Adda a lansat astăzi prima sa carte: „M-am întors în întuneric”. Volumul conține cele mai grele momente și cele mai emoționante mărturisiri ale artistei
Data publicării:
Adda a lansat pe 11 noiembrie cartea intitulată „Cele trei Adda”.

Adda a lansat oficial astăzi prima ei carte. „Cele trei Adda” este volumul în care artista și-a deschis sufletul și și-a arătat acea latură pe care nimeni nu a cunsocut-o până acum. Când problemele de sănătate au început să-i dea bătăi de cap, artista s-a refugiat în scris, care a fost cea mai bună formă de terapie la care aceasta a putut apela atunci. Fanii au fost foarte încântați de faptul că solista a împărtășit cu ei la vremea acea câteva paragrafe, încât și-au dorit mai mult. Adda le-a ascultat sfatul, iar din niște paragrafe creionate pe hârtie, artista a ajuns să scrie un întreg volum de gânduri și sentimente.

„S-a lansat oficial! 11.11. Voi sărbători ziua mea de doua ori pe an. Pe 03:03 ziua mea de naștere, iar pe 11.11 ziua mea de renaștere. Cea mai bună terapie, pentru mine, a fost scrisul. M-am întors în întuneric, unde nu m-am simțit deloc confortabil. Dar am învățat tot ce nu am reușit când l-am trăit. M-a ajuns din urmă tot ce am reprimat și tot ce am alungat. Apoi nu am avut de ales decât să înfrunt avalanșa de gânduri și sentimente. Sunt un om nou. Și nu spun asta pentru că sună metaforic și frumos. Sunt un om nou pentru că mi-am dat a doua șansă și am încetat să mai fiu împotriva mea. Acum pot sa spun că mă iubesc. Te iubesc Ada, Alexandra. Te iubesc Adda, creația lor!”, au fost cuvintele scrise de Adda, pe Instagram.

VEZI și: Recunoașteți personajul? Este o îndrăgită cântăreață de la noi din țară

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

 

„Nu este o carte de ficțiune, este o poveste reală”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Adda ne spunea faptul că aceasta carte reflectă tot ceea ce ea a trăit și a simțit, din momentul în care a fost diagnosticată cu boala Lyme.

„Este povestea mea. Nu este o carte de ficțiune, este o poveste reală, despre lucrurile prin care am trecut, despre ce am învățat eu, de când mi s-a pus acest diagnostic și până în prezent. Este o carte și motivațională, eu am făcut-o ca o terapie pentru mine și practic oamenii, după ce au citit câteva fragmente postate de mine pe internet, mi-au cerut să transform aceste gânduri într-o carte. Cred că-mi doream să mă eliberez în momentul ăla și am primit foarte multă apreciere din  partea oamenilor și mesaje cum că ar trebui să scot o carte. Am stat și m-am gândit mai bine și s-a transformat într-o carte.”, a declarat Adda, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Adda are două chisturi pe creier. Informații de ultimă oră despre starea artistei

 

Mai mult, chiar dacă este o carte ce trezește multe sentimente triste, artista ne-a spus faptul că volumul mai conține și câteva pasaje amuzante, care să redea un zâmbet pe buze cititorilor săi.

„Mie mi se pare și ușor amuzantă pe alocuri, dar este și puțin tristă, pentru că trezește niște lucruri mai puțin plăcute, dar eu am considerat că aceasta este calea spre vindecare, cel puțin din punct de vedere emoțional, de trup de ocupă doctorii. Vineri la prima oră se lansează cartea și se va găsi online de vânzare.”, ne-a mai dezvăluit îndrăgita artistă. 

Cum se simte artista în prezent

În prezent, Adda urmează o întreagă schemă de tratament, pentru o recuperare cât mai amplă. Artista ne-a dezvăluit faptul că nu este recuperată complet și încă resimte efectele negative ale acestei boli crunte. 

„Eu sunt în recuperare, încă nu sunt foarte bine, dar sunt bine. Am zile bune și zile rele, dar mergem înainte cu tupeu, nu avem ce să facem.”, ne-a mai spus Adda, vizibil optimistă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: adda  boala lyme  carte  lansare  probleme de sanatate 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel