Ada-Maria Ileana, de la catedră la Miss International România 2021. Interviurile Spectacola și DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Ada-Maria Ileana, Miss International România 2021/22, vine la Interviurile Spectacola și DC News, vineri, de la ora 18:00, pentru a vorbi despre cum a ajuns să ne reprezinte țara la unul dintre cele mai importante concursuri de frumusețe din lume. 

Ada-Maria Ileana are 24 de ani, este profesoară de engleză și visează să schimbe sistemul educațional din România. Tânăra urmează să ne reprezinte țara la cea de-a 60-a ediție a competiției Miss International, în toamna anului 2022, în Japonia. 

Alături de Miss Universe, Miss World și Miss Earth, acest concurs este unul dintre cele mai mari patru concursuri internaționale de frumusețe. La acest nivel se punctează mult mai mult decât aspectul fizic. Se caută o femeie elegantă, inteligentă, carismatică, o voce a generației ei în lume. Candidatele la titlul de „Miss Internațional”, vor merge într-un cantonament internațional de aproximativ 3 săptămâni, înainte de defilarea de pe podium. 


A învățat limba japoneză 

Ada-Maria a învățat limba japoneză pentru a putea comunica mai ușor pe parcursul competiției. Mai mult, tânăra spune că pregătirea pentru concurs este una intensă, atât fizic, de la dietă, sport, machiaj și ținuta de scenă, cât și intelectual, având în vedere că juriul va puncta și cultura generală a concurentelor, dar și valorile și modul lor de a gândi. 

Vrea să schimbe sistemul educațional din România


Miss International România 2021 este absolventă a Masteratului în Politici Publice, la prestigioasa University College London. Este licențiată în Studii de Securitate (Universitatea din București, Facultatea de Științe Politice) și e pasionată de relații internaționale și diplomație. De 5 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge. Visul ei este să pună umărul la schimbarea sistemului educațional din România. 

Ada a mai reprezentat anterior România la două concursuri internaționale de frumusețe: Miss Tourism World 2018 (China) și Miss Tourism International 2018 (Malaezia), unde a și câștigat un titlu internațional. Ada-Maria activează și în domeniul modelling-ului, având prezentări pentru designeri de renume.


Ce înseamnă participarea la un concurs internațional de frumusețe pentru o tânără de 24 de ani și cum se pregătește să ne reprezinta țara în fața întregii lumi, aflați vineri, de la ora 18:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și  DC News, dar și pe DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: ada maria ileana  miss international  miss international romania 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel