Adela Popescu a izbucnit în lacrimi din cauza celor mici. De ce a devenit atât de sensibilă vedeta
Adela Popescu urmează să devină mamă pentru a treia oară și spune că este extrem de emoționată. Vedeta se bucură de fiecare clipă alături de cei mici. 

Adela Popescu este mămica a doi băieței superbi, iar în curând își va putea strânge în brațe și cel de-al treilea copil. Chiar dacă este o mamă puternică, pe care oamenii nu au vazut-o prea des în lacrimi, Adela nu s-a mai putut controla și a izbucnit în plâns. Vedeta spune că îi iubește atât de mult pe cei mici, iar din cauza sentimentelor puternice nu s-a mai putut stăpâni. 


„Aseara am crezut că o să explodez. Mă uitam la copii, care dormeau, și m-a bușit un plâns nebun. De prea multă dragoste. Cred că e perioada în care îi iubesc cel mai mult. Știu, știu că ar trebui să spun că e mereu la fel, dar nu e.


Dragostea pentru proprii copii crește de la secundă la secundă. Iar aseară simțeam că nu mai am unde să primesc. Iar asta mă face să mă gândesc la părinții noștri și la ce trebuie să fi simțit când am început să ne desprindem. Să putem să adormim și fără mângâierile lor. Să nu mai treacă orice coșmar doar pentru că e mama lângă...


Nu am înțeles pe deplin...Daaar... să ne bucurăm de ziua asta frumoasă și să ne umplem inima de tot ce o să ne servească drept amintiri când ei vor fi fericiți în altă parte. Dar așa este normal, nu?”, a scris Adela Popescu pe pagina de Facebook.

Autor: Bianca Moldoveanu | Dată: 06 apr, 17:36

Lidia Fecioru, foto Facebook

Băutura minune pentru pancreas și sistemul digestiv. Lidia Fecioru: Beți înainte de culcare și veți avea un somn liniștit

Gabriela Cristea, în lacrimi. Captură foto Youtube/victorienii

Gabriela Cristea, în lacrimi. Soțul prezentatoarei TV nu a putut să o liniștească: „În câteva săptămâni nu o să mai vrea acasă”

Dr Mihaela Bilic foto Facebook

Untura de porc, beneficii uimitoare pentru sănătate. Dr Mihaela Bilic: „Unde grăsime nu e, nici dragoste nu e”

Nelu Vlad, foto Facebook

Nelu Vlad, de la formația Azur, „aventură” cu Irina Loghin. Artistul a povestit cum a rămas blocat pe șosea, în compania cântăreței de muzică populară

Laurette, sursa foto Instagram

Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”

Irina Loghin și fiica sa, foto Facebook

Blestemul din familia Irinei Loghin. Fiica artistei trece prin aceeași dramă ca mama ei: Am mers la medic, urmez un tratament

Gigi Becali și Aurel Pădureanu, sursa facebook

Aurel Pădureanu, critici dure la adresa lui Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru, leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului: „Rețeta e foarte simplă: usturoi, alcool, miere și propolis”

Marius Țeicu și fiica sa, Patricia. Foto Facebook

Marius Țeicu, durere fără margini. 3 ani de la moartea fiicei sale: „O visez, merg la cimitir. E inimaginabil”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”

Mihai Gâdea și Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa Sinteza Zilei

Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate. Mircea Badea a făcut anunțul: „Mihai era să moară”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, prima reacție după ce Cornelia Catanga a decedat