Adda a făcut atac de panică într-un hotel din Cluj. Cum se simte artista: ”Dureri de membre, maxilar încleștat, tremurat, furnicături, amorțeală”
Data publicării:
Adda trece prin clipe de groază, după ce a suferit un atac de panică chiar înainte de un concert.

Problemele se țin lanț de Adda, care se chinuie din greu să învingă boala cruntă cu care a fost diagnosticată. Artista a aflat în urmă cu puțin timp faptul că suferă de boala Lyme, după ce s-a tratat pentru o lungă perioadă după un diagnostic greșit. Acum, vedeta urmează un tratament destul de dur pentru a-și reveni la normal și pentru a elimina orice urmă a acestei bacterii din organismul său. Însă, drumul spre vindecare este greu, iar Adda mai are de trecut peste foarte multe încercări până atunci.

Nu era de-ajuns faptul că vedeta se simte rău din cauza tratamentul dur, dar acum aceasta a suferit și un atac de panică, care a lăsat-o cu foarte multe urmări și dureri serioase. Vedeta a povestit întreaga experiență pe rețelele de socializare, totul având loc chiar înainte de un concert. Chiar dacă artista pare ajunsă la capătul puterilor, aceasta privește optimistă spre viitor și speră că totul va reveni la normal.

Adda a suferit un atac de panică în Cluj

„Aș vrea să va spun niște lucruri despre care nu prea vorbește nimeni deschis. Pentru că ar da dovadă de slăbiciune. Sunt în Cluj la un hotel. Fac exerciții de respirație de 2 ore că să înving atacul de panică. Am acea reacție herx de la Borelia (când moare, eliberează mai multe toxine decât atunci când e vie). Dureri de membre, maxilar încleștat, tremurat, furnicături, amorțeala fetei și o stare de panică nejustificată și un plâns de bebe incontrolabil. La ora 22:00 am concert și pe lângă faptul că mă adun că să-mi fac meseria bine, mă adun ca să pot să mă relaxez și să trăiesc bucuria unui concert, din care îmi hrănesc sufletul.

Mă dau cu crema să dizolv nodulii de la injecții că să aibă asistență unde să le facă pe următoarele și trec de la furia că trăiesc asta, la recunoștință că trăiesc asta. Pentru că, nu demult am fost un roboțel ce făcea automat lucrurile pentru care, acum ii mulțumesc lui Dumnezeu. Că îmi da încă o zi și încă o șansă să merg înainte. Să mă vindec și poate să inspir și să ajut alți oameni care simt că nu mai pot. Și eu simt că nu mai pot. Dar vreau să POT. Și atunci mai pot puțin! Și mâine o să pot mai mult!”, a scris Adda pe Instagram.

Adda, pe patul de spital: „Acel moment când reziști la o temperatură de 60 de grade, corpul tău atingând 40, o oră și ceva” FOTO

Artista a cheltuit zeci de mii de euro pentru diagnosticul greșit

Artista a fost diagnosticată cu Bartonela și Borelioză, (boala Lyme), în urmă cu câteva luni, după ce, timp de un an, a fost tratată pentru o afecțiune greșită. Aceasta a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit o reacție alergică extrem de urâtă, iar după luni de investigații și diete extrem de stricte, Adda avea să afle că boala ei este de fapt cu totul alta.

„Te doare, umărul, piciorul, amețeală, probleme de concentrare, ceață pe ochi, spasme, nu-ți simți anumite părți ale corpului. Am dat 15.000 de euro pe analize, analizele arată perfect, medicii zic că nu ai nimic, că e de la cap, e o boala foarte greu de diagnosticat. Mi-ar plăcea ca medicii sa acorde mai multă atenție, cazul meu să fie un exemplu.

M-am testat și așa am aflat, după ce a am avut prima parestezie la volan, Borelia vine cu niște co-infecții. Atunci mi-am dat seama că s-ar putea să fie Borelia.

Datorită alimentației am reușit cumva să țin simptomele sub control, dar când a început cu afectare neurologică nu mai poți să ții sub control cu salată verde. Eu am fost un caz fericit, că la mine doar s-a inflamat creierul, boala nu a apucat să mănânce din el, să îi facă găurele', a spus Adda, în emisiunea de la PRO TV.

La ce ALIMENT nu poate renunța Doinița Oancea: ”Niciodată”. Actrița îl mănâncă aproape zilnic / EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: adda  atac de panica  boala 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă




pixel