Adela Popescu a intrat în vizorul Oanei Zăvoranu. Querida o face praf pe actriță: „Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli?”
Data publicării:
Oana Zăvoranu este înfuriată după ultimele postări ale actriței Adela Popescu din mediul online. Querida a luat-o la rost pe fosta prezentatoare TV.

Oana Zăvoranu este foc și pară după ultimele postări ale actriței Adela Popescu. 

În urmă cu câteva zile, Adela Popescu a făcut o serie de Insta Story-uri în care a răspuns valului de reacții negative pe care le-a avut la una dintre postările sale plătite.

Vedeta le-a explicat fanilor că postările plătite sunt la fel ca reclamele de la TV care întrerup programul. Ea spune că este nevoită să adopte parteneriate de acest fel, pentru că altfel nu și-ar putea permite să-și facă viața privată publică, din lipsa timpului, transformând astfel timpul petrecut pe Instagram într-un job.

Mai mult, fosta prezentatoare Tv a mărturisit că se simte datoare față de cei care îi trimit cadouri, astfel că ține să le mulțumească în mod public. 

În cel mai recent video de pe contul său de Youtube, Oana Zăvoranu o pune la zid pe Adela Popescu pentru declarațiile făcute pe Instagram. 

„Din seria “familii de mocangiști”, vă prezentăm azi trei cupluri care fără aronduri nu mai pot nici respira. Radu Vâlcan și Adela Popescu bat recordul la mocangeli pe bază de vedetism.
Dinu și Deea Maxer se înscriu și ei în topul “select” prin promovări penibile, iar fiica Andreei Esca, cu al ei iubi cântăcios, Mario Fresh, vine tare din urmă să prindă un loc în față pe lista Oanei Zăvoranu! Ce vând ei gâștelor care îi urmăresc și de ce au ajuns în vizorul Oanei Boss, vedeți fix acum!”, și-a prezentat Querida subiectul emisiunii, pe Instagram.

 

Ulterior, în emisiunea de pe Youtube, Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit la adresa Adelei Popescu. 


„Fetiță, oamenii te urmăresc pe tine, în cazul în care nu ai înțeles, nu pentru că ești frumoasă, că nu ești, nu pentru că ești deșteaptă, că nu ești, ci pentru că apari pe sticlă. Este motivul pentru care 99,9% din oameni se uită la vedete. (…) Omul, când se uită și o știe pe vedeta Adela Popescu, care a jucat și ea în niște telenovele, vrea să o vadă, să vadă artistul [nu diverse produse sau servicii promovate]. (…) Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli? (…) Ești tupeistă rău de tot. Chelfăneală când te văd prima oară, să vezi tu omor ce-ți iei”, a spus Oana Zăvoranu.

Querida l-a atacat și pe soțul vedetei, pe Radu Vâlcan, despre care a sugerat că face toată treaba  în casă, în timp ce soția sa este ocupată. 

„El face de toate. El sigur face curățenie. Dă și cu mopul, spală geamurile, calcă. Adeluța este ocupată”, a mai spus Oana Zăvoranu. 

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adela popescu  instagram  Oana Zăvoranu  Radu Valcan 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel