Adda, declarație de dragoste emoționantă pentru Cătălin Rizea: „Dacă vreodată îmi va lua ultimul buchet, să nu fie cu trandafiri”
Data publicării:
După 7 ani de relație, Adda își surprinde soțul cu o declarație de dragoste emoționantă. 

Adda și Cătălin Rizea sunt împreună de 7 ani și în urmă cu 5 ani s-au căsătorit. Sunt părinții unui băiețel, lucrează cot la cot și spun despre ei că sunt cei mai buni prieteni. 2021 a fost un an extrem de dificil pentru ADDA. Diagnosticată cu o boală raraă, vedeta a trecut printr-o perioadă extrem de grea. Soțul ei i-a fost întotdeauna alături și a știut cum să o repună pe picioare, în ciuda obstacolelor. În semn de apreciere pentru eforturile lui, dar și pentru a cinsti dragostea pe care i-o poartă, artista i-a compus o piesă extrem de emoționantă. 

 

„De obicei, las cate un mesaj ascuns in fiecare piesa de-a mea. Mesaj pe care unii oameni reusesc sa il desluseasca, iar pentru ceilalti ramane un mister. Asta este semnatura mea. De data asta nu pot sa o fac. “Sa nu-mi iei trandafiri” e pentru Catalin, omul langa care vreau sa imbatranesc. Chiar daca povestea pe care am creat-o in versuri poate fi interpretata diferit si trecuta prin filtre personale, in functie de experientele proprii, de fiecare persoana care asculta piesa, fiecare cuvant e pentru “iubire” al meu.

Acum un an de zile, viata mea s-a schimbat, cand m-am pricopsit cu o afectiune medicala, care ma pune zilnic in pericol. Am incercat sa fiu puternica si sa gandesc pozitiv mereu, insa intr-o seara am cedat. Pur si simplu am plans din toata inima. A fost o perioada de cateva saptamani cand ramaneam fara aer de la edemele ce imi apareau in gat. Stateam cu injectia de adrenalina langa mine. Inca o fac, dar, cumva, m-am obisnuit cu ideea ca poate asta va fi viata mea de acum inainte. Imi era frica sa raman singura. Imi era frica sa adorm sa nu cumva sa ma sufoc in somn. 

In acea seara in care am plans, pe masa din sufragerie era o vaza cu trandafiri. Catalin obisnuieste sa-mi ia flori mereu. Am inceput sa scriu si sa imi descarc sufletul, cu frica in inima ca, daca vreodata el imi va lua ultimul buchet, sa nu fie cu trandafiri. I-am marturisit ca nu-mi plac, nu o facusem pana atunci. Nu am vrut sa-l supar. Si l-am rugat sa-mi ia flori salbatice de camp care renasc mereu, chiar daca vantul e impotriva lor. Asa cum sunt si eu. O nebuna visatoare, care isi doreste sa lase ceva in urma, prin muzica, pentru vesnicie.
Maine. Ora 18:00 
Ps: Catalin o sa ia Oscarul pentru rolul din clip! 
Ps2: Imi doresc ca piesa asta sa insemne mult pentru voi si sa ajunga acolo unde e nevoie, in inimi!”, a scris ADDA pe rețelele de socializare. 


Au împlinit 5 ani de la nuntă


În urmă cu câteva luni, cei doi au sărbătorit 5 ani de căsătorie. Atunci, vedeta i-a transmis lui Cătălin Rizea un mesaj emoționant. 

„Inainte sa te cunosc eram atat de hotarata sa nu ma marit niciodata si sa fac copii tarziu. Nu exista ideea de “pentru totdeauna”, nici nu-mi doream asta. Dar acum 7 ani s-a schimbat tot, drept urmare se implinesc 5 ani de “la bine si la rau” , insarcinata fiind, maritandu-ma in slapi cu sclipici ca nu ma mai incapea nimic. Tu ma cunosti cel mai bine. Tu ma stii frumoasa si catastrofal de catastrofa. Perfecta dar si defecta. Tu ma stii la 48 de kg si 85. Tu ma stii calma dar si nebuna pamantului. Ma stii puternica si fricoasa. Ma stii hotarata si vulnerabila. Imi stii toate visurile si toate durerile. Toate bucuriile si toate lacrimile. La fel te stiu si eu, cu totul. Si te iubesc in fiecare zi mai mult. Ne stim la bine, mai ales la rau si n-am plecat nici unul. La multi ani! Pana la 97 ,cam asa, dupaia ma recasatoresc”, a scris vedeta pe rețelele de socializare. 

 

Adda suferă de o boală extrem de rară
 

Adda se confruntă cu grave probleme de sănătate, de câteva luni. Artista a slăbit peste 10 kilograme în încercarea de a ameliora simptomele care au băgat-o în spital.

Adda a ajuns de urgență la spital, în urmă cu câteva luni. Atunci, medicii au tratat-o simptomatic, neștiind exact cauza șocurilor anafilactice pe care aceasta de tot avea. Ulterior, după mai multe investigații, vedeta a fost diagnosticată cu dermagrafism, o boală rară de piele, care este caracterizată printr-o urticarie severă dar și alte simptome interne.

 

Cauza acestei afecțiuni ar fi exact acel șoc anafilactic prin care artista a trecut. Organismul vedetei a fost complet dat peste cap, iar acum se luptă să se facă bine. 

Vedeta are acum intoleranță la histamină și la gluten

Medicii i-au recomandat, printre alte tratamente, să urmeze un regim pentru intoleranța la histamină, regim extrem de strict, din care trebuie eliminate o mulțime de alimente, cum ar fi glutenul, roșiile, vinetele, spanacul, lactatele, albușul de ou, alcoolul, mezelurile și chiar și unele fructe. 

După câteva luni de regim, vedeta a reușit să își țină sub control simptomele și, fără să își dorească asta, a slăbit aproximativ 10 kilograme. 

 

„Țin un regim foarte strict pentru intoleranța la histamică și gluten. Am voie să mânănc foarte puține alimente, foarte proaspete, semi-gătite, aproape crude.  Mănânc aer. (...) Pot să spun că mi s-a schimbat viața din toate punctele de vedere. (...)  La un moment, corpul iți da doua perechi de palme și zice: stai jos, 4. Fac soc anafilactic din cauza histaminei, sunt foarte mulți oameni care sunt diagnosticați greșit, eu sunt un exemplu că stilul de viață sănătos și colaborarea cu un medic nutriționist poate face bine.

Am renunțat la lactate, mănânc iaurturi de cocos, afine, am înlocuit ouăle de găină cu cele de prepeliță, zaharul l-am înlocuit cu miere sau cel din flori de cocos, carne proaspătă, mai mănânc cartofi prăjiți. Nu mănânc mazăre, pentru că are foarte multa histamina. Am trei mese pe zi și doua gustări, la micul dejun mănânc iaurt din cocos cu migdale. Mănânc vita, pui, este greu când merg la restaurant”, a povestit vedeta în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV. 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: adda  artist  catalin rizea  piesa  trandafiri 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel