Adda, haz de necaz după ce a mers cu trenul: „E ceva rău. Nu-s vreo fițoasă”. Detaliul observat de artistă
Data publicării:
Adda a mers cu trenul, după 12 ani de pauză. Artista se arată complet dezamăgită de ceea ce a descoperit în timpul călătoriei. 

Adda a relatat, pe rețelele de socializare, cu ce impresii a rămas, după ce a mers din nou cu trenul, după 12 ani. 

„Hai să vă zic un banc. Ieri am plecat la 6 dimineață. Eu la Jimbolia și Câtă la Constanța. Eu am avut concert și el a avut eveniment. A făcut vreo 200 de burgeri pe plajă. Well, după concert eu am fugit la Timișoara la aeroport să mă întorc în București la o nuntă. Câtă a venit după evenimentul lui, în București să mă ia de la aeroport și să mă ducă la nuntă unde am stat până la 4 dimineață. Băieții au rămas în Jimbolia să doarmă dar și ei sunt acum în drum spre Român, unde tre să ajungem și noi(sper că nu peste vreo 2 săptămâni,  având în vedere că suntem cu trenul). Că să ne ia și să ne ducă în Războieni Neamț, unde cântăm diseară. Nici eu, nici Câtă nu suntem în stare să conducem, pentru că sincer, suntem efectiv rupți de oboseală, iar porumbelul voiajor nu era disponibil. Așa că, ne-am luat “belet” la clasa 1 cică. E ceva rău. Mie îmi vine să sar din tren. Mă simt că în Asia Express varianta românească. La noapte trebuie să ne întoarcem în București, dar cu dubă. să trăiești dubă! Nu mai zic nimic de rău niciodată despre ține. Promit! Tagadam tagaram și nu-s vreo fițoasă. Chiar nu sunt. Dar nu am fost de 12 ani cu trenul și constat că nu s-a schimbat nimic.  Mă uităm acum la Câtă și râdeam prin măști că efectiv ziua de azi e un banc”, a transmis artista, pe rețelele de socializare. 

 

„Am avut noroc că n-am murit”. Adda, mărturii cutremurătoare despre lupta cu boala. De ce i-au greșit primul diagnostic

 

Artista a fost diagnosticată cu Bartonela și Borelioză, (boala Lyme), în urmă cu câteva luni, după ce, timp de 1 an, a fost tratată pentru o afecțiune diagnosticată greșit. 

În urmă cu un an și jumătate, Adda a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Mai mult, pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. În luna februarie, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit. Artista suferă de Borelioză (Lyme) și Bartonella, două afecțiuni extrem de periculoase, care îi pot pune viața în pericol. 


Adda este de câteva luni pe tratament pentru boala Lyme și a început deja să se simtă mai bine. Drumul artistei spre vindecare este unul lung, care implică mai multe terapii. 

Primele simptome ale bolii

Invitată în cadrul podcastului Acasă la Măruță, artista a povestit care au fost primele semne ale bolii și cum a început călătoria ei de coșmar în încercarea de a primi un diagnostic. 

„Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanat, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea! Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis, pe la gât, inghinal… eram varză!

Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele! Mi-amorţeau mâinile, picioarele, aveam furnicături… mă frigea şoldul, erupţii pe piele, şi doctorul la care am fost cu aceste simptome mi-a spus: „Doamnă, mergeţi la psiholog, ca să nu vă trimit la psihiatrie!'. Analizele mele arătau… zici că eram un om sănătos!', a spus Adda în podcastul lui Cătălin Măruță.

A apelat și la astrologi pentru a găsi cauza problemelor medicale

Mai mult, artista spune că ajunsese la disperare și că a apelat până și la astrologi pentru a încerca să afle cauza problemelor de sănătate. 

„Am fost la astrologi, la parapsihologi, în acel an jumătate am fost peste tot pentru că ştiam că e ceva rău! Atunci am fost la un imunolog, care mi-a spus, primul, că am Lyme… problema nu era că nu ştiam ce înseamnă Lyme, problema e că am aflat târziu că am Lyme!', a mai adăugat artista.



 

Câți bani a cheltuit artista pe investigațiile medicale

Invitată în podcastul Acasă la Măruță, Adda a dezvăluit câți bani a cheltuit pe investigațiile medicale, care au condus-o către un diagnostic greșit. Ulterior, după ce a ajuns să se confrunte cu paralizie, în timp ce era la volan, ea a mers și s-a testat pentru Borellioză, care a confirmat diagnosticul de Lyme. 

Adda a dezvăluit ce cheltuieli a avut cu investigațiile făcute pentru depistarea bolii de care suferă. Analizele nu sunt decontate de Casa de Asigurări. 

„Te doare, umărul, piciorul, amețeală, probleme de concentrare, ceață pe ochi, spasme, nu-ți simți anumite părți ale corpului. Am dat 15.000 de euro pe analize, analizele arată perfect, medicii zic că nu ai nimic, că e de la cap, e o boala foarte greu de diagnosticat. Mi-ar plăcea ca medicii sa acorde mai multă atenție, cazul meu să fie un exemplu.

M-am testat și așa am aflat, după ce a am avut prima parestezie la volan, Borelia vine cu niște co-infecții. Atunci mi-am dat seama că s-ar putea să fie Borelia.

Datorită alimentației am reușit cumva să țin simptomele sub control, dar când a început cu afectare neurologică nu mai poți să ții sub control cu salată verde. Eu am fost un caz fericit, că la mine doar s-a inflamat creierul, boala nu a apucat să mănânce din el, să îi facă găurele', a spus Adda, în cadrul podcastului.


Cauza bolii


Artista spune că medicii nu i-au indicat exact modul în care a ajuns la acest diagnostic și că ar putea avea cauze diverse. 

„Nu se poate spune exact, cel mai probabil congenital, de la mama. Te poți naște, dar pot să nu fie manifestări. M-a înțepat un țânțar cu Bartonella și s-a activat boala.

În perioada în care am fost diagnosticată greșit cu intoleranță la histamină mâncam doar 10 alimente, acum mănânc toate legumele, dar am renunțat la carne și am văzut că nu mai am erupții pe piele. Este important să ne testăm însă. Nu am mâncat înghețată de doi ani, ciocolată de doi ani, dar e și o parte bună, aceea că am slăbit, mă simt mai sexi.

Am fost si la psiholog, dar nu m-a ajutat, asta și mi-a zis clar că trebuie să îmi fac testele, pentru că eu sunt o persoană deschisă, problemele mele nu proveneau dintr-o traumă. Una peste alta, boala m-a schimbat asta ăn bine, eu consider că acum sunt cea mai buna versiune a mea. Cred că într-o viața anterioară am fost medic, dar acum vreau să vindec prin muzica mea. Nu am stat să intru în depresie', a mai transmis ea. 


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: adda  boala  lyme  tren 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel