Adda nu a mai rezistat și a răbufnit în mediul online, după ce un viitor medic ar fi râs de boala ei: „La așa comportament ordinar, nu mă pot abține”
Data publicării:
Adda nu a mai suportat și a dezvăluit public un mesaj pe care l-a primit și care a lăsat-o fără cuvinte. Artista a fost șocată de ceea ce i-a putut scrie cineva în mediul online. 

Adda este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Ea a impresionat de-a lungul anilor nu doar prin vocea sa, ci și prin versurile foarte emoționante ale pieselor sale care au ajuns la inimile ascultătorilor încă din prima clipă.

În urmă cu mai mulți ani, Adda a mărturisit că suferă de boala Lyme. După ani la rând de investigații și chin, artista a descoperit ce afecțiune are, după ce mai mulți medici i-au greșit diagnosticul. Acum, cântăreața a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu pe care l-a primit de la o urmăritoare care este cadru medical.

„La așa comportament ordinar, nu mă pot abține”

Vedeta a rămas șocată atunci când a văzut ce i-a putut spune femeia, mai ales că aceasta ar fi un viitor medic, deci înțelege cu ce s-a confruntat Adda în lupta ei cu boala. Urmăritoarea cântăreței i-a sugerat să meargă și să se trateze de Lyme, printr-un comentariu ironic lăsat la una dintre postările acesteia. Artistei nu i-a venit să creadă că un viitor cadru medical poate avea o astfel de atitudine față de o persoană ce suferă de această afecțiune și a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care și-a exprimat indignarea cu privire la comportamentul femeii. 

„Doamnă, mergeți și că tratați de Lyme în continuare! Succes”, a fost comentariul lăsat de o urmăritoare la postarea cântăreței.

„Am zis că postez doar pe story, dar la așa comportament ordinar, nu mă pot abține să nu pun și pe feed. Mai ales că mi-a scris cineva că duamna e medic sau studentă. Așa că am săpat. Duamna, să știți că Sibiul este pe locul 1 la mușcături de căpușe. Da, da, acolo unde ați făcut facultatea. În fine, nu asta e ideea. Tu, ca medic, studentă sau ce mama lu’ Ștefan ești, CUM poți să îți permiți să-i spui unui bolnav de Lyme așa ceva, într-un COMENTARIU PE INSTAGRAM, random, că nu v-a convenit dvs. ce am scris eu acolo sau că nu mă suportați ca om, artist etc. PUR ȘI SIMPLU, CUUUM?! Cum?! Citiți, duamna, studii!

Te-ar putea interesa și: Victor Slav, dezvăluiri despre relația cu Selina. Cum s-au cunoscut cei doi: „Este femeia care mă echilibrează”

Vindecați Lyme-ul sau alte boli cronice, duamna doctor! Că poate vă treziți cu copii paralizați și nu știți ce să le faceți! Și-o să le dați doze de cortizon, că așa e protocolu’, până-i nenorociți de tot. Îmi fac cruce cu 100 de mâini și mă rog, dacă avem nevoie de ajutor, să nu cădem pe mâinile medicilor de pe Instagram! Să fim sănătoși și să ne ajute Dumnezeu să nu crapăm de tineri în lumea asta din ce în ce mai nebună”, a scris Adda, în mediul online. 

Boala Lyme este o infecție bacteriană cauzată de bacteriile din genul Borrelia, cel mai frecvent Borrelia burgdorferi. Aceasta este transmisă oamenilor prin mușcătura căpușelor infectate. Pentru prevenirea bolii Lyme, este important să se evite mușcăturile de căpușe prin folosirea hainelor care acoperă pielea, utilizarea repelentelor, inspectarea atentă a corpului după drumeții în zone cu risc ridicat și îndepărtarea promptă și corectă a căpușelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel