Adda, semnal de alarmă. Artista a găsit în pat insecta care i-a provocat boala Lyme: „Verificați-va copiii ÎN FIECARE ZI! Inclusiv în CAP, că acolo le place să se înfigă”
Data publicării:
Adda a postat o imagine cu insecta descoperită în așternuturi. Vedeta se luptă de câțiva ani cu boala Lyme, afecțiune provocată de mușcătura de căpușă. 

Adda a fost diagnosticată cu Boala Lyme, anul trecut, după ce, timp de un an și jumătate, s-a tratat pentru un diagnostic greșit. Inițial, medicii i-au spus că are Intoleranță la Histamină, și abia după ce a început să dezvolte simptome neurologice a fost îndrumată către investigații pentru Botellia și Bartonela. Borellia fiind bacteria care provoacă boala lyme. 


„Am vrut să fac postare despre asta când începea teoretic sezonul lor. Dar având în vedere cât de schimbătoare e vremea… pfuaa. Deci tocmai am găsit o căpușă în pat. La o ora după ce am scos câinii afară. Câinii au protecție. Teoretic nu are cum să-i muște, dar se poate plimbă pe ei. Se poate plimbă peste tot. Urcă și gardu… e groasă. Asta părea nemâncata. O să verific toată casă. Fiecare mm. Ideea e că, eu nu am cum să mai pățesc nimic pt că deja am Lyme, dar e foarte periculos pentru ceilalți. Stropiți curțile!!! Verificați-va copiii ÎN FIECARE ZI! Inclusiv în CAP! că acolo le place să se înfigă! Dacă aveți animale de companie VERIFICAȚI-LE ZILNIC. Dacă aveți ghinion și va muscă. NUUU O SCOATEȚI SINGURI!!!!! Mergeți la spital să o scoată !!!!VIE!!!! Și duceți căpușă la analize la BORRELIA CENTRUM sau la alte laboratoare unde se face analiză pe căpușă vie, să vedeți dacă e purtătoare. Dacă luați antibiotic, la 3 săptămâni/ 4 săptămâni de la ultima doză de antibiotic. Faceți RN- AT BORRELIA, sau BORRELIA TEST DE CONFIRMARE METODĂ LINE BLOT SAU WESTERNBLOT IGG IGM!! If Bartonella igg igm quintana și henselae. Babesia igg igm, Anaplasma igg igm. Și Virusul TBE- testat urgent dacă sunt simptome grave!”, a scris Adda pe Instagram, în dreptul imaginii cu căpușa descoperită în așternut. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

 

Citește și: Adda, despre cel mai greu moment, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme: ,,M-am gândit că pot să mor”

 

Coșmarul prin care trece artista de peste doi ani

 

Artista a fost diagnosticată cu Bartonela și Borelioză, (boala Lyme), după ce a fost tratată pentru o afecțiune diagnosticată greșit.  Artista a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Mai mult, pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. În luna februarie a anului trecut, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit. Artista suferă de Borelioză (Lyme) și Bartonella, două afecțiuni extrem de periculoase, care îi pot pune viața în pericol. 

 

Adda a ajuns la capătul puterilor, din cauza bolii cu care a fost diagnosticată

Acum, artista este nevoită să urmeze un tratament dur, pentru o lungă perioadă de timp. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Adda și-a strigat durerea sufletească. Aflată în bucătărie, cu un pahar de vin, conștientă de faptul că mai târziu o să-i facă rău, Adda și-a exprimat nemulțumirea față de sistemul medical din România față de durerea și disperarea celor care-și caută neîncetat diagnosticul și dau doar peste păreri greșite.

Totodată, artista a mărturisit că primește foarte multe mesaje legate de boala Lyme și tot mai mulți sunt diagnosticați cu această problemă. 

”E ora 2:20. Stau în bucătărie și beau un vin demisec. Au trecut alea 72 de ore de la injecție și să zicem că am voie un pic. Nu prea am voie că-i place și lui Gogu vinul. Dar jur că mă doare fix undeva ce-i place. E momentul ăla, după 72 de ore, în care mă doare efectiv undeva și trăiesc. În fine. Idee e că intru în mesaje. În ultima vreme, pe lângă mesajele legate de carieră, primesc multe de Lyme. Băi… multe. Multe rău! Niciodată nu mi-am depășit atribuțiile de om neșcolit în medicină, artist, pacient, bla, bla, bla, dar să leșin (ca să nu zic mor) de nu mi-a dat școala vieții să stau cu burta pe dânsa și să-i tocesc materia. Eu, Adda Baladda, îmi vine să urlu de supărare. Îmi vine să urlu pentru toți cei care nu știu și pierd timp prețios. Să urlu și pentru mine că mi-am distrus o parte din viață din cauza celor pe care nu i-a interesat nici o secundă de binele meu. Dar totuși, trebuie să închin paharul ăsta pentru că am învățat să trăiesc cu toată ființa mea. Urlu pentru toți cei care plâng din cauza neputinței, a ignoranței, a industriei, știți voi care, a rahatului cu moț. A multor lipsuri, nedreptate. A suferinței oamenilor, a traumei care lasă urme chiar dacă reușești într-un final apoteotic să îți vindeci trupul. Hai, bă, să se schimbe ceva! Se poate! Știu că se poate! Vă rog!”, a scris Adda, pe paginile sale de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: ada  boala  borellia  capusa  diagnostic  lyme 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel