Adda tună și fulgeră, după ce a apărut în podcastul moderat de Teo Trandafir. Ce nemulțumire are artista: „Atât vreau să vă spun” / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Adda nu s-a putut abține. După ce a apărut în podcastul moderat de Teo Trandafir, artista a răbufnit în mediul online.

În urmă cu câteva zile, Adda a apărut în podcastul realizat de Teo Trandafir, unde a mărturisit că are o obsesie pentru curățenie și are o problema ca toate hainele să fie puse pe culori. Artista a spus că atât hainele soțului ei, cât și ale copilului sunt așezate în șifonier pe culori. Mai mult, ea a mărturisit că inclusiv atunci când întinde hainele pe uscător, cârligele sunt mereu asortate, de exemplu albastru cu albastru sau verde cu verde. Cât despre produsele de curățenie, cântăreața a declarat că nu se sfiește să scoată din buzunar sume mari de bani, așa cum a făcut cu unul dintre aspiratoare, care nu a costat nici mai mult, nici mai puțin de 3000 de euro.

„Eu nu-s sănătoasă la cap. Am 6 aspiratoare în casă. Ieri m-am dus și am mai cumpărat un mop special pentru mansardă. Și tot nu mi se pare curat în casă. Am o doamnă care să se ocupe, dar sunt câinele, copilul... Pe unul dintre aspiratoare am dat 3000 de euro. E foarte bun. Ce trage, nici nu credeam că e așa ceva acolo în casă. Eu și când îmi usuc rufele, cârligele sunt diferite nuanțe. Am gri, albastre, verzi și așa mai departe. Eu dacă pun o bluză la uscat, nu pun un cârlig verde și unu albastru. Nu, la mine trebuie să fie albastru cu albastru. Albastru cu albastru, albastru cu albastru, albastru cu albastru. După aia, gri cu gri, verde cu verde. Nu se vede frumos. Trebuie să fie frumos. Nu pot să intru în uscătorie și să văd acolo verde cu gri. E urât. Și hainele sunt pe culori. Are copilul meu în dulap că zici că e la magazin, degrade totul. Începe de la alb, crem, totul frumos, până la negru.

Umerașele la fel, puse frumos. La mine, eu am dulapul de albe, dulapul de negre, dulapul de colorate, dulapul de dungi, de glitter. La Cătă la fel, totul este pus țiplă. Când merge la emisiune sau undeva, știe să își facă ținuta, pentru că e totul pus: blugii care se asortează cu tricoul ăla. Șosete negru la negru, lenjerie intimă, negru la negru, alb la alb, colorat la colorat. În momentul în care ieși din duș, tu deja ți-ai făcut ținuta”, a spus Adda, în podcastul realizat de teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: Vlăduța Lupău a devenit mămică pentru a doua oară! Primele imagini cu bebelușul: „Bine ai venit pe lumea asta, minune!”

Adda tună și fulgeră, după ce a apărut în podcastul moderat de Teo Trandafir. Artista le-a răspuns celor care au criticat-o că este obsedată de curățenie

Ei bine, nu a durat mult, căci la câteva zile după ce podcastul a apărut în mediul online, internauții au criticat-o pe artistă pentru obsesia sa pentru curățenie. Adda a postat un videoclip pe pagina sa de Instagram, unde a le-a dat replica celor care au spus că este obsedată de curățenie, de asorteuri și că totul este pe culori și degradeuri. 

„După podcastul cu Teo am văzut că sunt foarte mulți oameni care mă critică că am un CD, că sunt obsedată de curățenie, de asorteuri și că totul este pe culori și degradeuri. Atât vreau să vă spun, dragilor.

Dacă vreți să vă iau în calcul și în seamă reclamațiile, asigurați-vă că lenjeria intimă a dumneavoastră este asortată cu hainele, la fel și șosetele, altfel nu vă bag în seamă”, a spus Adda, pe pagina sa de TikTok.. 

Te-ar putea interesa și: Serghei Mizil a rupt tăcerea. De ce nu vorbește cu Monica Tatoiu de mai bine de 12 ani: „Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul”

@addabaladdaofficial

????????????

♬ original sound - addabaladdaofficial

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete

Cine ar fi crezut! Ce a putut mânca Jador!

Jador a făcut mărturisiri emoționante despre viața sa.



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Captură video: YouTube/Vocea României

Tudor Chirilă, săgeți către colegii săi la Vocea României. Horia Brenciu i-a dat Super Block când a auzit ce a spus: „Nu așa se face. Te rog foarte mult!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Sursa foto Instagram Lora

Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video




Cine ar fi crezut! Ce a putut mânca Jador!

Jador a făcut mărturisiri emoționante despre viața sa.

Xonia a răbufnit în lacrimi! De ce a fost scuipată, jignită

Cântăreața Xonia a relatat clipele de coșmar prin care...

pixel