Adda și-a schimbat total stilul de viață, după boala Lyme. A eliminat multe alimente din meniul ei: „Nu mai mănânc deloc de 4 ani”
Data publicării:
Addaa dezvăluit cum arată alimentația sa din prezent.

După ce a fost diagnosticată cu boala Lyme, Adda a fost nevoită să-și schimbă total stilul de viață și să elimine din meniul său o listă mai mare de alimente. Astfel, artista pare că a găsit echilibrul perfect în prezent, iar într-o sesiune de întrebări cu fanii, aceasta a dezvăluit care sunt produsele pe care nu le mai consumă de ani de zile și care sunt preparatele pe care le pune adesea în farfurie. 

„Este mai simplu să-ți zic ce nu mănânc, pentru că mănânc multe lucruri. În primul rând, nu mănânc gluten deloc, nu am mâncat de 4 ani, nu am gustat nici măcar o gură, deloc. Am foarte mare grijă cu lactatele, pentru că nu mă simt bine de la ele, singurul pe care-l tolerez este brânza, dar mănânc rar.

Mănânc foarte multe legume, în special pe cele de sezon, de exemplu acum mănânc ștevie, lobodă, legume din piață proaspete și de sezon, care sper că sunt românești. Încerc să nu mănânc zahăr, mai ciupesc, dar încerc cât mai puțin, pentru că nu e sănătos.”, le-a explicat Adda fanilor printr-un videoclip realizat pe TikTok.

Citește și: Oana Radu și-a cumpărat o vilă de lux după divorț. Imagini spectaculoase din noua casă a artistei

Cum arată prima masă din zi 

Astfel, Adda spune că prima masă din zi este una extrem de ușoară, preponderent axată pe fructe. Artista le explică fanilor că sănătatea nu-i permite să include preparate mai grele încă de dimineață, motiv pentru care preferă să ia gustări extrem de ușoare. 

„Mănânc fructe, prima mea masă este din fructe, pentru că îmi doresc să nu-mi suprasolicit ficatul, pentru că nu vreau să-i dau în cap cu alimente grele. Iau vitamine, am și o cură de detox din plante, dar vorbesc cu medicii înainte să mă apuc, pentru că e destul de dificilă.”, a mai spus artista.

VEZI și: „Nu făceam avort”. Theo Rose ar fi rămas alături de Alex Leonte, dacă ar fi avut un copil: „Nu ieșeam din relația aia”

Și-a schimbat viața din cauza Lyme-ului

De asemenea, Adda spune că nu mănâncă aproape niciodată mâncare comandată, deși viața de artist este de cele mai multe ori haotică și o poartă pe drumuri. Toate aceste sacrificii, care s-au dovedit, în final, a fi unele extrem de benefice, au fost făcute din cauza diagnosticului pe care l-a primit în urmă cu câțiva ani. 

„Nu mănânc mâncare comandată, decât foarte rar la studio, ceva salata, unde nu au ce să greșească, 99% mănânc mâncare în casă, încerc să nu ciugulesc, să am doar 3 mese pe zi. Prima mea masă e foarte săracă, fructe, biscuiți, apoi la prânz mănânc consistent, uneori ciorbă și felul doi, seara mâncăm light, dar ne mai și porcim, însă mâncăm cu 3-4 ore înainte de a mânca.

Eu a trebuit să-mi schimb stilul de viață din cauza Lyme-ului, poate dacă nu era asta, nu aș fi fost la fel de disciplinată. În orice caz, trebuie să ne gândim că alimentația este tratament pentru corp și ce băgăm în corp. Mie mi-a scăzut foarte rău imunitatea din cauza unei sinuzite, aveam vitamina C foarte scăzută, încât mi-a trimis semnale. Și când ai lipsă de magneziu se întâmplă același lucru.”, a completat Adda, în cadrul videoclipului.

Citește și: Asta bea Sofia Vicoveanca în fiecare zi pe stomacul gol, la 82 de ani: „E meniul de dimineață”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel