Adela Popescu a recunoscut că nu știe data de naștere a lui Radu Vâlcan: „Caut pe Google”. Cum reacționează prezentatorul TV
Data publicării:
Adela Popescu a mărturisit că nici după 9 ani de căsnicie nu știe exact data de naștere a soțului său, Radu Vâlcan. Vedeta a mărturisit că uneori apelează la Google pentru a afla informația corectă.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 14 ani şi au împreună trei băieţi minunați a căror nume începe cu litera A: Alexandru, Andrei și Adrian. Ei au o căsnicie care durează deja de 9 ani, iar cuplul lor este un exemplu pentru mulți.

Adela Popescu a recunoscut că nu știe data data de naștere a lui Radu Vâlcan: „Caut pe Google”

Pe 8 februarie, Radu Vâlcan a împlinit frumoasa vârstă de 47 de ani și și-a serbat ziua de naștere. Cu această ocazie, soția sa i-a adus un tort minunat. Toate bune și frumoase până aici, doar că Adela Popescu era convinsă că soțul ei împlinește 49 de ani și i-a pus aceste cifre pe tort. Invitată în emisiunea „La cină cu Ionela Năstase și Adi Hădean”, de pe Digi24, a recunoscut că niciodată nu știe ce vârstă împlinește Radu Vâlcan. Pentru a afla câți ani are, vedeta apelează la un truc simplu și sigur, caută pe internet vârsta soțului ei.

„Și dacă aș fi încercat să regizez lucrul acesta nu mi-ar fi ieși așa. Asta este o particularitate a noastră. Noi nu prea ținem cont de lucrurile astea. Dacă ne întrebi ce dată sărbătorim, noi ne întrebăm de când suntem împreună, când ne-am pupat prima dată. Noi nici acum nu știm când ne-am pupat prima dată, nimic nu știm, ca să zic așa.

Când m-a cerut în căsătorie știu. Știu locul, știu exact cum s-a întâmplat, dar nu mai știu data. Nu o mai țin minte, dar, în schimb, știu data nunții, bineînțeles. Și pe aceea o mai sărbătorim uneori”, a mărturisit Adela Popescu, în cadrul emisiunii „La cină cu Ionela Năstase și Adi Hădean”, de pe Digi24.

Te-ar putea interesa și: Elena Ionescu, cu ochii în lacrimi. Artista a fost la un pas să își piardă definitiv vederea: „Nu e ușor să trăiești asta”

Te-ar putea interesa și: Andreea Bălan, cadou impresionant de la Victor Cornea: „Nu am primit niciodată. E wow, e ceva wow”

Radu Vâlcan, deranjat de faptul că soția sa nu știe când s-a născut

Adela Popescu a mărturisit că Radu Vâlcan e deranjat de faptul că nici după 9 ani de căsnicie, soția sa nu poate reține când e născut. Cu toate acestea, fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” a recunoscut că cei doi nu pun foarte mult preț pe acest aspect, iar relația lor nu se bazează pe acest lucru. 

„Anul nașterii... El deja e deranjat de asta. Îmi spune că nu se poate să nu știu când s-a născut. Caut pe Google «Radu Vâlcan, data nașterii». Cred că altfel aș fi în impas, dar nu punem foarte mult preț pe asta. Cadourile ni le dăm înainte”, a mai spus Adela Popescu, în cadrul emisiunii „La cină cu Ionela Năstase și Adi Hădean”, de pe Digi24.

Te-ar putea interesa și: Radu Ștefan Bănică nu s-a mai ferit și a dat totul din casă! Cum gestionează relația la distanță cu iubita sa: „Ea stă la Londra”

Te-ar putea interesa și: Clipe de coșmar pentru Larisa Udilă! Ce au pățit influencerița și întreaga ei familie: „Nu pot să vă explic în cuvinte cât am putut să plâng!”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel