trebui să mă cauţi. El nu a vrut nicio relaţie cu noi. Din ce am auzit la televizor şi la podcasturile pe care le-a dat, nu vrea să aibă nimic de-a face cu noi şi eu nu pot să mă rog de cineva să-mi fie alături. Dacă vrei, bine, dacă nu, nu. Eu nu am nimic să-i zic. Cred că ştie ce a făcut, ştie cum ne-a rănit.

Nu am nimic să-i spun, ştie deja asta. M-a dezamăgit foarte tare. Eu nu am înţeles niciodată prin ce a trecut mama. Adică, e greu ca o persoană ca mine, care nu a trecut printr-un divorţ, să înţeleagă cum s-a simţit, dar după ce am văzut şi după ce am văzut cum s-a simţit mama şi toată dinamica, o să fiu mult mai atentă pe cine îmi aleg pentru că nu vreau niciodată să trec prin ce a trecut ea.”, a spus Sarah Dumitrescu, potrivit viva.

Citește și: Anamaria Prodan, petrecere cu 51 de șampanii și tort de înălțimea ei: „Copiii au vrut să-mi facă o surpriză mare”

„Nu îmi place să o văd cu altcineva”

Mai mult, Sarah spune că o să-i fie extrem de greu să o vadă pe mama sa alături de alt bărbat și îi va spune întotdeauna acesteia părerea sinceră cu privire la viitorul partener de viață, care, din spusele impresarei, deja există în viața sa.

„Eu sunt mai… îmi place să o apăr pe mama, mai ales acum. Să stai 15 ani cu cineva și să pleci… Nu știu. Nu îmi place să o văd cu altcineva.

Eu o să-i zic (n.r. dacă nu îi place partenerul de viață pe care-l va avea mama sa), dar dacă o face pe mama fericită… o să o las.”, a mai spus Sarah.

Citește și: „Avea mânie”. Artistul care i-a acoperit Anamariei Prodan tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf a făcut noi dezvăluiri

Anamaria Prodan, extrem de mândră de fiica sa

Între cele două este o relație și o legătură extrem de strânsă, iar Anamaria Prodan, la rândul său, e foarte mândră de Sarah. Aceasta este foarte fericită pentru că sportiva a reușit să-și construiască propriul nume și propria identitate, fără să stea în umbra mamei sale celebre.

"Este iubită de toată lumea și trăiesc cumva ceea ce a trăit mama când lumea spunea: uite-o pe Anamaria Prodan, e cu maică-sa.

Astăzi mi se întâmplă să merg în locuri în care toată lumea să spună: este și Sarah Prodan aici, poate vine și mama ei.

Am remarcat că nu mai este fata Anamariei, nu ea este Sarah Prodan și toată lumea o cunoaște și știe cine este. E baschetbalista, a lăsat o urmă și are identitatea ei. Cred că asta este cel mai important", a povestit Anamaria Prodan, pentru la WOWnews.

Citește și: Anamaria Prodan regretă bătaia din stradă cu Reghecampf: „O fac de râs pe mama. Ce exemplu dau eu copiilor mei?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel